ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בקשה להמלצה לתכנון פארקים באורלנדו

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    15181
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רן3189772
      רן3189772 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים. אז אחרי שגבשנו את מרבית הטיול ..זוג עם ילדים 10 ו 16.. (טרם החלטנו האם לוותר על וושינגטון) .  אנחנו לא יודעים באיזה פארק שעשועים להתחיל.. אנחנו מגיעם ב 25.6 בערב.  ועוזבים ב 1.7.  נקנה כרטיס fastpass. ביונברסל.. אבל לא יודעים כיצד לתכנן את הפארקים.. בעקר כי נגיע בשעת ערב לפני ..שלא נהיה עייפים..תודה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צפנת
        צפנת נערך לאחרונה על ידי

יש לכם חמישה ימים נטו. יום באמצע למנוחה + אטרקציות קטנות/קניות ועוד ארבעה פארקים.

האם החלטתם לאיזה פארקים אתם רוצים ללכת?

יומיים ליוניברסל ומה עוד?

אם אתם מגיעים מאוחר לאורלנדו ורוצים להתחיל קצת יותר רגוע, ממליצה לפתוח  ב sea world - פארק יפה וכיפי, קצת יותר רגוע כי משלב הרבה הופעות (דולפינים, לוויתנים, אריות ים), וגם תצוגות של חיי הים המשלבות מתקנים מאד נחמדים. בנוסף יש עוד כמה מתקנים "שווים" ושתי רכבות הרים אקסטרמיות. 

לגבי הפארק הרביעי, אפשר אולי להשאיר את ההחלטה לחברה הצעירים - שיעשו מחקר קטן, יכנסו לאתרים, יראו סרטונים, ויחליטו על פי מה שהם יותר אוהבים. 

לגבי תכנון יותר מפורט - כדאי להכנס לאתרי הפארקים, ולהכיר קצת מה הם מציעים, שעות ההופעות וכו'. כמו כן יש כאן באתר סיכומים המפרטים את כל המתקנים כולל למי מתאימים והתרשמות מהם.

תהנוwink

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • רן3189772
          רן3189772 נערך לאחרונה על ידי

היי צפנת. תודה. טרם החלטנו. שמענו שאם רוכשים שני ימים ביוניברסל מקבלים יום נוסף בחינם באחד הפארקים.. אני צריך לבדוק זאת.. בטוח נלך ליוניברסל לאי ההרפתקאות הארי פוטר.. ולפארק הנוסף ביוניברסל. חשבנו על מגיק קינדום שזה הקלאסי למיטב ידיעתי. כמו כן על אפקוט.  הכול מספורים וכתבות.. אני מניח שלא אספיק הכול.. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Shay3211035
            Shay3211035 נערך לאחרונה על ידי

היי

אני לעולם המים לא הייתי הולך, התעללות בבעלי חיים זה דבר ראשון, ודבר שני זה לא ממש מתאים לגילאים שלכם – זו דעתי בכל אופן.

לא יודע אם אתם מתכננים ללכת בכל חמישת הימים שיש לכם, אבל בגדול מה שהצעת זה טוב. אם אתם בעניין של פארק מים אז אפשר לשלם את וולקנו ביי, פארק המים של יוניברסל, ואז לקנות כרטיס משלוב

התקופה שאתם באים זו תקופה של החופש הגדול של המקומיים כבר ויש שם עומסים רבים.

הייתי הולך על שני הפארקים של יוניברסל (עם פארק המים או לא), להקפיד לקנות את הכרטיס שמאפשר שני פארקים באותו היום וככה ניתן לנסוע ברכבת של הארי פוטר בין הפארקים. ובאמת הולך על מג’יק קינגדום ומשלב דווקא אולי את אנימל קינגדום, יש שם את המתקן החדש של אווטאר שהוא ממש מטורף ויש כמובן עוד המון מתקנים אחרים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון