צפון איטליה
-
אנו (זוג )מתכננים טיול מה 24 ביוני עד ה 2 ביולי לצפון איטליה כאשר מה 29 ביולי (יום שישי) עד ה 2 ביולי (יום שני) נהיה בונציה.
אשמח לקבל הצעות איך לחלק את ארבעת הימים הראשונים שני עד חמישי בין גארדה ודולומיטים. הנחיתה במילאנו.
איך לחלק את הזמן?
- מהיכן להתחיל?
- האם לעבור מלון אחד או שני מלונות גם בגרדה וגם בדולומיטים?
כמו כן אנו נשכור רכב כבר במילאנו. האם ניתן להיכנס עם הרכב לונציה ביום שישי?
תודה רבה
-
הי
מוזמנים להסתכל על בלוג שכתבתי על המסלול שעשינו.
חבל (אם ניתן לשנות, תשנו) להתמקם ליד ונציה (בטח לא בעיר עצמה).
דולומיטים זה לשהייה של כמה ימים.
אזור גארדה – לינה בחלק הדרומי\מזרחי עדיף.
-
היי,
גם אני לא רואה טעם להיות ארבעה ימים בונציה (אלא אם יש אילוץ, או סיבה מיוחדת).. ובטח שלא כדאי להיכנס לשם עם רכב, עלויות החנייה אסטרונומיות. ונציה היא אחת הערים הכי מתויירות בעולם, ויולי הוא אחד משני החודשים הכי עמוסים.. תסיקו לבד את המסקנה.
לגבי חלוקה של ארבעה ימים בין גארדה לדולומיטים – לא חושב שכדאי. ביולי הכבישים מאוד עמוסים, וכל נסיעה היא פוטנציאל לסיוט. מציע לכם לבחור או את אחד האגמים או את הדולומיטים (העדפה שלי היא לדולומיטים), ולהתמקד באזור שבחרתם.
-
היי
קודם כל כמו קודמיי אני משוחד בענייני הדולומיטים
במיוחד שאתם זוג ללא ילדים ואגם גארדה מיועד בעיקר למשפחות עם ילדים
הייתי ממשיך לאחר נחיתה במילאנו (באיזו שעה נוחתים?) לכיוון הדולומיטים לעמק גארדנה ומתמקם שם כדי להיות קרוב להרבה אטרציות (מרמולדה,אורטיזיי,אלפ דה סיוזי ועוד...) ונשאר במלון אחד לטיול כוכב באיזור
כמו כן הייתי ממליץ לקצר את תקופת השהייה בוונציה,2 ימים מלאים יספיקו בהחלט להנות מהעיר
ולגבי הרכב,אין צורך ברכב בוונציה,חיסכו כסף והחזירו את הרכב ביום שתגיעו לוונציה
-
תודה רבה:-)
לאחר הסמנת הכרטיסים אוכל להיות יותר מדוייק.
אנחנו נהיה חייבים להיות בונציה מיום שישי בצהריים.
אנחנו נוחתים במילאנו בעשר בלילה ביום ראשון.
זה משאיר לנו לטייל 4 ימים מלאים מחוץ לונציה.
א. האם כדאי לישון במילאנו לאחר הנחיתה ולמחרת לצאת?
ב. אשמח אם תוכלו לתת לנו הצעה והמלצה לארבעה ימים טיול.
יום שישי יש לנו עד 12 ואז כבר נצטרך לצאת לונציה.
ג. אשמח אם תתייחסו לסוגיית מספר המלונות בארבעה ימים. האם מלון אחד וכוכב או אחרת.
תודה לכם
-
עדיף וגם הגיוני יותר להישאר ללון במילאנו בליל הנחיתה ליד נמל התעופה יש מספר מלונות כדי שביום למחרת תוכלו לאסוף את הרכב בקלות.
אני יכול להמליץ על מלון מוקסי Moxy יצא לי לשהות שם פעם אחת לפני 3 שנים והיה בסדר גמור ובמחיר סביר בהחלט.
לגבי מלון ואפשרויות טיול:עדיפות לטיול כוכב במלון אחד ובדולומיטים יש לך המון אפשרויות לטיולים מכיוון ואתם אמורים להגיע בסופו של דבר לוונציה אז עדיף להתמקם בנקודה בין וונציה לדולומיטים או לפחות נקודה טובה בדולומיטים שתחסוך מכם נסיעה ארוכה מידי לוונציה
לדעתי האישית איזור אגם Alleghe זה איזור טוב שייתן לכם אפשרות למרמולדה למשל ולפורדוי לעלות ברכבלים שכבר יהיו פתוחים(ראה באתר המצורף //www.fassa.com)
ואלו רק דוגמאות על קצה המזלג…..
-
ביום הנחיתה ברור שללון בקרבת השדה, עד שתצאו מהשדה/תקחו רכב וכו….
לאחר מכן 4 ימים מציעה כוכב שהלינה היא דרום אגם גארדה
יש המון הצעות ורעיונות בבלוגים באתר
ואז ביום שישי לסוע לונציה
-
שלום,
אתם נוחתים במילנו וממריאים מוונציה?
3 אופציות:
1). דולומיטים-טרנטו>אגם קארצה>אורטיזיי>סיוזי>מרמולדה>מראנו >בלצנו ועוד.
2). יום אחד במילאנו ושלושה באגמים (יש המון מה לעשות).
3). גנואה>צ'ינקווה טרה - חמשת הכפרים היפים באיטליה (2 ימים)>וונציה.
תומר