ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זלצבורג וצפון איטליה

פורום אירופה
    2
    3
    3002
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נעמה n
      נעמה n נערך לאחרונה על ידי

אנו מתכננים טיול לאוסטריה זוג +3 כאשר הילד הקטן בן שנה,משך הטיול שבועיים.ההתלבטות היא כזאת :

הנחיתה במינכן ,לינה באיזור פלאכאו 6 ימים כאשר יש מקומות כמו מערת הקרח ומכרות מלח שאנו מוותרים בגלל שלא מתאים לתינוק.

אח”כ נסיעה לצפון איטליה כאשר אנו מתלבטים אם לנסוע ביום אחד-לפי גוגל מפות מדובר על 4 שעות ו-40 דקות או לעצור באחד המקומות בדרך(אולי בפילאך villach),האם מומלץ לעצור שם?חשבתי על הרי הדולומיטיים כעצירה אבל מאריך את הדרך..

לאחר מכן נסיעה לטירול ל-2 לילות ואז חזרה למינכן.

האם מומלץ לשלב את צפון איטליה?לפי מה שראיתי האטרקציות בטירול די דומות לזלצבורג ולכן מעדיפים לשלב את צפון איטליה

אשמח לעזרה בנושא

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שהטיול הוא בקיץ.

אני עם תינוק לא ממליץ על נסיעות ארוכות. הטיול עם תינוק די מתיש. בפרט אם יש עוד ילדים קטנים.

אני הייתי נשאר באוסטריה שבועים. היא מאוד מגוונת. אפשר לעבור למערב זלצבורג או לטירול.

בכל אזור באוסטריה יש אטרקציות לשבועים ויותר.

איזה אטרקציות אתם מחפשים בצפון איטליה שאין באוסטריה?

אני בטוח שיש מי שיגיד שאין בעיה לעשות נסיעה של 4-5 שעות ביום אחד. מנסיוני זה סיוט. 

• נעמה n
          נעמה n נערך לאחרונה על ידי

אכן הטיול בקיץ. בגלל הנסיעה הארוכה לצפון איטליה חשבנו לישון באיזור פילאך או באיטליה באמצע הדרך,הגיוון לאגם גארדה הוא בעיקר בגלל הגארדלנד ומופע האבירים לילדים הגדולים יותר.עדיין ניתן לשנות מסלול ולהיות רק באוסטריה, פשוט האטרקציות בטירול נראו לי דומות לאטרקציות בזלצבורג:מגלשות הרים,אגמים וכו’ ולכן חשבתי על איזור אגם גארדה.יש המלצה איפה לישון באמצע הדרך מפלאכאו לאגם גארדה?

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון