צפון הודו התלבטויות
-
12 יום הם זמן לא קצר וגם עשרה ימים זה אחלה
יש בעצם רצף כפרים שביניהם נסיעה של סביב 3-5 שעות ללא הפרעות של דרך ובמזג האוויר
יש בעצם הרבה כפרים ואתם יכולים לבחור ללון בחלק וחלק לא, כל שעל פי בחירתכם תוכלו גם לדלג על חלק ולעשות נסיעות של שבע שעות ביום, זה מאוד גמיש.
הסיבןב שעשיתי בזמנו היה מנאלי-ג׳יבי-סאראהאן-צ׳יטקול-קאלפ ה-נאקו-טאבו-מוש-קאזה-מנאלי
ויש עוד כל מיני ואריצאיות.
נחמד מאוד לעשות בחלק גדול מהכפרים שני לילות לפחות ואז לטייל בכפר ובסביבתו במשך יומיים. הסביבה של רובם פשוט משגעת.
צ׳יטקול ומוד הם בעצם ״גיחות״ לתוך עמקים המסתעפים מהכביש הראשי, כך שאתם יוצאים וחוזרים חזרה לצורך ההגעה אליהם, ואפשר טכנית לוותר עליהם. שווה לפתוח בשלב הזה מפה כדי להבין טיפה יותר טוב.
-
Kaza בירת המחוז – נקודה יחסית מרכזית לטיולי יום לכפרים בסביבה!
נאקו לצערי לא הייתי אבל טאבו דאנקאר קי וכו כן;
הכל ברובו ברגל עם נסיעה למקום רחוק יותר וירידה ברגל.
אני מסכימה עם צביקה – רכב שכור עם נהג זה מה שאני. עשיתי לפני שכאמור המשכת- ללה יבשתית!
בהצלחה
-
היי
מצרף לך סיכום טיול מ 2015, קבלי רעיונות למסלול ולטיולי יום נהדרים מהכפרים השונים.
https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4152335#msg_415 2335
-
גולני , למרות שקראתי בזמנו את הכתבה שלך , גם היום לא פגה ההתלהבות.
תודה
-
אלף תודות
איזה סיפור דרך מקסים ואיזה תמונות מדהימות. בדיוק התשובה ל”מה יש לכם לחפש בגילכם בהודו….”
אני מבינה שבחרתם לטייל גם בספיטי וקינור וגם בלה ולוותר על דרמסללה וארמיצר. האם זה טיול שני שלך באיזור או פשוט בחירה כי צריך לוותר על משהו? (על הרוב)
כמה ימים הייתם בעמקים?
נשאר לי רק לשכנע את בן זוגי לבחור בספיטי וקינור. אני די השתכנעתי…..
שוב תודות לך ולכל השאר
נעה
-
ושאלה נוספת:
אם תכנית הטיול תהיה קינור+ספיטי + לה (או דרהמסלה +ארמיצר במקום לה ), מתי עדיף לטוס- בסוף יולי או בתחילת ספטמבר? (שניהם אפשריים)
תודה
נעה
-
היי
בדהרמסלה מנאלי ועמק פארוואטי הייתי בעבר, גם טיול מדהים. בחודש ימים תוכלו לשלב שבועיים פלוס מינוס ספיטי קינור מספיטי / קאזה, תרדו למנאלי לשאר התקופה. שילוב נהדר.
-
לגבי מזג אוויר מה שיותר לקראת ספטמבר פלוס.
קינור עלולה להיות גשומה ביולי שלא לדבר על דהרמסלה מנאלי ופארוואטי.