סיור צלילי המוסיקה זלצבורג
-
האם כדאי לקחת סיור מאורגן בעקבות הסרט ''צלילי המוסיקה''. האם אפשר או כדאי לעשות את זה לבד? זה עולה 35 יורו לאדם, ואנחנו עם ילדים. -
נשמע מעניין ! אפשר פרטים ?אנחנו מתכננים טיול משפחתי לאוסטריה, וזה נשמע כמו משהו מעניין -
נשמע מעניין ! אפשר פרטים ?:Reהיי מיכל. אני מצרף לך את אתר הטיול. זה פשוט יקר מאוד. גם אני עם ילדים. ישבתי היום וראיתי איפה כל מקום בטיול, ואעשה אותו בעצמי. אם תרצי עזרה - אשמח לעזור.
http://shop.panoramatours.biz/en/product/63 -
נשמע מעניין ! אפשר פרטים ?:Reעשיתי טיול באוסטריה, וויתרתי על מסלול צלילי המוסיקה,אם תקרא את המסלול היטב תראה ש''הרבה'' אין בו. מה שכן ממליצה בגני מירבל , הילדים (שלי לפחות) התרגשו מאד מהמדרגות של הכניסה , מהשער בין הפסלים. ובגני ארמון הלבורן הלכנו לסוכת הזכוכית- אבל נשברנו באמצע הד -
נשמע מעניין ! אפשר פרטים ?:משני ביקורים ארוכים יחסית בזלצבורג (פעם שבועיים ופים עשרה ימים) אני יכול לומר שרק זקנים אמריקאיים אכולי נוסטלגיה משתתפים בטיול של אתרי צלילי הנוסיקה. שאר האנשים הולכים לאותם מקומות לבד ונהנים באותה מידה. בכל ספר כתוב איפה הם וממש לא בעיה למצוא אותם כי ז -
מסכימה לגמריהסיורים האלו מצויינים למי שמחפש נוחות מקסימלית. ולפעמים גם חברה של תיירים אחרים. נראה לי מיותר למשפחה שגם תהנה יותר לבנות מסלול באופן שיתאים לכולם וכמובן מבחינה כספית. לעומת זאת נראה לי מאד נחמד לבקר בארמון הלברון ובעיקר במזרקות שלו. מצורף האתר. (21 וחצ
הלברון -
תודה לכל המגיביםתודה לכל המגיבים. נראה שיש אחדות דעים לעשות את הסיור לבד. -
תודה לכל המגיבים:Reדרך אגב במידה ואתם רוכשים את כרטיס ההנחות של אזור זלצבורג אתם יכולים לעשות ביום ספציפי את כל האתרים בזלצבורג בחינם כולל ביקור בארמון הלבורן בחינם לכל המשפחה. הכרטיס עולה למשפחה ל 6 ימים כ 100 יורו ומניסיון שלנו הוא חסך להו הרבה כסף. אתר הכרטיס: WWW.SALZ