השכרת רכב בפראג
-
היי חברים,
אנו מעוניינים לשכור רכב בפראג ולעבור לגרמניה ואוסטריה, משיטוט ברשת המחיר הכי טוב שמצאנו היה באתר rentalcars.com ע”י חברת rent plus,
מקריאת ביקורות על החברה באינטרנט עולה בי קצת חשש, הרבה מתלוננים שהחברה חייבה אותם על נזק כמה ימים אחרי שהחזירו את הרכב ללא שום הודעה מוקדמת…
אשמח לשמוע המלצות בנושא.
בנוסף האם מישהו התנסה בשירות של rentalCover שמציע כיסוי מלא – החזר מלא על כל חיוב שהחברת השכרה תחחייב, שמוצע באתר rentalcars .
תודה מראש לכל העונים!
-
אני לא מכיר את החברה הזאת. על כל חברה יש תלונות. האתר rentalcars והרבה אתרים דומים מדרגים את חברות השכרת הרכב. אני תמיד לוקח חברה שיש לה הרבה מדרגים ועם דירוג גבוה גם אם היא יקרה יותר.
הרבה חברות מחייבות על נזק בלי הודעה מוקדמת. הנזק מתגלה ונשלח חיוב.
אם תבדקו את הרכב בעצמכם ותצלמו אותו לפני ואחרי שתשכרו זה יקטין את הסיכוי לחיוב יתר. כמובן שמוזמן להוסיף ביטוח מלא.
-
לפני שנתיים שכרנו רכב בחברה זאת מהסניף שלהם בעיר והחזרנו שדה תעופה. לא היו לנו בעיות.
-
שכרתי הרבה פעמים עם RENTALCARS לא היו לי בעיות
שני דברים
א. שים לב בכל החברות מנסים למכור לך תוספות ללא צורך
ב. הביטוח של RENTALCARS מאוד יקר יש היום ביטוחים בחברות ביטוח (כ8 דולר ליום) היה לי נסיון טוב מאוד עם הראל החזירו את כל ההשתתפות העצמית ששילמתי לחברה בחו”ל תוך שבוע
-
מתפלא כל פעם מחדש איך אנשים משווים מחירים בהשכרת רכב לפני ששכרו בפועל.
השכרת רכב זה לא חדר במלון שיש לו מחיר קבוע שמוצג וזה מה שתשלם.
בהשכרת רכב את המחיר הסופי תדע בסוף והוא משתנה מחברה לחברה ומאדם לאדם.
לדעתי כדאי לתת פקטור גדול לחברות שידועות בשרות הטוב שלהם, בצי הרכב החדש שלהם, בתוספות שהם נותנות ובאפשרויות הביטוח שיש להם.
-
כשאני בדקתי לפני כמה חודשים לא מצאתי בארץ חברה שמוכרת ביטוח מקיף כמו זה של rentalcars כולל מרכב תחתון שמשות צמיגים ועוד.
אני לא מסכים שזו תוספת שאתה בודאות לא צריך.
יש חברות ביטוח שמספקות ביטוח כזה אבל לא ללקוחות פרטים. שירביט מוכרת רק לאופרן. אולי זה השתנה מאז שביררתי.
אפשר לקנות ביטוח מקיף כזה גם כשוכרים את הרכב בפועל (בסניף) אבל זה יצא במקרה שלנו יותר יקר.
-
תודה לכל העונים:)
ראיתי שיש חברה worldwideinsure שמציעה ביטוח החזר השתתפות עצמית ב 8$ (חוות דעת טובות ב trustPilot) מישהו התנסה?
-
גם אני הזמנתי דרכם. עדין לא יכול להמליץ כי הטיול שלי רק באוגוסט.
מה שכן, ממליץ לך לעשות ביטוח השתתפות עצמית בפספורט (בארץ), זה מאוד זול ומרגיע. במקרה ותזדקק לזה, תביא קבלות ותקבל החזר כספי בארץ (ולא תצטרך לפנות לחברה בחו”ל שאתה לא יודע בדיוק למי לפנות).
-
הזמנתי מהם לפני שנתיים.
לקחנו בשדה והחזרנו בעיר.
שודרגנו בשדה לרכב חדש ומדהים.
יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם.
השירות היה מצויין ומהיר בשדה בזמן הלקיחה, בעיר בזמן ההחזרה ופעם אחת שהתקשרנו למספר החירום כי נדלקה לנו נורה שלא הבנו מה היא מסמלת.
לא גבו שקל נוסף מעבר לתשלום מהיה מראש.