רומניה קרם גרוביטל
-
נוסעת לסופש לבוקרשט. נקשו ממני לקנות קרם גירוביטל.
משהו שמע? והיכן ניתן למצא?
רותי
-
ברור!!!

זה אתר המשווק לישראל לבירור מוצרים.
המחירים ברומניה זולים לפעמים פי 3
אמפולות חומצה הילורית למשל בין 50/60 ליי=שקל
אני כבר כמה שנים מכירה ומשתמשת איתם. בקניונים יש חנויות של החברה שם אפשר להתיעץ עם הדיילת.בכל הDM וסופרפארמים יש אותם ובמחיר זול קצת יותר.
-
הקרם נקרא Gerovital ותמצאי אותו בכל חנות פארם וגם בסופרמרקטים גדולים.
כדי לחסוך לעצמך זמן יקר, תוודאי ממי שביקש ממך לרכוש לו מה הוא בדיוק רוצה – יש לחברה מגוון קרמים למגוון סוגי עור…
תיהנו!
-
תודה תודה.
ביקשה ממני ילידת רומניה. לא חושבת שהיא מכירה את מגוון שקים היום. שמחה לשמוע שזה זמין בקניונים ובdm . לא חושבת שחומצה היאלורנית יכולה להספג במריחה. אבל אנחנו אוהבים לקנות אשליות.
לא רציתי להתחיל להתרוצץ לחפש את זה ביומים שאני בבוקרשט.
תודה רבה אמה כרגיל מיד מגיבה .
וגם gohike נעזרתי בך בעבר. תודה שטרחת לענות ולא חשבת אמה כבר ענתה למה להתאמץ.
רותי
-
הי בוקר טוב,
ברור ש כמעט שום מריחה לא תחזיר לעור את מראה גיל ה20

חלק “ממריחות” ייתן לו מראה לכמה שעות,נינוחות,גמישות..
האמת שהשתמשתי עם מוצרי החברה,אחרי ששנים אהבתי את מוצרים בולגריים. פשוט שנים אחרונות נוסעת לרומניה יותר. לדעתי עושים בדיוק את אותה פעולה. נותנים את אותו המראה כמו מוצרי חברות העל במחיר של 3 ספרות.
הבעיה שהם נגמרים ולרכוש מהארץ יוצא יקר.
אז קצת “בוגדת” בהם עם חברה פולנית טובה
כדאי להתאים לסוג העור,גיל,מזג האוויר ולא סתם לרכוש.
או איך שהייתה אומרת שכנה רומניה שלי,קוסמטיקאית אנטה: מקסימום ,במחיר כזה תמרחי אותו על רגליים

בילוי נעים.
-
שלום רותי !
- בפרפראות רומניה שלי, כאן בהודעה מס’ 17 , תמצאי פרטים לגבי הקרם וההיסטוריה שלו וגם מידע שימושי ועדכני לגבי בוקרשט .
-
הי אילן
תודה על ההפניה. קראתי בעיון את פרפראות רומניה שלך ופספסתי את קרם הגירוביטל כי לא דיבר אלי הנושא.
והפלא פלא כשקראתי שוב את פרפראות 11
שהפנית אותי נוסף לי ים של מידע. החומר שלך הוא כמו ספר טוב שצריך לחזור אליו שוב ושוב.
אמה תודה לך שוב על ההתיחסות. אשמח לקבל את ההמלצות- שם של קרם בולגרי לנסיעה הבא.
-
-
תודה אמה. כרגיל עוזרת ומיעצת.
רותי