ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חניה בסאן פרנסיקו

פורום צפון אמריקה
    7
    14
    13809
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Adir1988
      Adir1988 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו מתוכננים להיות בסאן פרנסיסקו בה 30/6 (שבת בבוקר) עד 3/7.

משיקולי מחיר שכירות רכב (יוצא יותר זול לשכור רכב ביוני ולא ביולי) ומשיקולי נוחות וזמן אנחנו מעדיפים לקחת רכב כבר בשדה תעופה ולא רק לקראת היציאה מסן פרנסיקו למרות בעיות החניה בעיה.

אחנו ניהיה במלון ב unioun squre.שלפי מה שאני רואה מחירי החניה שם הם לפחות 40$ ליום.

חשבנו להשאיר את הרכב במקום מרוחק ולחסוך את החניה.

האם קיים אזור נוח ובטוח שיש בו park &ride במחיר סימלי?

היומיים הראשונים שלנו יהיה בסוף שבוע (שבת-ראשון), האם ניתן למצוא חניה חינם\מוזלת בעיר בימים האלו ?

נשמח להמלצות לחניה מסודרת, גם אם מרוחת, בימים אלו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

https://sanfrancisco.bestparking.com/

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

יש חנה וסע בתחנת הרכבת במילבריי ממש ליד שדה התעופה (זה מה שאנחנו עושים כשאנחנו צריכים להכנס לעיר ברכבת), אבל אני לא בטוחה שמותר להשאיר שם רכב מעל 24 שעות, אז צריך לבדוק. 

• aviprs
            aviprs נערך לאחרונה על ידי

אני מציע לך לבדוק את חניון Sutter-Stockton Garage

קרוב מאד ליוניון סקוור. אנחנו השתמשנו בו בעיקר בגלל התעריף הדיפרנציאלי (דולר לשעה בשעות הלילה) ומחירי סוף שבוע.

כמו כן חלק מהאטרקציות (רחוב לומברד, גשר שער הזהב וכו’) יחייבו שימוש ברכב

• מוטי.
              מוטי. נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם,

נושא יקר… אבל מנסיון בחניית לילה, לא ללכת ישירות לחניות..יש מצב שהגעתם אחרי 18:00 ומצאתם, גם אם לא ממש על המלון אלה ברחובות סמוכים,  חניה מסומנת עם מדחן, שווה לשים עליה את היד / רכב.

בבוקר, אם לא ממש מתעוררים מאוחר, תצליחו לצאת לפני  ,9:00 חסכנתם את התשלום ללילה..

Most meters are enforced from 9 a.m. to 6 p.m. Monday through Saturday.

https://www.sfmta.com/getting-around/drive-park/parking-mete rs

מצרף תמונה מהמלון שבו השתכנו בעיר, משקיף לרחוב ה”שומם” בלילה /בבוקר  כדי להראות שהעיינין אפשרי 🙂 

מקווה שעזרתי

בהצלחה ותהנו

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

באופן אישי אני משתדל לא לחנות ברחוב אפילו אם זה חינם. אני אף פעם לא בקיא מכל החוקים שך מתי בדיוק מותר לחנות ואיפה.

למשל איזה מרחק מברז כיבוי אש, מאיזה שעה עד איזה שעה החניה חינם, כמה זמן מותר לחנות, הכיוון של הגלגלים (לפי מה ששמעתי נותנים קנסות על זה בסן פרנסיסקו) וכו’. 

אפילו בתל אביב אני לא מבין מספיק את החוקים. אז בסן פרנסיסקו?

ובטח ובטח שלא הייתי רוצה לשים שעון מעורר להזיז את האוטו וכו’.

אבל קודם כל שאלה התוכנית היא להשתמש באוטו בשעות היום ואם מחפשים חניה ללילה? או שלהחנות אותו בצד לשלושה ימים?

שקלתם ללכת על מלון שכולל חניה זולה יותר? לא ביוניון סקאוור אלא למשל ברחוב לומבארד (יש שם מוטלים עם חניה חינם)

• Adir1988

תודה רבה לכולם על ההמלצות.

כיוון שהמסלול לטיול עדיין לא סגור אנחנו עדיין לא בטוחים אם נשאיר את הרכב מחוץ לעיר בחניון ליומיים או שנעדיף להיות עם רכב צמוד בכל שלושת הימים.

לגבי מלון עם חניה – לצערי כבר לא רלוונטי. סגרנו מלון ללא אפשרות החזר.

שאלתי בכל זאת את הסוכנות אם ניתן לבטל וקיבלתי תשובה שלילית.

