שאלה לגביי סין המופלאה
-
אני טסה שבוע הבא לסין, נוחתת בביג׳ינג ומתכננת לקנות שם נעלי טיולים..
המלצות על מקומות/שווקים שניתן למצוא בהם נעלי טיולים טובות במחיר סביר?
תודה מראש חברים!
-
בישראלעם נעליים כדאי להסתובב כמה ימים לפני שיוצאים לטייל איתן טיול ממושך. לתת לרגל להתרגל לנעל, ולנעל להתרגל לרגל. לא הייתי קונה נעל כזאת בטיול עצמו, אלא אם את מתכננת להעביר את השבוע-שבועיים הראשונים בהילוך נמוך מאוד.
חוץ מזה, אם הכוונה היא לנעליים איכותיות של חברה ידועה אז אני לא מאמין שהמחירים בסין יהיו נמוכים בהרבה מהמחירים בישראל [אם כי הניסיון שלי הוא עם נעלי ספורט ופנאי ולא עם נעלי טיולים], ואם את מתכוונת לנעליים מזוייפות אז פשוט לא.
-
בישראלחתול, קשה לי להאמין שנעלים טובות יעלו בסין כמו בארץ. שום דבר לא עולה בסין כמו בארץ.
הבעיה היא אחרת וכפולה - א. איך מאתרים נעלים טובות ולא זיוף. 2. איך מוצאים מידה "ישראלית" רחבה ולא סינית קטנה.
-
בישראלטל - כמו שחתול אמר, עדיף לקנות לפני הטיול כדי להתרגל לנעליים
אם קונים בסין משהו איכותי ומוכר, המחיר יהיה יותר יקר מהחיקויים וקצת יותר זול מהארץ.
מן הסתם יש בסין גם חברות מקוריות כמו נורת' פייס אסולו קולומביה סלומון דויטר גרגורי וכו'. המחיר קצת יותר זול מהארץ אבל לא בהרבה, לכן לא קניתי.
הן נמכרות בחנויות מקוריות ולא בשווקים כך שאפשר לדעת אם זה מקורי או לא.למצוא אותן - תכתבי בגוגל לדוגמה Asolo distributor beijing
יש גם חברות טיולים סיניות מקוריות באיכות טובה.אני קניתי נעלי טיולים של חברה סינית והן עושות את העבודה כבר כמה שנים, המחיר - 120 ש"ח.
נעליים של חברת סלומון תוכלי למצוא ב- Decathlon , אמור להיות סניף בבייג'ין.
חיקויים זולים - בשוק המשי.
-
בישראלרוני תאמין לחתול
עוד בפעם הראשונה שלי בסין חשבתי שנייקי שמיוצר בסין צריך להיות שם זול ואכן המחירים בחנות נייקי רשמית גבוהים מהארץ.
זה לא השתנה בביקורים האחרונים שלי בסין. הסינים מכורים למותגים ומי שיכול לשלם את הפרימיום ולקנות אמיתי מוכן לשלם הרבה שם