הדרך הרומנטית
-
מאיזו עיירה הכי כדאי לצאת לאאוטלט?…..
-
אני לא כל כך התלהבתי מרוטנבורג
הדרך לשם לא מי יודע מה, היו הרבה שבשבות חשמל בשדות.
התאכסנו בפונדק שיש ממנו עליה רגלית לרוטנבורג
היו בו ארוחות ערב לא רעות אבל העיר עצמה לא כל כך עניינה אותי.
דווקא ליד היתה וירצבורג שנהנינו שם יותר
-
הסתכלתי על מיקום האוטלט והעיירות….מינכן הכי קרובה..לא,,לא עיירות הרומנטית. כמה כדאי לנסוע לאוטלט לא יודעת. לאחרונה אם בא לי קניות(בתוספת לחופשה קצרה) קןפצת לערי רומניה,פולין.טיסה בין 100-300 שקל טרול להלוך,מזוודה לחזור,מלון איכותי מרכזי,פארקים צבעוניים אוכל מעולה וקניות
בין לבין המון טבע,עיירות ועוד,לפי מה שמספיקים.
*חבל מפסיקים טיסות ללובלין
**סיביו מתוספת יולי במחירים מעולים
-
בהנחה שאת לא מתכננת טיול לרומניה אלא לגרמניה/אוסטריה
האאוט לט שגאמוס ציין נמצא צפונה למינכן.
אישית- לא התלהבתי (אבל אני לא הכתובת לקניות, אל תתרשמי ממני)
המחירים היו די יקרים (אולי גם בגלל טרום חג מולד)
אם את כבר בIngolstadt יש שם מוזיאון אאודי (מכוניות-גם לא הקטע שלי)
העיר העתיקה יפה (גרמנית,רגילה) ופה יש סיור לילה עם דוקטור פרנקנשטיין (כן. ההוא) בימים מסוימים בשבוע בקיץ ובלילה.ועוד משהו קל”ב כאן מגדל צבעוני במיטב היצירה של הונדרסוואר -
אבל לא רואה את זה משתלב על התוואי שלך לדרך הרומנטית ואגמי אוסטריה, אלא אם כאן תסיימי את הטיול לפני ההגעה חזרה לשדה התעופה.
אגב גם אני מעדיפה את וירצבורג …..
-
אני דוקא חשבתי שיעברו בו בדרך משדה התעופה צפונה מייד אחרי הנחיתה….והמגדל של הונדרטוואסר, חדש לי – בונבוניירה!!
כשמתמקמים באזור רוטנבורג אפשר להחליט בבוקר אם נוסעים לוירצבורג, לנירנברג או לעיירות בדרך הרומנטית דרומה. המרחקים סבירים , עד שעה לכל כיוון.
-
בימי א’ כדאי לבדוק מה קורה בעיר גדולה. יש להם לפעמים בככר העיר ירידים עם הופעות אמנים ולהקות ודוכני מזון ושתיה
-
מקווה מאוד
אוגסבורג,יוני,יום ראשון בערך שעה 14.00-15.00

-
אנחנו מאוד לא אהבנו את אוקסבורג. המלון שהיינו בו היה יקר בלי סיבה, והעיירה עצמה הייתה ללא חן. נכון שהיא גדולה יחסית לעיירות האחרות שעל הדרך הרומנטית, אבל אין בה שום דבר מיוחד או מעניין.
רוטנבורג לעומת זאת הייתה מקסימה ויפיפייה. הצטערנו שלא נשארנו בה יותר מיום.