פראג קרלובי וארי דרזדן
-
מגיעים לפראג בשישי ב15:30. עוזבים בשלישי ב12. פעם ראשונה.
רוצים מאוד לשלב את קרלוביוארי עם כניסה למעיינות וגם את דרזדן לקניות. מצד שני גם להיות בפראג....
נשמח להמלצה כיצד- האם אוטובוס כל יום ליעד אחר לחצי יום? האם לשכור רכב ולעשות את שתיהן באותו יום- אפשרי?
המלצה טובה על מעיינות ספציפיים.
נוסעים עוד 5 ימים…
-
בעיניי – רדו מזה.
בשישי רוב היום הלך. נוחתים ב-15:30, עד שנוסעים מהשדה, עושים צ’ק אין, מתאפסים, כבר הגעתם לשעות אחר הצהריים. בשלישי אם הטיסה ב-12:00 אתם צריכים לצאת לשדה כבר בבוקר. בקיצור, בסופו של דבר יש לכם 3 ימים מלאים ועוד פחות מחצי יום בשישי. תכלס, אפשר למלא את הזמן הקצר לחלוטין רק בפראג עצמה ולא להשתעמם, גם בלי לצאת לשום מקום בחוץ.
בין פראג לדרזדן יש כשעתיים נסיעה לכל כיוון. זאת אומרת 4 שעות סגורים בתחבורה הציבורית בשביל שופינג, והלך לכם רוב אם לא כל היום – לא חבל? תעשו שופינג בפראג וזהו. גם בין פראג לקרלובי וארי יש כשעתיים לכל כיוון, וזה לא הכיוון של דרזדן…
-
מחזק את דבריו של קודמי. סה”כ יש לכם את שבת ראשון ושני (אני מניח שהכוונה שהטיסה חזרה ב-12:00 בצהריים). בשישי מתקשה לראות אתכם יוצאים מהמלון לפני שש בערב (הנסיעה מהשדה לא קצרה) .
שבת ראשון ושני מגם בלי שיוצאים מפראג לא מספיקים. ממליץ בחום לרדת מזה.
-
גם אני לא הייתי יוצאת מפראג אבל נשמע כאילו פראג לא מענינת אתכם.
לא נראה לי שביום אחד תוכלו לבקר בקרלוויוארי, להנות במרחצאות , לנסוע לדרזדן לקניות ולחזור לפראג.
אני לא בטוחה שכדאי לנסוע עד דרזדן לקניות כשמשך השהיה קצר כל כך.
אם תקדישו יום אחד לקרלוויוארי וחצי יום לקניות בפראג לא יישאר לכם הרבה זמן לראות את העיר היפה הזו.
-
גם לי נראה שהטיול שלכם קצר מדי בשביל לעשות את הכול, עדיף להתמקד בפראג ובפעם אחרת לעשות יעדים נוספים.
ברור שתוכלו לעשות את הכול אבל לא ישאר לכם מספיק זמן לפראג.
-
תודה לכולם.
אם בכל זאת רוצים חצי יום מה עדיף- קארלובי וארי או דרזדן או בכלל צסקי קורמלוב?
-
אם לוקחים בחשבון את משך הנסיעה הלוך ושוב, חצי יום לא מספיק להן.
אולי יספיק לאחת הטירות מחוץ לפראג, קרלשטיין או קונופישטה.