ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לוס אנג'לס

פורום צפון אמריקה
    5
    12
    4285
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמא שלהם
      אמא שלהם נערך לאחרונה על ידי

נוחתים ביום ראשון בארבע אחר הצהריים וצריכים להיות בתחנת השכרת הקרוואן למחורת, יום שני ב12:00 בצהריים.

הכוונה היא לשכור רכב בשדה התעופה ולהחזיר אותו אחרי לקיחת הקרוואן.

איפה כדאי לישון?

יש סיכוי שנספיק לראות, לעשות משהו בLA בערב הראשון? בבוקר של שני?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aesytz
        aesytz נערך לאחרונה על ידי

הי,

אני אמנם לא מדבר מניסיון (עדיין), כי אנחנו טסים בעוד שבוע בערך, עם לו”ז מאד דומה – נוחתים יום שני ב-LA בסביבות 16:00, ולמחרת לוקחים את הקראוון.

אני פשוט הזמנתי מלון צמוד לשדה התעופה, שאני יודע שממנו יש שאטלים של חברת ההשכרה אל תחנת האיסוף. 

אם יש לכם אופציה לשאטל מהמלון לתחנת ההשכרה של הקראוון, אולי תשקלו לא לשכור רכב רק בשביל הלילה הזה.

אישית, לא מאמין שיהיה לנו כוח לעשות משהו באותו ערב אחרי כזאת טיסה ארוכה… בטח נגיע למלון ונרצה לנוח.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • אמא שלהם

אין לנו אופציה לשאטל, צריכים להגיע בעצמינו ומונית לכולנו, מהשדה למלון ואז מהמלון לתחנת ההשכרה, לא בטוח שיהיה שווה. רכב נותן לנו יותר חופש.

• שירליץ
            שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מכוונת לאיזור סנטה מוניקה – מדרחוב השדרה השלישית והמזח ליום ראשון בערב. וביום שני בבוקר עוברת בשדרת הוליווד עם הכוכבים ואם נשאר זמן בבוורלי הילס ורודאו דרייב כדי לסמן וי על החובה הזו. 

• אמא שלהם

לישון באיזור סנטה מוניקה?

• שירליץ
                שירליץ נערך לאחרונה על ידי

לדעתי זה איזור אחד הנחמדים, אבל הוא לא זול. אפשר באותה מידה לישון ליד שדה התעופה שזה יותר זול, ופשוט לנסוע לסנטה מוניקה בערב. יש חניונים גדולים באיזור המדרחוב. 

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

נוחתים ב-16:00. אם זו התחנה הראשונה בארה”ב אז צריך הגירה. בכל מקרה תחנות השכרת הרכב נמצאות מחוץ לשדה וצריך שאטל (מה שלוקח זמן). באופן ריאלי תתניעו את הרכב אי שם באיזור 18:30 אם זו התחנה הראשונה בארה”ב, ואולי שעה קודם אם זו לא התחנה הראשונה.

נסיעה למלון, אפילו לא ארוכה לסנטה מוניקה אבל בעיר הפקוקה הזו ובנסיעה ראשונה כבר תביא אתכם בקלות ל 19:30 בערב. (יותר אם המלון רחוק). הגוף שלכם בשעון ישראל ששם זה 5:30 לפנות בוקר. מן הסתם אתם בדרך משעות הבוקר המוקדמות ואפילו יותר. אני ממש לא רואה אתכם יוצאים בערב. אני אפילו בספק לגבי ארוחת ערב.

ויותר מזה – תשכחו שגם מדובר על נהיגה ראשונה ברכב שכור, ולא זוכר פרטים אבל אולי פעם ראשונה בארה”ב ובלוס אנג’לס על מחלפי הענק שלה. זו כמובן לא סוף העולם, אבל לא קל לעשות את זה כשעייפים.

בבוקר – סביר שתקומו מוקדם. אבל לא בהכרח יש מה לעשות מוקדם.
                  איסוף ב-12 לא משאיר לכם באמת זמן בבוקר לטייל בלוס אנג’לס. המקומות המעניינים לא נפתחים לפני 9 או אפילו 10 בבוקר. תוכלו אולי לראות בבוקר אנשים רצים בחוף, אבל לא הרבה מעבר. אפשר להסתובב בהוליווד. הכוכבים על הרצפה לא נמחקים בלילה, ואולי אם לא יהיה עמוס אז גם אפשר לראות אותם. לא יודע.

אולי עשוי לעניין אתכם לעשות סיבוב בוולמארט לפני איסוף הקראוון. אם כן – הסופר סנטר פתוח לרוב 24/7. אז אולי דווקא להמתקם קרוב לסניף כזה יכול להיות פתרון מעניין. כולל פתרון להשכמה מוקדמת ולארוחת בוקר אם רלוונטי.

ואולי באמת זוג מוניות ולוותר על רכב יהיה פתרון לא כזה גרוע. בייחוד אם אפשר למצוא מלון צמוד לוולמארט כזה על הדרך שבין השדה לתחנת השכרת הקראוון.

• אמא שלהם

דווקא עניין הרכב מאוד מוצא חן בעינינו… זה מאפשר לנו יותר גמישות, מה שמאוד חשוב לנו.

כיוון שאנחנו לא יוצאים למסלול מייד עם לקיחת הקרוואן, החלטנו שלא אכפת לנו לאסוף את הקרוואן גם יותר מאוחר.

זה רעיון טוב לישון ממש ליד שדרת הכוכבים?

• אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני לא מומלה לוס אנג’לס.

אבל דווקא בגלל שלא ברור כמה תהיו עייפים בערב, ומתי תקומו בבוקר, אז לינה במרחק הליכה קלה משדרת הכוכבים עשוי להיות פתרון נוח. אם יש כוח – מטיילים בערב. אם קמים מוקדם – מטיילים בבוקר.

אגב, ולמרות ששוכרים רכב, אפשר גם לשקול לצאת בערב בלי האוטו כדי לא להסתבך עם נהיגה וחניה, בייחוד כשעייפים.

לא הייתי לוקח מונית מצד אחד של העיר לצד השני (הון עתק), אבל לנסיעה קצרה יחסית של 10-20 דקות אני מניח שהמחיר יכול להיות סביר.

• aviatiko
                        aviatiko נערך לאחרונה על ידי

אם רוצים להיות ליד שדרת הכוכבים אז אני ממליצה  על http://orchidsuites.com – נמצא ממש ‘מאחורי’ שדרת הכוכבים במיקום שקט. זהו מלון סוויטות אז מאוד נוח למשפחה. יש גם אפשרות של חניה (צריך להזמין מראש בתשלום נוסף אך מאוד הגיוני).

בפעם האחרונה כשהתעוררנו מוקדם (ג’ט לג) לקחנו את המכונית (נסיעה של 5 דקות) ועשינו קניות (סופר) ב-Ralph’s שבשעה 6 בבוקר ביום שבת היה פתוח ומלא כל טוב. angel

https://goo.gl/maps/mg9xoWF8srx

אביה

• אמא שלהם

תודה!

מצאתי כמה אופציות שם באיזור, אשמח לבדוק אופציה נוספת.

• אמא שלהם

לצערי, כבר אין שם מקום...

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון