לינה במילאנו
-
פורום יקר,
אשמח להמלצה ללינה במילאנו לשני לילות.
ללא רכב.
האם האזור של התחנה המרכזית ליד הרכבת מומלץ באופן כללי?
אם אם משהו מכיר מלון באזור נבילי.
תודה
פוריה
-
היי פוריה,
הייתי במילאנו במלון מאוד מומלץ, מרכזי וחדש :
The square
היה נהדר.
וזוכרת שאלונה ישנה במלון ארט הוטל בנבילי.
הנה קישור לסיפור :
https://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1281521/prevloade d-1/start-0
-
-
עדי היקרה –
תודה על ההמלצות !!! המלון שלך מהמם אבל בתקופה שבדקתי מאד מאד יקר !!
המלון של אלונה – עדיין בבדיקה, בקשו שאכתוב להם מייל .
עוד לא הספקתי לקרוא את הסיפור שלך על לונדון. אני בטוחה שאהנה ביותר !
מיכל – תודה על ההמלצה אני אבדוק את המלון הזה.
היות והכוונה להיות שם ללא רכב רציתי לבדוק אם לינה ליד תחנת הרכבת המרכזית היא בטוחה.
פוריה
-
מילאנו נחשבת עיר בטוחה באופן כללי.
אנחנו שכרנו דרך airbnb לפני חודשיים, אבל היינו עם רכב, כך ששכרנו רחוק מהמרכז.
-
גם אני הייתי 2 לילות במילאנו בטיול ברכבות ולכן לקחתי מלון ממש קרוב לתחנה המרכזית. היה מאד נוח כשהגענו עם הציוד, יכולנו לפרוק בזריזות במלון. ביום האחרון לקחנו משם את האוטובוס לשדה התעופה.
הזהירו אותי שלא נעים שם – אין לי מושג על מה מדובר. אמרו שיש שם פליטים שיכורים. אני אישית ראיתי רק פליטים (או מי שהם לא היו) שמנסים למכור כל מיני דברים לאורך הקיר הצדדי של התחנה. אף אחד מהם לא הציק לי. היינו אישה וילד בן 9. נכון שלא הסתובבנו שם בשעה מאוחרת מאד בלילה. אולי אז זה אחרת.
אני לא מכחישה שזה לא האיזור היפה של מילאנו, וסביר שלא הייתי בוחרת בו ליותר מ-2 לילות, אבל היה לנו פרקטי מאד (גם התחב”צ משם נוחה, כי יש 2 קווי מטרו סמוכים).
המלון עצמו שהיינו בו היה עם ציון גבוה בבוקינג אבל מקום מאד פשוט, לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת. בכל אופן יש שם מבחר.
בערב האחרון היינו עייפים מכדי לחפש מסעדה ואכלנו במסעדה ליד המלון, ראינו שהיא עמוסה במקומיים. זו היתה אחת הארוחות הטובות שלנו באיטליה.
-
מיכל תודה
מלון קריסטופו קולומבו בתקופה שנרצה יקר מאד מאד …
יונה – משאירה את האפשרות ל airbnb בסוף אם לא תהיה ברירה .. תודה
עננת – המידע שאת כותבת לי מאד מאד עוזר.. כרגע אתמקד בחיפוש משהו במחיר נורמאלי בנבילי ואם לא אז נלך כנראה על התחנה המרכזית…
פוריה
-
מלון GLAM – , תחנת מטרו בפתח המלון , 5 דקות רגלית מהתחנה המרכזית , חדש נקי מצוחצח מודרני , ארוחת בוקר נפלאה , המחיר כולל ארוחת ערב ,( אם תרצו תוותרו ,) אנחנו אכלנו במלון ומאוד נהננו .
ממליצה מאוד .
-
תודה על ההמלצה !!
בדקתי והמחיר הוא 1000 יורו ללילה !!!
-
מה ???
לא הגיוני – הייתי חייבת לבדוק את ההזמנה
שילמנו לפני שנתיים – סוף אפריל 2106 ל4 לילות 486.79 יורו – כולל מיסים
יכול להיות שאת נופלת על תערוכת עיצוב או משהו כזה ואז המחירים קופצים .
-
כנראה.
כי ראיתי בימים אחרים שהמחיר שונה לגמרי. אבל מתי שבדקתי זה אכן 1000 יורו ללילה ולא ראיתי שיש משהו מיוחד במילאנו בימים האלה.
בכל מקרה, מצאתי משהו שנראה נחמד BB Brumista במרכז נבילי ובמחיר סביר.
אשמח לחוות דעת אם מישהו מכיר.