לינה במיאמי..
-
מתכננים לנחות במיאמי זוג ושני מתבגרים. מהארץ בתחילת אוקטובר סביב אחהצ..איפה כדאי לישון באותו ערב.. ליד השדה ? יום למחרת מתכננים לנסוע לקייווסט או שעדיף להדרים מעט.. אשמח להמלצות. תודה.
-
לינה במיאמי..אם אתם ממשיכים לקי ווסט, אז עדיף ללון על הציר, או קרוב לשדה או דרומה, תלוי בכמה תהיו מסוגלים לנהוג אחר טיסה כה ארוכה.
הנה המפה, תבדקו בתי מלון לאורך הציר. אם מתצאו מלון מתאים לצרכיכם ויש ספקות, חיזרו לפורום להתייעצות. לדעתי עדיף לאתר מלון שיהיה קרוב לאיזה שופינג או וולמארט סופרסנטר או כד'.
-
לינה במיאמי..תודה רבה על העזרה
-
לינה במיאמי..יש איזורים ב מיאמי או דרומה שהם פחות מומלצים ללינה מבחינה בטיחותית ( איזורים מפוקפקים ) ??
-
לינה במיאמי..לא יודע להגיד לך לגבי שכונות בטוחות דרומית לשדה. אולי CORAL GABLES, אבל מדובר בסטיית מה מהדרך הראשית.
חפשו משהו דרומית וקרוב לשדה, שם אמור להיות אזור יותר בטוח.
וכפי שכתבתי, תבדקו את האפשרויות בהתאם להתרשמות ולתקציב שלכם ותחזרו לפורום לקבל פידבק כלשהו.
-
לינה במיאמי..אנחנו ישנו לאחר הנחיתה בפלורידה סיטי במלון BEST WESTERN
Gateway to the Keysנסיעה של כ 40 דקות מהשדה - לא בטוח שמתאים לכם לאחר טיסה טראנס אטלנטית. אנחנו הגענו ממקסיקו בשעה 18:30 לערך עד שיצאנו למלון הגענו כבר בחשכה.
-
לינה במיאמי..ממליץ לכם לישון בעיר הומסטיד - במרחק של כשעה נסיעה מהשדה לכיוון איי הקיז, כך שכל הנסיעה שלכם תחסוך זמן למחרת.
אני ישנתי במצב דומה לשלכם במלון:
Fairway Inn Florida City / Homestead / Everglades
היה בסדר גמור (מלון דרכים פשוט, לא הילטון). אם תבדוק במפה תראה המון מלונות באיזור, סופר סטור של וולמארט וגם אאוטלט, הכל במרחק הליכה (אבל מי הולך בפלורידה).
-
לינה במיאמי..אני רואה שדור המליץ על מלון במרחק של 200 מטר מהמלון שאני ישנתי בו. כאמור, אם תבדוק במפה תראה עוד הרבה מלונות בדיוק באיזור הזה.
בכל מקרה אחרי שתצא מהשדה תצטרך לנסוע קצת - אין הרבה הבדל אם תסע 30 דקות או 45 דקות.
-
לינה במיאמי..ואגב, ליד המלון את השביל הנהדר שנקרא Anhinga Trail בתוך שמורת האברגליידס - בערך כחצי שעה נסיעה מהמלון. כדאי מאוד להגיע לשם!
-
לינה במיאמי..תודה על העזרה שאלה נוספת.. בחזרה מקיי ווסט שהכיוון הכללי הוא להגיע בהמשך למיאמי .איפה כדאי לעשות שייט באבגרגליידס בנק. שהכי קרובה בדרך מקי -ווסט למיאמי תודה.