אתיופיה עזרה בבקשה
-
שלום אנחנו זוג צעיר(24) סטודנטים שרוצה לטייל באתיופיה בערך 3 שבועות(סוף אוג’ תחילת ספט’)
האם זהו זמן מספיק לטיול בכל המדינה או שעדיף להתמקד באזור שאוהבים?
אני רואה שיש כל מיני קבוצות שמתארגנות לנסיעה יחד.
האם זה עניין שהוא דיי חובה? (ברור שלא באמת חובה) השאלה היא האם אני מקדיש זמן אומנם לא קצר אבל יחסית למדינה גדולה כמו אתיופיה הוא גם לא ארוך במיוחד ורוצה להספיק נק’ שמסקרנות אותי בלי להתברבר יותר מדיי ולבזבז זמן על מציאת מלון לדוג’ והתארגנויות לטרקים וכו’ אני צריך לקחת קבוצה או חברה שתסדר לי את הטיול?
הבנתי שיש חברה שנקראת ETT שאתה מסדר את הטיול והיא מוציאה אותו לפועל(משהו בסיגנון) מומלץ? האם זה עובד טוב.
אם מישהו היה באתיופיה אשמח ממש אם יוכל לעזור לי כי אני מרגיש קצת אבוד בתוך כל המידע העצום על המדינה הגדולה הזו תודה
0525095964
-
אמנם היינו לפני המון המון שנים, אבל כבר אז טיילנו לגמרי לבד, בעיקר עם טיסות פנים שהיו מאוד מאוד זולות. היינו שבועיים בעיקר בצפון ( בהר-דר:מפלי הנילוס, לליבלה, גונדר והרי הסימיאן). להרי הסימאן אחרי שקראנו איך לעשות זאת- מצאנו מדריך בגונדר ואיתו יצאנו.. לא היה מסובך יותר מדי, ובטוח השתפר עם שנים.
גם אם בזמן שנשאר אתם רוצים טיול לנהר האומו- אני בטוח שתוכלו למצוא משהו מקומי באדיס אבבה, מן הסתם דרך מקום הלינה,
לא תוכלו לראות ב-3 שבועות את כל המדינה- אבל תבחרו את מה שמעניין אתכם ותבנו מסלול סביבו.
-
הי
סימנתי לך האישי
תחשבו טוב מבחינת עונה. נראה לי עדיף לשנות יעד אם אתם לא רוצים להחרך