טיול לברלין חודש מאי
-
שלום חברי הפורום היקרים.
אני שוב חוזר אליכם לקבלת הצעות כמו שעשיתי בטיולים האחרים ותמיד הצעות שלכם עזרו !
הפעם אני וזוגתי טסים לברלין בסוף אפריל תחילת מאי 30.4-5.5 שבת עד חמישי.
המלון שאני מעוניין בוא הוא פארק אין אלקסנדרפאלץ.
הטיסות הם טיסות סדירות של אייר ברלין.
האם לדעתכם חמישה לילות בברלין לצורך טיולים באתרים היסטורים אצטרקציות תירותיות וקצת חיי לילה מספיקים? האם יותר מידי ? אשמח לשמוע דעות.
האם מישהו טס או שמע על אייר ברלין ויודע לתת לי ביקורות טובות או רעות לגביהם ?
הצעות למקומות לטיול בברלין ? מקומות לטיול מחוץ לברלין איפה והאם כדי ?
אשמח לשמוע מנקודת מבט שלכם,מקוצעים יותר ומנוסים יותר.
תודה רבה !!!
-
טיול לברלין חודש מאיאיר ברלין מנסיון אישי שלי -מעולים, טיסות בזמן צוות אדיב ואוכל בסדר. הטיסה קצרה יחסית, אבל הכל עבר חלק. אני חושבת שחמישה ימים נותנים טעימה טובה מהעיר, כמובן שאפשר יותר אבל חמישה ימים זה סבבה. לגבי האתרים כל אחד והעדפה שלו, אני מאד נהנתי במוזיאון הפרגמון, בפסל החייל הסובייטי. ובתצפית מהריכסטאג. תהנו ברלין מקסימה.
-
טיול לברלין חודש מאיברלין עיר ענקית עם היסטוריה רבה.
מאוד תלוי מה רוצים לשלב.הייתי קצת קוראת ומתעניינת במסלולים.אפשר כאן במדור בלוגים,אפשר באתרים נוספים ספר..ואז מחליטה.האם תרצו לצאת מחוץ לעיר? כמה להתרחק? פוטסדטם והאזור וילה ונזה אי הטווסים?מוזיאונים ואיזה?סיורים רגליים מודרכים?קניות?בילוי בשווקים פארקים?
תקחו בחשבון גם את שעות נחיתה והמראה..כמה נשאר לכם נטו מהטיול.
נכון שתמיד אפשר לחזור ליעד.ואיך בדיוק היום אמרה חברתי לעבודה :כמה פעמים אני שומעת "אני עוד אחזור לכאן" ממטיילי כמה ימים וכמה הם באמת חוזרים על אותו היעד?אם אפשר להוסיף עוד יום יומיים ,יהיה נוח יותר..
-
Air Berlin היו בסדר גמור מבחינתיבפעם הבאה אני ממליץ לבקש חוות דעת לפני שרוכשים את הכרטיסים.
אני חושב שהייתי בברלין במצטבר לפחות 3 שבועות ועדיין לא מיציתי,
אבל אני זה אני ואתם זה אתם. תצטרכו לבדוק בעצמכם מה העיר מציעה ומה מעניין אתכם.
-
Air Berlin היו בסדר גמור מבחינתיאני עם הדרקון. חמישה ימים זה אפילו לא להריח, זה רק לחלוף בברלין. ככה שהרעיון לצאת החוצה מבחינתי לפחות בכלל לא עולה גם בפעם הבאה שלי בברלין. המלון שבחרת נמצא בסמוך לאלכסנדר פלאץ, אחד האזורים הכי מכוערים בעיר הזאת שגם ככה לא מצטיינת ביופי. המיקום חביב על הישראלים גם בשל הקרבה למרכזי קניות שבאלכסנדר פלאץ. המיקום גם קרוב לתחבורה ציבורית.
ממליצה מאוד מאוד להתחיל לעשות שיעורי בית, לקרוא בלוגים וסיפורי טיול. ברלין אדירה, כבר אמרתי?
הנה ברלין שלי בקיץ
והנה ברלין שלי בחורף
אלונה
-
Air Berlin היו בסדר גמור מבחינתיתודה רבה על העזרה והצעות חברים. עוד שאלה קטנה שמעתי על תאילנד הקטנה שנמצאת במרחק 60 ק''מ מברלין. האם מישהו היה ויודע להביא חוות דעת?
-
Air Berlin היו בסדר גמור מבחינתי- היינו פעמיים בברלין תוך פחות משנה לשבוע ולעוד שלושה ימים ולא היה סיכוי שנצא מהעיר כמה שהיא מעניינת כייפית והמון לראות ולעשות.
- הסיורים של נדב מעולים!
- כמו אלונה לפני גם אני לא צתלהב מאלכסנדר פלאץ ללינה.
- פעם ראשונה ישנו במערב העיר ובשנייה במלון אירוסטאר בפרידריך שטראסה.
- שני המקומות היו מעולים.
-
Air Berlin היו בסדר גמור מבחינתיתכננתי יום אחד מחוץ לעיר לטבע,לשייט,שפרוולד.הדפסתי וידעתי בעל פה את הסיפור של אורלי,אורי..זיוה אבל לא נצלחנו לצאת ליום נוסף מחוץ לעיר.
כדי להכיר אותה טוב יותר,יצאנו לכמה סיורים של נדב,ואחריהם יום אחד למוזיאון,ערב קניות.לצאת מהעיר,עבורי ,הכוונה הייתה לירוק,לטבע.לכן בירנו את הקולוניה הרוסית,את אזור וילה ונזהאת שפנדאו..לפוטסדאם יצאנו אחרי ביקור בריכסטאג.למרות שפירר לא ישב בבניין עצמו,הוא עדיין היה כבד לנו מאוד.מסקרן,מיוחד וכבד.פוטסדאם התלבשה נהדר כהמשך,למרות יום חם במיוחד
לא הייתי יוצאת מהעיר עבור בילוי במרחצאות מעוצבים,מרוחקים מהעיר.