Yelloston כניסה יציאה ולינה
-
היי,
אישתי ואני מתכננים לסוף אפריל 2019 : טיסה לוס אנג’לס -רכב שכור- סאן דיאגו- לאס וגאס – ציון – סולט לייק סיטי – גרנד טייטון פארק – יילוסטון – החזרת הרכב בשדה תעופה שנצא- וטיסה חזרה בערב של ה-8.5.19 ללוס אנג’לס.
השאלות:
האם להגיע לשלושה ימים בתחילת מאי ליילוסטון זה כדאי מבחינת מזג האויר (אילוצי חופשות) ?
מאיזו כניסה להיכנס ומאיזו יציאה לצאת ? (יש חמש ).
האם צריך לישון בתוך היילוסטון פארק ואיך ניתן להזמין לינה מלון צימר ליילוסטון, והאם להחליף צימר כל יום , יש מסלול מומלץ ליילוסטון ?
תודה
רפול
-
סוף חודש מאי זו עדין תקופה מוקדמת עבור ילוסטון ויש סיכוי טוב שחלק גדול מהפארק עדין סגור למבקרים. רק חלק אחד מהפארק פתוח לציבור כל השנה, וזהו החלק הצפוני, כך שהכניסה הבטוחה ביותר לפארק היא מצפון (מגארדינר). פרטים יותר מדויקים ניתן למצוא בדפים של ילוסטון באתר שירות הפארקים הלאומיים.
שאר השאלות תלויות באפשרויות הטיול בפארק. בגארדינר יש מלונות. אני לנתי בעירה הזו בשני ביקורים בילוסטון. גם באיזור הכניסה לילוסטון בתוך הפארק אני חושב שיש לודג’. כמובן שיש אפשרויות נוספות ללינות בפארק ובעירות הסמוכות, אבל אינני בטוח מה יהיה פתוח בעת ביקורכם.
הזמנות של לינות בתוך הפארק ניתן לעשות דרך האינטרנט. בדפים של ילוסטון יש גם קישור לאתר ההזמנות. לינות מחוץ לפארק אפשר לבצע בדרכים הרגילות להזמנת לינות במלונות (אתר רשת המלונות או המלון, אתרים של חברות הזמנות כמו bookings.com, וכו’.
-
תודה,
הכוונה להיות ביילוסטון בתחילת חודש מאי,
אם אנחנו מגיעים עם הרכב מדרום סולט לייק סיטי ופארק גרנד טייטון, האם כדאי להקיף את הפארק יילוסטון כדי להכנס מהצפון ?
והאם זה לא רחוק כל יום להכנס ליילוסטון למקום אחר ולצאת חזרה לאותו מלון בחוץ ?
בכל מקרה ביום השלישי אנחנו צריכים לצאת לשדה תעופה קרוב כדי להחזיר את הרכב ולטוס חזרה ללוס אנג’לס.
רפול
-
מאחר ואתם נכנסים מדרום, תלוי כמה שעות השקעתם בטטון, אם עוד יש לכם זמן באותו יום הייתי עוד מכניס לפחות קצת מהחלק של הגייזרים בחלק הדרוםמערבי של שמורת ילוסטון ואז תוכלו ללון בווסט ילוסטון. ביום השני תוכלו לעשות את הציר המרכזי עד קניון ואז יש שתי אפשרויות אחת לסגור את הלופ הדרומי עם חזרה לגייזרים להשלמות ושוב לינה בווסט ילוסטון או אם אתם חושבים שהציר המרכזי יקח לכם את מרבית היום כבר להמשיך וללון בקודי מה שישאיר לכם את היום השלישי לעשות את הלופ הצפוני או חלקו. לגבי מאיפה לצאת מאותו לופ ( או חלקו) זה תלוי איפה יש לכם שדה תעופה עם טיסה ללוס אנג׳לס וגם כזה שיקבל את הרכב שהשכרתם. יש הרבה ערים קטנות מסביב ותרצו לראות מי הכי קרובה שכל זה אפשרי לביצוע ממנה ולפי זה לסיים את היום השלישי ( לדעתי לפחות)
-
הכל טוב ויפה בביקור רגיל בילוסטון, קרי בחודשי הקיץ ותחילת הסתיו. כאשר מדובר בתחילת מאי, אין כל בטחון שדרום הפארק יהיה פתוח למבקרים.