בקשת מידע
-
שלום וברכה
אנו מעוניינים לנסוע לאזור שאמוני או מורזין
האם למישהו יש מידע האם מתקיימים שם מניינים לתפילה בשבת וביום חול
ביולי אוגוסט
תודה רבה!!
-
ערב טוב,
עדיף בכותרת לכתוב שאלה ספציפית, כך תוכלו לקבל התייחסות מאנשים.בשאמוני אין קהילה יהודית ומנין בשבת.
לגבי אזור מורזין, בשנה שעברה היה נופש כשר של חברה ששכחתי את שמה בעיירה.
כדאי לחפש בפרסומים למגזר הדתי .כך תוכלו להתארח באותו מלון , או בצימר באותה עיירה ולהשתתף בתפילות.
אנו מתכננים להיות בשבת באוגוסט הקרוב באנסי.
יש שם קהילה יהודית קטנה. לא תמיד יש מנין בשבתות.אנו בונים על שני גברים מכוחותינו. כך שיש סיכוי למנין.
בהצלחה!
סמדר
-
היבטים של מיניין לשבתסמדרולה, יש לעיתים מארגני נופש כשר שלא מאפשרים ל”אחרים” להשתתף בסעודות שבת ,גם לא בתשלום, ובעיקר לא מאפשרים להשתתף בתפילות. נתקלתי כבר.
לכן כדאי לא רק לבדוק שיש נופש כשר באותה עיירה, אלא גם שמארגני הנופש מאפשרים הצטרפות לתפילות.
וכן שמרחק ההליכה מהלינה באותה עיירה- סביר ברגל בשבת ,אל המלון המוכשר.
באזור האלפים-באקס לה באן יש קהילה יחסית גדולה, וידידותית למשתמש.
-
נופש לדתיים באלפים הצרפתיםאני מנסה לברר אם יש מנין ביולי אוגוסט או נופש כשר באיזור מורזין
שמעתי שבהמודיע בצרפתית או בעיתון מקומי אמורה בתקופה זו להתפרסם רשימה של המקומות בהם יתקיים השנה נופש של יהודים
אשמח אם למשהו יש מידע איך משיגים את הרשימה הזאת
תודה רבה!!!!
-
האם יש באזור בית חבד גם לארוחות כשרות?
-
מקומות שיש השנה:
LES MENUIRES
ALPE D’HUEZ
LES DEUX ALPS
ARC 2000
TIGNES
FLAINE
VAL THORENS
תעשו חיפוש על KOSHER+ אחד המקומות הנ”ל ותמצאו פרטים..
בכל המקומות הנ”ל (חוץ מטין ככל שידוע לי) יש מלונות כשרים, שניתן להצטרף למניינים. אני מעולם לא שמעתי שלא היה אפשר להצטרף למניין.
-
המלצות על העירה פליין באלפים הצרפתיםיש למשהו המלצות על העירה - FLAINE
על העירה עצמה ומה יש לעשות בסביבה
תודה רבה!!!!!
-
אפשר להזמין מוצרי מזון מחנות באנטוורפן, בלגיה
חשוב לשים לב לגבי כמה זמן לוקח משלוח לכל מדינה ויש להזמין דרכם לפני11 בבוקר כדי שהמשלוח יצא באותו היום.
-
להפתעתי שמעתי אף שמעתי
אחד המקומות היה בנפת וואלה בשוויץ
השני באוסטריה
שניהם מקיץ 2017.
-
אני מחזק משיונית כתבה. באיזור רק באקס לה באן יש קהילה דתית ומנין. אל תבנו על מלונות כשרים.
-
שלום
אנחנו 2 משפחות ( 7 למניין) נוסעים לטין les brevies לשבוע בבין הזמנים.
מברור עם משפחה שהיתה שם שנה שעברה היו הרבה דתיים - מנין גם ביום חול וחנות עם מוצרים כשרים מקווים שיהיה כך גם השנה
נכון לעכשיו אין פרסום על מלון כשר מקוים לטוב..