כרטיסי אטרקציות בניו יורק
-
שלום,
מתלבטת לגבי רכישת כרטיסי אטרקציות. על פניו נראה משתלם…
לפי הבנתי – כרטיס האקספלורר מאפשר גמישות בכך שאני קובעת מראש רק מספר אטרקציות מראש בעוד בכרטיס הניו יורק פס הכרטיס כולל “חבילות מובנות” של אטרקציות?
תודה
-
לא מכיר את הכרטיסים האלה
שימו לב שהרבה פעמים אפשר להשיג הנחות לאטרקציות. קופונים, קנייה מראש באינטרנט, מבצע כזה או אחר, הנחה ביום מסויים בשבוע, הנחה על זוג כרטיסים, כרטיסי ילד/סטודנט/צעיר/נכה, כרטיסי “קומבו” לכמה אטרקציות, הסכם הדדיות בין מנויי מוזיאונים וכדומה.
אז לפני שמשווים מחירים של כרטיסי אטרקציות כאלה כדאי לעשות שיעורי בית על הנחות ומבצעים, ואז להשוות מחירים אמיתיים. כי כמובן שהכרטיסים האלה מראים את המחיר המקסימלי (בקופה ללא שום הנחה וקופון) ולא את המחיר שאפשר להשיג עם קצת מאמץ.
הרבה פעמים כשמשווים את המחיר הזול שאפשר להשיג, הכרטיס הזה כבר פחות אטרקטיבי
-
כדאי לבדוק ממש נקודתית מה האתרים שאת באמת מתכננת לבקר ואז לעשות את ההשוואה בין שלושת הפסים הקיימים. יש אתר שעוזר בהשוואה הזו.