ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Air pass

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    768
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • michimosh
      michimosh נערך לאחרונה על ידי

אהלן

מתכננים טיול לברזיל עם הילדים (12,10,6) בחגים הקרובים. עוד לא נעולים על מסלול, אבל כרגע זה כולל את מנאוס, סלבדור ומורו, איגואסו, ריו ואולי אחת מעיירות החוף הקרובות לנופש. סה"כ 4 טיסות. 

השאלה הספציפית קשורה ל airpass של חברת gol. מישהו עשה? מומלץ? יש תנאים מסוימים שצריך לשים אליהם לב? 

בכלל, כמה זמן לפני טיסה צריך להגיע לשדה התעופה בטיסות מקומיות בברזיל? 

תודה מראש לכולם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • chenchen1234
        chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

בסה”כ מסלול יחסית דומה למסלול שעשינו לפני שנתיים.

לגבי איירפאס – אני גם רציתי בזמנו לעשות איירפאס אבל אז התברר לי שעם איירפאס אי אפשר לבחור כל 4 טיסות שבא לך בברזיל – 
        לדוגמה, אם את/ה רוצה לטוס בתאריך ספציפי מעיר א’ לעיר ב’, אז יש מגוון טיסות זמינות לכרטיס “רגיל” (בהנחה שאתה מזמין מוקדם), אבל אם את/ה תחת הגדרת האיירפאס – הרבה טיסות לא יהיו זמינות לבחירתך…
        (אני זוכר שכשהתחלתי תהליך בחירת טיסות של האיירפאס שלי באתר GOL, לא הצלחתי כמעט לבחור טיסות שיתאימו לתכנית טיול שבניתי, ולכן בסוף ויתרתי על זה ובחרתי כל מקטע טיסה ע”י חיפוש נפרד וקניתי כרטיסים רגילים (אגב בסוף יצא ש-3 מתוך 4 טיסות שלי היו עם GOL).
        בנוסף – לא נוכחתי לדעת שזה נותן חיסכון משמעותי בכסף, אני זוכר שזה עלה בזמנו בסביבות 550 דולר ל-4 טיסות, כשאת כל טיסה בנפרד הצלחתי להזמין בסוף בכ-120-130 דולר. מה שכן, האיירפאס כנראה מאפשר יותר גמישות לשינויים, אני לא זוכר מה היו התנאים.
        בשורה התחתונה – אני חושב שעבור מי שיש לו תכנית טיול ברורה עם תאריכים ויכול להזמין טיסות מספיק מוקדם – אין יתרון לאיירפאס.

לגבי זמן הגעה לטיסה – הנה מה שחברת GOL רושמת באימייל שמהווה אישור הזמנה של הטיסה:
         Domestic flights: please be present at the boarding gate 30 minutes prior to the flight time specified on the boarding pass. 
        If you need to check baggage and are checking in online or at the airport, please arrive with sufficient time to complete such procedures and still arrive at the boarding gate within the time allotted. 

לנו היה מטען מן הסתם, אם אני לא טועה הגענו בד”כ שעה וחצי עד שעתיים לפני הטיסה, ליתר ביטחון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון