זלצבורג ואזור האגמים
-
א. אנו כמה חברים פנסיונרים מתכננים טיול כוכב 5 לילות בזלצבורג ואזור האגמים. האם מישהו לן ב-Eugendorf ויכול לספר על המקום ועל התאמתו כבסיס לטיול?
ב. הכוונה היא להקדיש יומיים לזלצבורג עצמה ועוד שלושה ימים לאגמים והמיקום הנ”ל (Eugendorf) נראה מתאים אבל הוא מאד רחוק משתי אטרקציות אחרות שנחשבות “must”, גרוסגלוקנר ומפלי קרימל, ונראה שיום טיול לשם יהיה יום מפרך. האם להתעקש על שתי האטרקציות הנ”ל או להשאיר אותן לטיול עתידי בטירול? ואולי להזיז לשם כך את מקום הלינה יותר דרומה? אם כן, איפה מומלץ ללון?
-
צפונה לזצלבורג לכוון אגמים?
ישרת רק אותה ואת האגמים.
היות ולא ברור מסלול הטיול של 5 ימים מהם 2 לזלצבורג ו3 לאגמים ואיפה כאן תכניס בכלל את גרוסלוקנר ואת קפרון?--- אבל ללא ספק הלינה הזו שבחרת אינה מתאימה ליעדים אלו.
וכן “להתעקש” לבקר בהן, גם במחיר של פיצול לינה או שינוי לינה.
-
אם אתם עם רכב לדעתי יום בזלצבורג מתאים.
באיזה חודש אתם נוסעים?
היכן נוחתים?
ממליץ לכם ללון בALPENDORF יש בעיירה בתי מלון ודירות נופש.המקןם נגיש לנסיעה לאתרים באיזור זלצקמרגוט.
גם נסיעה לזלצבורג כ50 דקות.
תהנו
-
שלום,
יומיים בזלצבורג, יומיים וחצי באגמים וחצי יום בהאלשאט ואתם מסודרים.
הייתי בהאלשאט 4 פעמים, בכל פעם נשמטה לי הלסת.
תשכחו מגרוסגלוקנר ומפלי קרימל בגלל המרחק הרב.
תומר
-
תודה למשיבים עד כה.
אני שוקל לפצל לינות, שלושה לילות באזור זלצבורג (לטיול בזלצבורג והאגמים) ושני לילות יותר דרומה לטובת ביקור בגרוסגלוקנר ומפלי קרימל. מה דעתכם?
tomertsin:
האם היית בגרוסגלוקנר ובמפלי קרימל?
-
תגובה ל-yo533:
באיזה חודש אתם נוסעים? סוף אוגוסט – תחילת ספטמבר.
היכן נוחתים? אנחנו מגיעים לאזור זלצבורג מעמק וואכאו ואח”כ ממשיכים לוינה.
ממליץ לכם ללון בALPENDORF יש בעיירה בתי מלון ודירות נופש.המקןם נגיש לנסיעה לאתרים באיזור זלצקמרגוט. אתה יכול להמליץ על מלון מסוים שם? אנחנו כמה פנסיונרים ללא בנות הזוג וחשוב שהחדרים יהיו עם מיטות נפרדות (לא זוגיות).
-
הפנסיון הוא בית דירות במקום יש גם בתי מלון
תרשום בגוגל ALPENDORF ליד סנק גוהן,
וחפש שם בתי מלון.
אי מכיר את הפנסיון נוסע לשם כל שנה. אבל יש גם כפי שאמרתי בתי מלון
-
תודה yo533.