ברצלונה ואולי גם לונדון
-
היי ,
מתכננת טיול של כ-10 ימים (אולי פחות) בברצלונה לעוד חודש-לבד. רציתי לברר:
- האם אני צריכה לעשות חיסון כלשהו?
- 2. האם המזג אויר טוב בתקופה הזו ? אני מעוניינת בטיולים רגליים, עירוניים וכו’.
- 3. אשמח להמלצות על מקומות מיוחדים שכדאי לבקר בהם.
אני מאוד רוצה לבקר גם בלונדון , אני לא מוגבלת בזמן ותקציב. איך הייתם מציעים לי לשלב אותה בטיול?
תודה מראש !
-
1.אין צורך בחיסון
- 2. ניתן לשלב עם יעד נוסף בספרד כמו מדריד.
- 3. לטוס ללונדון בלבד
-
לשילוב בין ברצלונה ללונדון מומלץ לטוס ביניהן, ובהלוך לנסוע מישראל לאחת מהן ובחזור לחזור מהשנייה.
מזג האוויר בברצלונה ביולי – חם, קצת פחות מבישראל אומנם.
-
ברצלונה עצמה שווה 4 ימים בקלות.
ואם מוסיפים גם טיולים מחוץ לעיר – אז יש גם 3 ימי טיול קלאסיים כאלו (מונסראט, ג’ירונה, פיגראס, קוסטה בראווה, בסאלו וכו’..)
לונדון שווה בקלות שבוע יותר לטיול ראשון.
מה שאומר שאם תשלבי – אז באחד מהיעדים הללו תהיי זמן שלא מתאים ליעד שלו
תשמרי את לונדון לטיול אחר
-
תודה על התגובה.
למה אתה מתכוון זמן שלא מתאים ליעד שלו ? מבחינת מזג אויר ?
אם זו לא הסיבה – למה בעצם שלא אקדיש כמו שאמרת מס’ ימים לברצלונה ומשם אמשיך ללונדון לעוד שבוע ?
-
קח בחשבון שימי טיסות הם קצת מבוזבזים, לפחות חצי יום..
-
imshey התכוון שתהיי בעיר מסוימת כמות ימים שמתאימה פחות (לדעתו/לדעתה) לאותו יעד, כלומר שלא תנצלי את הביקור במקום כמו שצריך.
ולגבי דילוג בין ברצלונה ללונדון – זה לגמרי up to you.
אם יש לך כסף וזמן, תעשי מה שבא לך…

-
אם את לא מוגבלת בזמן ותקציב אז אין בעיהלהערכתי אם תגבילי את הטיול ל 10 ימים תצאי בתחושת החמצה.
נראה לי שאם תרשמי לעצמך את כל המקומות והאטרקציות שאת תרצי לבקר בברצלונה ובטח בלונדון ועוד יותר אם גם תבדקי מה תרצי לעשות בסביבה המיידית תגלי שעשרה ימים ממש לא מספקים.
אם תגבילי את משך הטיול ל 10 ימים תגלי אחרי כן שאת צריכה לעשות עוד פעם טיול לברצלונה ולונדון ושבשילוב גם בזבזת המון זמן על הטיסה. שהיה יעיל יותר לבקר בכל יעד לחוד במקום פעמיים בשני היעדים וחסכת זמן יקר.
-
כמו שהסבירו את דברי קודם – אין קשר למזג האוויר..
לטעמי אין הגיון בלערבב את שתי הערים הללו באותו הטיול..
10 ימים לא מספיקים לשתי הערים הללו (כולל מעברים).
10 ימים אמנם זה יותר ממה שצריך עבור ברצלונה – אבל זה מאפשר לך טיול נהדר עם תוספות בספרד סביב ברצלונה. או לחילופין – שילוב של ברצלונה עם מדריד.
-
היי הזמנתי מלון בין ה7.7 ל14.7 לזוג ב4000 שח האם זה יכול לעניין אותך? אני לא אוכל לטוס בסוף
-
הזמנת מלון בספרד, או באירופה? -
בלונדון
-
תודה לכולם , עזרתם מאוד!