ורשה
-
שלום לכולם
אני טסה בתאריך 7 לאפריל לורשה הגעה ב2000 חוזרת בתאריך 13 לאפריל מוקדם בבוקר. כלומר 5 ימים נטו. האם 5 ימים לורשה זה יותר מדי האם כדאי להקדיש זמן גם לקרקוב.? ברצוני להדגיש שאני לא חובבת מוזאונים אני מאוד אוהבת את השוטטות ברחובות תודה רבה מראש לעונים

-
ורשהאפשר לשלב את קרקוב.או עיר אחרת קרובה.
קרקוב מקסימה..
-
ורשהשלום מלי !
- אני מציע לך ביקור בלודז' שהיא הרבה יותר קרובה מקרקוב, רק 130 ק"מ .
- לודז' היא מרכז כלכלי חשוב ותמצאי בה את אחד הרחובות הארוכים באירופה ( כ-4 ק"מ ) של שופינג, מסעדות , מועדונים ומוזאונים ( לא חייבים להיכנס ) .
- אתרים
-
ורשהזה מאוד אינדוודואלי
אם את מחפשת דברים חדשים ואטרקציות, אז אין מה לעשות בורשה 5 ימים נטו.
גם אין בורשה יותר מידי מוזאונים.
אם את חובבת היסטוריה של WW2 ו/או שואה בפרט, אז בכל פינה צץ לו מונומנט של זכרון (יש בורשה מעל 400 אנדרטאות רק למלחמת העולם השניה...) ו 5 ימים יעברו כמו כלום. (אני יכול לשבת 3 שעות בבית קפה מול בניין שחציו מודרני וחציו הריסות מהגטו, אבל זה מאוד אינדודואלי)
אם תחליטי שאת רוצה לצאת מורשה, לא הייתי פוסל טיסות בתוך פולין. היום לדוגמא יש טיסות בתאריכים שציינת מורשה לגדנסק (דנציג) של RAINAIR במחיר של 9 שקלים (!!!) לכיוון. כמובן לא כולל מטען ותיק יעלה פי 20 אבל אפשר לשקול את האופציה להשאיר את המטען במלון בורשה וליסוע ל 24 שעות עם תיק קטן לאחד מהערים היפות במדינה הענקית הזו, שבד"כ לא מגיעים לשם
-
ורשהחזרתי מ 5 ימים פרג לפני חודשיים בתמונות מזכירה את קרקוב זה נכון? תודה
-
ורשהחזרתי מ 5 ימים פרג לפני חודשיים בתמונות מזכירה את קרקוב זה נכון? תודה
-
ורשהאילן שלום החלטתי לשמוע לעצתך לא בגלל שלודג קרובה יותר אלא שקראקוב לא מושכת ומעניינת אותי באופן אישי אני יודעת שכולם מהללים ומשבחים את קראקוב אבל אני מעדיפה לראות עיר שהיא פחות תיירותית .
אני מתכוונת לצאת ברכבת בוקר מוורשה לחזור למחרת ברכבת של שעה 1600 בערך . האם זה מספיק ? יותר מדי? אני בקטע של שיטוט ואווירה לא בקטע של מוזאונים ושופינג תודה מלי