התלבטות - 4 לילות בברלין ולילה בדזרדן או כל התקופה
-
שלום ותודה מראש לעונים
בשבוע הבא נהיה בברלין בימים שלישי -שני. מתלבטת לגבי השהיה בברלין אם לצאת ממנה בהם נשכור רכב, ניסע לפוטסדאם ומשם לילה בדרזדן ובלילה ישר לשדה. אנחנו לא בענין חיי לילה, מועדונים או שופינג אלא יותר טיולים.
תודה מראש לעונים
-
שלום,
טוסו לברלין, קחו מונית/רכבת והיו שם 3 ימים. ממרכז העיר ברלין השכירו רכב, סעו לפוטסדאם, לדרזדן ולנמל תעופה ברלין, החזירו לשם את הרכב השכור. ביום הראשון תגעו עייפים וזו הסיבה שאני ממליץ להתחיל בברלין.
אחלה מקום!
תומר
-
תגובה ל : התלבטות - 4 לילות בברלין ולילה בדזרדןלא בדיוק הבנתי מה פרוש בלילה לשדה התעופה.
באיזה שעה הטיסה?
משך הנסיעה כשעתיים בלי טעויות בדרך.
אתם רוצים לצאת בשבת לטיול, ללון בדרזדן, לטייל באזור למחרת ואז לנסוע לשדה התעופה או לנסוע ביום ראשון, לישון חצי לילה ובלילה לנסוע לשדה התעופה.…
האפשרות השניה לא נשמעת לי הגיונית. אם כבר נוסעים לדרזדן כדאי לטייל דרומה לה .
במחשבה שניה, הייתי יוצאת בשבת ישירות לדרזדן, מטיילת בסביבה ובראשון מטיילת ונוסעת צפונה לכוון שדה התעופה כדי לא לנסוע יותר מידי זמן בלילה .
-
הטיסה בלילה , 23:00וזה בהחלט רעיון טוב מה שכתבת, להתחיל דווקא בדזרדן ולסיים בפוטסדאם, תודה!
-
טיסה ב23:00. איני זוכרת את שדה התעופה בברלין ולא הגעתי לשם ברכב שכור אבל נדמה לי ש ז"א שאתם צריכים להיות בסביבות 20:45 בשדה כדי להספיק להחזיר רכב ולעבור את כל ההליכים טרום טיסה.
עוד לא הבנתי מתי בכוונתכם להגיע לדרזדן.
קחו בחשבון שמשך הנסיעה מדרזדן לפוטסדאם כשעתיים וחצי.