לונדון
-
אשמח לטיפים ורעיונות לטיול קצרצר בלונדון, שלושה ימים מלאים!
איפה כדאי ללון ומה כי חשוב להספיק לראות - פעם ראשונה בלונדון
-
הי מיכל,
היינו בעבר שלש ימים מלאים בעיר, אנסה להיזכר במסלול, קחי מה שנראה לך.
לקחנו חדר במלון הולידי אין אקספרס-סאוזוורק, שלש כוכבים במחיר סביר ומיקום טוב, ליד תחנת טיוב וליד תחנה מרכזית עם רכבת משדה התעופה,
יום 1. ארמון המלכה, החלפת משמרות, גני סיינט גיימס, בית משמר הפרשים, הפרלמנט והאזור, כלבו ‘הרווי ניקולס’, שוק פורטובלו,
יום 2. כיכר טרפלגר, כיכר פיקדילי,כיכר לסטר, חנות השוקולד M&M, חנות של לגו, צ’יינה טאון,קובנט גרדן, רחוב אוקספורד חנות ‘דיסני’ וחנות הצעצועים ‘המליס’.
יום 3. גשר המילניום וקתדרלת סנט פול,תחנת קינג’ס קרוס-הארי פוטר, שוק קמדן, מצודת לונדון וגשר המצודה, תצפית ממגדל ‘סקיי גרדן’
לארמון,לקתדרלה ולמצודה לא נכנסנו, בגדול כל יום ממוצע של 8 שעות, בהצלחה.
-
הנה חלוקה של לונדון לאיזורים – תוכלו להרכיב מזה 3 ימים לפי טעמכם
ביננו – לא הייתי בוחר את לונדון ליעד של 3 ימים.. בעיני זה ממש מעט מדי ותצטרכו “לחתוך בבשר החי” כדי להתאים את הזמנים למה שיש לכם.
עדיף לשמור אותה לטיול ראשון עם יותר ימים
-
אני ממליץ לכם לבחור אטרקציות לפי הטעם שלכם ולא לפי של מישהו אחררבים (כולל אני) חושבים שמוזיאון הטבע הוא must וראוי להקדיש לו לפחות יום.
אולי לטעמך המוזיאון לא כזו מציאה?
רבים חושבים שהגלגל הענק ומוזיאון מאדאם טוסו זו אטרקציה שאי אפשר בלעדיה, אולי גם את חושבת כך.
אני חושב שמדובר בבזבוז זמן יקר.
לונדון עשירה באטרקציות, אין בעיה לתכנן שם טיול גם לשבועיים ושלושה.
המלצתי לפרק זמן כל כך קצר של 3 ימים כדאי שתבחרו אטרקציות לפי טעמכם ולא שמישהו זר יבחר לכם אטרקציות לפי טעמו
-
מלוןבגלל הזמן הקצר כדאי לבחור מלון כמה שיותר במרכז באזור קובנט גרדן, ליסטר סקוור, אוקספורד סטריט.