טיול באיטליה
-
שלום,
אנחנו מתכננים טיול של שבועיים באיטליה, אנחנו כנראה נתחיל מצפון איטליה (ונציה, אגם גארדה , מילאנו,פיזה וכו’)
היינו רוצים להספיק כמה שיותר בשבועיים האלו, האם אפשרי לשלב גם טיול במרכז איטליה? רומא וותיקן וכו’?
נשמח לקבל המלצות
שאלה שניייה, איפה כדאי לנחות בצפון איטליה? עדיפות גם למחיר טיסה זול..
תודה רבה
-
היי,
תמיד רוצים להספיק כמה שיותר.. ומצד שני אתם בטיול, לא במירוץ. בשבועיים אפשר להספיק גם את צפון איטליה וגם את רומא, אבל לדעתי – ממש לא כדאי. צפון איטליה זה אזור מדהים, שאפשר לטייל בו הרבה יותר משבועיים בלי להתקרב אפילו למצות, וחבל אם עיקר הטיול יהיה נסיעה באוטוסטרדות (שוב, לדעתי..).
לא ציינת מתי אתם מתכננים לטוס ובאיזה הרכב, ומה מעניין אתכם בעיקר (טבע ונופים? ערים גדולות ומוזיאונים?) אבל כעיקרון אם מדובר ביוני והלאה – אפשר להרכיב יופי של טיול בצפון איטליה, עם חלוקה של שבוע (פלוס-מינוס) לדולומיטים, ושבוע לאזור האגמים. לגבי המראה ונחיתה – בדוק את האופציות של ונציה או מילאנו, ובנוסף בקיץ ישנן טיסות צ’רטר לורונה, ברגמו ויעדים נוספים באזור.
מוזמן להיכנס לבלוג שלי לקרוא תיאור של טיול בצפון איטליה עם דגש על הדולומיטים.
-
שבועיים זה לא מעט זמן. אפשר לשלב יפה מאוד את הצפון עם רומא.
עשינו משהו כזה ב-12 ימים והיה מצוין, בלי לרוץ ובלי שעות נסיעה חריגות.
לא חייבים למצות את כל הצפון בטיול אחד, פשוט צריך להחליט במה מתמקדים.
-
היי, תודה רבה!
במידה ויש למשהו תוכנית טיול שעשה מצפון איטליה למרכז איטליה (או ההפך) , אני אשמח לקבל למייל שלי:
כל דבר יתקבל בברכה

-
נשמע שאתם מתכננים טיול עמוס וגדוש אטרקציות, ממליצה לכם לשקול לעשות מאורגן בגלל שאפשר להספיק הרבה מאוד במעט זמן. ממליצה לבדוק בנתור בגלל שהטיולים שלהם ברמה מאוד גבוהה והמדריכים בהחלט יודעים לקחת למקומות הכי שווים באיטליה.