מה הייתם עושים?
-
-
מקווה שהטייסים יחזרו בהם
לדעתי המצב שלכם פחות נורא כיוון שהשביתה לא משפיעה על ההלוך, אלא על החזור - אז במקרה הכי גרוע הבלגים ידאגו לכם לטיסה חלופית או מקום לינה על חשבונם ואז תמתחו קצת את הטיול.
אם לא מתאים לכם לחזור מאוחר יותר אז כבר עכשיו לדרוש פתרונות מבריסל איירליינס או לברר מולם מה מתכוונים לעשות במקרה שתתקיים שביתה.
קרה לנו מקרה דומה לפני 3 שנים עם לופטהנזה בדרך לקוסטה ריקה. אז נאמר לי בלופטהנזה ש"יהיה בסדר" וכבר אז התחלתי לדאוג וחיפשתי חלופות להגעה למינכן, לטובת הגעה לטיסת המשך עם יונייטד. לשמחתי השביתה בוטלה בסופו של דבר.
מקווה שגם אצלכם יבטלו את השביתה

רובי
-
כמו שרובי רשם.
ונחזיק לכם

חופשה מהנה!
אמה
-
היי דובי,
מעצבן
אבל טוב שניתן להערך מראש וזה לא נופל פתאום
לפחות תהיה בעיה רק בטיסת החזור… בסוף החופשה
הייתי מתארגנת מראש
אוספת את כל אופציות ההתקשרות עם חברת התעופה
בוחנת אפשרויות של לינה בקרבת שדה התעופה
ומתעדכנת על טיסות באותו יום בחברות תעופה אחרות, שממריאות לישראל .
אם תתעכבו - לא לשכוח להאריך בטלפון את הביטוח.
תמיד יש סיכוי שהשביתה תתבטל..
עדכן איך הסתדרתם
ושתהיה חופשה נעימה
-
היות וטיסת ההלוך מתקיימת כסדרה – בעיניי כדאי לנסוע. בחזור שחברת התעופה תשבור את הראש, כי הם מחויבים למצוא לכם פתרון, זה הבעיה שלהם.
מניסיון, זה קרה לי עם חברה אחרת, ושם המצב היה הרבה יותר בעייתי (טיסה בשיא-שיא של עונה קצרה מאוד לטיולים שם ושביתת פתע של הטייסים שלא נערכו אליה מראש). מניסיון אחר, לפעמים שביתות מתוכננות מתבטלות, ואז הכל בסדר…
אם זה מאוד מלחיץ אתכם, אתם יכולים לגשש כבר עכשיו עם חברת התעופה איך הם מתכוונים לטפל בטיסות המושבתות.
להתחיל לבטל יעלה לכם כסף, מן הסתם, וגם מבאס.
אגב, בפעם ההיא שהיתה לי בעיה כמו שציינתי, יצא לנו מזה טיסה חלופית עם חברה טובה בהרבה, פלוס כמה לילות במלון סוויטות נהדר בפנסיון מלא על חשבונם… (היינו תרמילאים אז לא היה דחוף לנו להידחף לטיסה החלופית הראשונה בלחץ המטורף שהיה להם – כאמור זה היה מקרה יותר בעייתי לחברת התעופה).
-
תלוי כמה חשוב לך המועד המדוייק של הטיסה חזרה