התכנון מלכתחילה היה לא להשכיר רכב בסאן פרנסיסקו אך כיוון שאנו מגיעים לארה”ב ב30/6, בתאריך זה עדיין לא קיים בסוכנות רכב דמי החזרה לתחנה אחרת (לוס אנגלס) לעומת תוספת של 150$ דמי החזרה בתאריכים יולי-אוגוסט.

בקיצור יוצא יותר זול בכ 50$ לקחת את הרכב כבר ב 30/6 ולא ב 2/7.

והאמת שבלי קשר לכסף זה כנראה גם הרבה יותר נוח להשכיר ישר בשדה ולא לבזבז חצי על השכרת רכב  אח”כ.

לגבי חניה מחוץ לעיר אז אכן ניתן להזמין מקום מראש ולחנות בחנייה בתחנת רכבת מסודרת במרחק 25 דקות נסיעה למלון שלנו ( Daly City Station )

המחיר יוצא מאוד משתלם יחסית – 7$ ליום וחינם בסוף שבוע.

הבעיה היחידה שלי כרגע היא שאין לי פרטי רכב על מנת להירשם ולשמור חניה – שלחתי מייל לשירות לקוחות שלהם אם אפשר לשמור מקום לפי שם הנהג ולא לפי מספר רכב. אעדכן כאן שיחזרו אלי.

קישור להזמנת חניה (נכון לגע זה אני לא בטוח אם ניתן להזמין מראש ללא פרטי הרכב המושכר):

https://www.select-a-spot.com/bart/reservations/facilities/? type=long_term

• אנשיםטובים

שווה שתעשה חישוב של כמה באמת תחסוך (נטו) מול כמה זמן תרוויח או תבזבז במקרה שתשכור רכב כבר בשדה, ביציאה מהעיר או ביום האחרון.

עם מדובר על חניה לרכב מחוץ לעיר אני מבין שהכוונה היא בתכלס לשכור את הרכב, לנסוע איתו למרכז העיר, לרדת במלון לעשות צ’ק אין וכו’, ואז לנסוע להחנות את הרכב, לחזור לעיר ולהתחיל לבלות. וביציאה תהליך הפוך.

כלומר החישוב הוא כלכלי קר:

לשכור רכב עולה לנו 50 דולר פחות, נוריד עלות חניה, נשקלל את עלות הנסיעה ברכבת למהחניה למרכז העיר לאדם אחד בלי מזוודות וקיבלנו סכום שהוא קרוב ל-0

מנגד בלי רכב היינו צרכים לקחת מונית למלון שזה סביבות 50 דולר כולל טיפ.

כלומר בהנחה שתשכרו רכב ותחנו מחוץ לעיר תחסכו סדר גודל של 60 דולר, ותבזבזו סדר גודל של שעתיים על להחנות ולהחזיר את הרכב, כולל פיצול בין שניכם כבר בתחילת הטיול כששניכם עייפים ואולי טיפה לחוצים.

אגב, הנחתי פה שחניה לכמה דקות בפתח המלון היא חינם. זה גם לא תמיד כזה פשוט.

שווה או לא – זו בחירה שלכם. לטעמי האישי לא, אבל זו בירה אישית.

אם האטרנטיבה היא חניה בתוך העיר –  תעשו חישוב אחר. אולי תחסכו זמן אבל תבזבזו כסף...

• Adir1988

הכוונה היא להשאיר את הרכב ישר ביציאה מהשדה תעופה בתחנת רכבת ולהגיע עם הרכבת למלון.

לא אמור להיות סיפור גדול.

אם לא עדיף כבר לשלם את העוד כ-80$ דולר על חניות ביומיים האלה ולהיות יותר גמיש ? אולי כן.

כנראה שתיהיה לי תשובה רק שאגבש מסלול סופי.

האמת שהנושא של ההתעסקות עם החניות והנהיגה בעיר עמוסה מתריד אותי הרבה יותר מהמחיר של החניה.

בכל הדיונים שראיתי על הנושא בפורומים בחו”ל ממליצים בחום לוותר על הרכב בעיר לכן אני מעדיף לתכנן מראש ודאוג לאופציה לחניה גם מחוץ לעיר.

.

• אנשיםטובים

לטעמי זה כן קצת סיפור. אם אני זוכר נכון זה אחרי טיסה מישראל. אתם עייפים ומותשים מהטיסה הארוכה. תקועים עם המזוודות וכו’. יש המון יתרונות בשלב הזה לקחת מונית ישר למלון, לעשות צ’ק אין (אם אפשר), להתרענן ואולי גם להתקלח בחדר, ואז לצאת להנות.

במקום זה אתם:

לוקחים רכבת פנימית למרכז ההשכרה

שוכרים רכב

נוסעים לתחנת רכב

חונים

לוקחים מונית לעיר (בערך אותו מחיר כמו מהשדה) או רכבת + נסיעה + כמה מאות מטרים של הליכה, וכל זה עם המזוודות

כלומר הפרוצדורה של השכרת הרכב החניה וכו’ יעלו לכם בין שעה לשעתיים ביום שגם ככה הוא מאד מתיש.

אני אציג את זה אחרת:

אם אני מבין נכון אתם טסים בטיסת הלילה הישירה שנוחתת לפנות בוקר. אני מבין נכון?

אם הייתי מציע לך שתי טיסות שמגיעות לסן פרנסיסקו –שתיהן ממריאות באותה שעה מתל אביב (1 בלילה). האחת נוחתת ב-6 בבוקר והשנייה ב-8 בבוקר. השניה יותר זולה ב-20 דולר לאדם. באיזה טיסה היית בוחר? יש לי הרגשה שבטיסה היקרה יותר.

שילמתם המון כסף כדי לטוס בטיסה הזו ולא בטיסה אחרת מתוך מחשבה שבין היתר תספיקו גם לטייל ביום הראשון. גם ככה היום הראשון הוא רחוק מלהיות יום מלא, כי מרגע הנחיתה ועד שתגיעו לעיר יקח שעתיים לפחות (לא כולל הסיפור עם האוטו), אולי יש כל מיני סידורים, ובכלל העייפות והג’טלג אי אפשר להניח שתהיו פעילים בשעות הערב. אני מציע להניח שתצליחו לנצל 5-10 שעות מהיום הזה. “לבזבז” שעה עד שעתיים מתוך זה זה המון.

אז אני מסוגל לראות המון יתרונות בלהיות על הרכב בעיר. למשל בדרך מהשדה לעיר לא משלמים על מונית ואים את הבלגן של רכבת, יש אפשרות לאכסן את המזוודות בבוקר כך שאם החדר במלון לא זמין לא מגיעים אליו על הבוקר, או אפשרות לעבור כבר בדרך למלון בסופר להצתיידות (גם כי צריך וגם כי זה מגדיל את הסיכוי שהחדר במלון יהיה זמין). וכמובן שיש גם שיקולים במהלך הימים בעיר ולא רק לדרך.

אבל השיקול של ה-30 דולר לא נראה לי רציני מספיק.

• Adir1988

את הרכב אנחנו בטוח נאסוף מהשדה כי המבחר בשדות התעופה תמיד יותר גדול, וכן גם אם קצת עייפים עדיף לסיים עם הפרוצדורה הזו כבר בתחילת הטיול ולא ושרוף עוד כמה שעות באמצע היום בהמשך הטיול.

נכון, להשאיר את הרכב בחניון ברכבת אחרי טיסה זה לא אידיאלי ויש מצב גדול שניהיה עייפים ונחליט לנסוע ישירות למלון ולשלם חניה.

מקבל את מה שאתה אומר ומסכים עם רוב הדברים.

כמובן שהכל נתון לשיקול דעת ויתכנו שינויים בהתאם לזמן\עייפות\תקציב.

תודה no

• Miki_3854101
                            Miki_3854101 נערך לאחרונה על ידי

מציע לשקול את איזור מחוז מרין.. כעשר דקות נהיגה צפונית לגשר שער הזהב תוכלו לחנות. את הרכב באחד ממרכזי הקניות לאורך ה101 בלי לחשוש.. זהו איזור שנחשב בטוח, או אפילו באחד הרחובות בקורטה מדרה ומשם  אוטובוס אחד ואתם חזרה בעיר.

• שירליץ

רק עכשיו קלטתי שהכוונה לשכור רכב בשביל להשאיר אותו בחניה. לא ברור לי למה זה טוב.

תקחו רכבת או אובר לעיר ותשכרו את הרכב בעיר לפני היציאה ממנה. יש תחנת השכרה ביוניון סקוור, וזה לא לוקח חצי יום.

• שירליץ

אגב, בסאן פרנסיסקו צריך לקחת רכבת פנימית לתחנת השכרת הרכבים, ולעיתים יש תורים מאד ארוכים (אלא אם יש לכם מועדון מתקדם). זה לוקח לא מעט זמן, ואחרי טיסה ארוכה זה גרוע לא פחות מלשכור בעיר איפה שהתורים קטנים בהרבה כי זה פחות נפוץ. 

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון