ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה מאיזור המרמולדה למילאנו

פורום טיולי משפחות
    8
    12
    9523
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Reuttm
      Reuttm נערך לאחרונה על ידי

הי האם יש כאן כאלו שעשו את הנסיעה ישירות מהאיזור המרמולדה למילאנו?

אנחנו מסיימים את הטיול בדולומיטים, והטיסה שלנו יוצאת ממילאנו (ישנים בשדה בלילה לפני). האם זה נסיעה ארוכה ומתישה מדי ? 

אשמח לשמוע ממי שעשה את זה ואיפה עצרתם בדרך.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

ראשית- כן, עשיתי נסיעה דומה

שנית- זה לא היה מבחירה,אלא בגלל שכבישים שרציתי לנסוע בהם נחסמו בגלל שלג לא עביר.

שלישית-זה אפשרי ביום אחד ואם יוצאים מספיק מוקדם אפשר לעצור בנקודות בדרך והדרך פחות קשה.

רביעית- זו לא נסיעה קלה, ובוודאי לא עם ילדים במושב האחורי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

זה מאוד אישי. אני עם ילדים קטנים לא הייתי עושה נסיעה כזאת.

לא יודע איזה נסיון יש לכם.

נטו זה על הכביש כ-5 דקות (לא בדקתי בדיוק) אבל בפועל זה יכול לקחת הרבה יותר.

תתבססו על זמני הנסיעה של גוגל ותוסיפי זמן של פקקים ואולי גם גשם.

בכביש מהדולומיטים לורונה שאתם נוסעים בו עמדנו בפקקים איומים בשני הכיוונים וזה היה בשעות הבקר המאוחרות.

אני הייתי לוקח מלון באמצע הדרך אם אין לכם נסיון בנסיעות ארוכות. ודאי שלא הייתי מחפש טיולים בעוד מקומות שאולי נראים על הדרך אבל מוסיפים איזה שעתים נסיעה בפועל כמו אגם מולבנו או אחת הערים.

• Reuttm

תודה, איפה הייתם ממליצים ללון באמצע הדרך ?

• Beez
              Beez נערך לאחרונה על ידי

נסיעה ארוכה ומתישה 

זיכרו כי הנהיגה בדולומיטים יותר איטית

• O.k
                O.k נערך לאחרונה על ידי

איפה לעצור? תלוי מאיפה הגעת למרמולדה?

אגם גארדה זו אפשרות,טרנטו זו גם אופציה,אגם מולבנו או אגם לדרו.

את יכולה גם לשבת מול גוגל מאפ ולראות לפי הדרך מהן האפשרויות לפי התאמה לאופי המשפחה

• Reuttm

אנחנו צריכים לחזור ממאלגה צ׳יאפלה ( שם המלון ) לשדה התעופה . אם נצא מוקדם בבוקר זה לא סביר ? 

מתחילים את הטיול בחמישה ימים בגארדה ואחכ שישה ימים בדולומיטים .

אם כדאי לעצור ללינה בדרך אשמח להמלצות ( לא בדרום גארדה כי שם נהיה בהלוך )

תודה ושבת שלום 

• פסגות מושלגות
                    פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

לא "צריך" שום דבר. אנחנו נסענו מוקדם בבוקר ישירות מאורטיזיי למלפנסה לטיסה. זה לא כיף גדול אבל גם לא כזה נורא. ההבדל הוא שמאורטיזיי קל לצאת לאוטוסטראדה. זאת אחת הסיבות שבחרנו ללון באורטיזיי. מאזור המרמולדה ועד לאוטוסטראדה יש נסיעה נופית לא קצרה. אפשר לקום בבוקר, לעשות טיול נוף עם אטרקציה אחת באזור הדולומיטים בדרך ואולי עוד עצירה סתמית למנוחה על האוטוסטראדה ולהגיע ללינה קרוב לשדה"ת. רק אתם יודעים אם "תשרדו" את זה.

• telo
                      telo נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מחפש מקום לינה באמצע הדרך. זה יתן לכם גמישות מקסימלית. תוכלו ביום העזיבה של הדולומיטים לעשות טיול אחרון באזור ולצאת מאוחר בלי חשש מנסיעה ארוכה.

ביום השני אתם יכולים לצאת מוקדם לאזור שדה התעופה לאזור השדה, וכשתגיעו במלון תוכלו לצאת ממנו לטיול באגם מג’ורה שנמצא כחצי שעה מהשדה.

אם תגלו בטיול הזה שאתם מתמודדים בגלות עם נסיעות של שעתים-שלוש עם הילדים תוכלו בטיול הבא לתכנן נסיעות ארוכות יותר.

• ענמה
                        ענמה נערך לאחרונה על ידי

לדעתי 5-6 שעות נסיעה שמותחים על יום שלם זה משהו אפשרי וישים, גם עם ילדים. כמובן לא הגיוני בכל יום טיול, אבל בסיום בהחלט כן.

כמו כן לא כתבת את שעת הטיסה חזרה- אם הטיסה בבוקר אני תמיד מעדיפה לישון קרוב לשדה תעופה כדי להמנע מתקלות של הרגע האחרון בכבישים.

ההמלצה שלי: לצאת בנחת מהמלון בבוקר, לנסוע כמה שעות (אפשר עם הפסקת קפה/פיקניק) עד הפסקת צהריים במעיינות קולה או משהו כזה (תשמרו לכם משהו לעשות מהימים שלכם באזור גארדה) ואח"כ נסיעה באוטוסטראדה עד למילאנו (בשאיפה הילדים ישנו מאחור בשלב זה).

אם הילדים גדולים אפשר לעשות עצירה לקניות בקניון איל לאונה.

בהצלחה

• Reuttm

תודה לכולם על הרעיונות…

הטיסה שלנו למעשה יוצאת ביום שלישי בבוקר ממילאנו ואנחנו ישנים בלילה שלפני בשדה עצמו.

לאחר התלבטויות בינינו החלטנו שיהיה פשוט יותר לצאת מוקדם בבוקר , לסוע 2-3 שעות, לעשות עצירה (אולי במגלשות הרים בפרדזו) ואחכ להמשיך למילאנו עם עצירה נוספת בקניון בברשיה (פרימרק..)

נכון שזה יום עם הרבה נסיעות אבל עדיף מאשר לעצור ללינה ולפרוק שוב את הכל.

שוב תודה ואחזור לעדכן פה איך היה Smile

• nirit_mz
                            nirit_mz נערך לאחרונה על ידי

גם לנו מתוכננת נסיעה דומה.

אנחנו נצא בבוקר מויגו דל פאסה. נעצור באגם קלדרו או במולבנו (תלוי מה הוייז יראה). ואח”כ אולי עצירה נוספת בקניון איל ליאונה (תלוי בהספק שלנו, בדרך שבה הוויז יוביל אותנו ובכמה כח יהיה לנו). בערב נגיע למלון ליד שדה התעופה, ונישן בו עד שנצא לכיוון הטיסה.

ברור לי שזה יהיה יום ארוך עם נסיעה ארוכה, אבל לכן הקדשנו לנסיעה הזאת יום שלם. אני לא מוצאת טעם לישון בדרך, כי זה יוסיף עוד נקודת לינה במקום שפחות מעניין אותנו ויקצר את מספר הימים שנהיה באזור הדלומיטים. 

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון