מדגסקר או קניה?
-
שלום!
בן זוגי ואני טיילנים מנוסים,
מתלבטים בין השתיים.
אנחנו מחפשים מדינה עם שבטים, נופים, בעלי חיים, מקומיים מכניסי אורחים. נשמח למידע ממטיילים שהיו שם. התקציב שלנו של תרמילאים – תחבורה ציבורית, לא רכב שכור וטיסות פנים וכו’. המראה- אמצע יולי, טיול של שבועיים וחצי.
תודה ענקית לעונים!
-
נראה לי שבקניה יהיה קל יותר לטייל בתחבורה ציבורית, וגם הטיסה צפויה להיות זולה יותר.
קחו בחשבון שהשמורות בקניה (אבל גם בטנזניה) אינן זולות כלל. יום ספארי בתנאי קמפינג יעלה סביב 120-150$ ליום לאדם. מצד שני, לטייל בקניה בלי לבקר בשמורות הספארי? בלתי אפשרי.אגב, אם אתם פתוחים לשינוי כיוון קל – הייתי שוקל את אוגנדה. מדינה יפהפיה, סופר ידידותית וזולה מאוד.
-
כמה אמור לעלות בקניה ספארי לא בתנאי קמפינג?
-
בקניה (ובמדינות אחרות אחרות ביבשת) רואים חיות גדולות בספארי רכוב. לעומת זאת במדגסקר הולכים ברגל בפארקים, ורואים מקרוב חיות קטנות כמו למורים, זיקיות, צפרדעים וכדומה. אלי זה דיבר יותר.
מדגסקר מאוד זולה (באופן יחסי לאפריקה) - הן המחיה, הן הכניסה לפארקים והסיורים בהם, והן התחבורה הציבורית (הלא נוחה). אבל הטיסה אליה בדרך כלל יקרה וגם ארוכה. אם אתם מוגבלים לשבועיים וחצי זה נותן עדיפות לקניה.
עידו – אוגנדה אמנם זולה, אבל מחירי הכניסה לשמורות והספארי גבוהים.
-
קניה לא מומלצת יש עליה אזהרת מסע חמורה מאוד לגביי אוגנדה אני לא יודע מדגסקר מדהימה מאוד אבל בלי צרפתית קשה להסתדר שם אני אישית אהבתי מאוד את מדגסקר
-
איזה נפלאים אתם!!!
תודה גדולה על העצות, אין כמוכם.
בחרנו באוגנדה
נשמח לטיפים למי שיש...