ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארה"ב מחוף לחוף

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1752
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • pini6431
      pini6431 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.

ליום ההולדת 65 מתכנן את הטיול של החיים. פנטזיה של שנים טיול מחוף לחוף בקרוואן.

לציין רק שביקרנו בארה”ב מס’ פעמים כולל החוף המזרחי ניו יורק וצפונה ובחוף המערבי סאן דיאגו עד עמק נאפה.

בינתיים תכננתי בכללי ואשמח להערות/תובנות/הצעות.

יום 1: נחיתה בסיאטל לינה בעיר.

יום 2 : שייט 7 ימים לאלסקה.

יום 9: לקיחת קרוואן בסיאטל ונסיעה לכיוון Banff

יום 10 : אזור Banff

זה בכללי, כאשר המטרה להגיע ל YELLOWSTONE ומשם להמשיך ברכב לכיוון מזרח מפלי הניאגרה וסיום בניו יורק ל 5-6 ימים.

סהכ הטיול אמור להימשך כ-45 ימים.

אשמח לכל יעוץ והערה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

על מתי מדובר? באיזורים הצפוניים אני מניח שמדובר על טיול קיץ. הקיץ הזה או הבא?

בלי להכנס לתוכנית הטיול המדוייקת

שים לב שמ-45 ימים סך הכל כבר הורדתם 8 לכל הנושא של השייט.

5-6 ימים הקדשתם לניו יורק

לא יודע אם 45 ימים זה ברוטו או נטו (הטיסה לוקחת בערך יומיים הלוך ושוב)

כלומר נשארנו עם בערך 30 ימים מרגע שעוזבים את סיאטל ועד שמגיעים לניו יורק.

לכאורה זה בסדר גמור. סדר גודל של 60 שעות נסיעה ב-30 יום הם בסף הכל שעתיים נסיעה ביום. לא בעייה בכלל.

בפועל אני מניח שתרצו להקדיש סדר גודל של 4 ימים לילוסטון, ויהיו עוד אתרים שתהיו בהם יותר מיום. אם תרצו גם לעצור בערים (בראש וראשונה שיקאגו, אבל יש גם הרבה אחרות), אז כל עיר “בולעת” בקלות ימים שלמים. 

וכך מהר מאד תגיעו להרבה פחות ימי נסיעה, ומכאן גם קילומטרז’ יומי ארוך בהרבה.

וזה לפי שדיברנו על איך המסלול נראה והאם אין ימי נסיעה מאד מאד מאד ארוכים ומשעממים

אז צריך לעשות חושבים האם מסלול כזה הוא ריאלי לפרק הזמן הזה.

ברור שהוא אפשרי! השאלה היא האם הוא ריאלי.

אפשר גם לשקול דילוג בטיסה על החלק המרכזי של הטיול (איכשהוא החציה של הדקוטות או נברסקה לא נראית לי כזו מרתקת Smile ).. אולי למשל מאיזור ילוסטון לרדת לכיוון דנבר ומשם לטוס כבר לכיוון הניאגרה. או אולי לטוס מראפיד סיטי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • pini6431

ראשית תודה על התגובה.

לגבי ילוסטון מתוכנן יומיים, על שיקגו מדלגים כי היינו בה פעמיים.

נתעכב פחות בערים יותר טבע וכמובן הקינוח בניו יורק למרות הפעמים שהיינו שם.

לא שולל טיסה על הסף.

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מנצלת את הזדמנות החלום הזו לביקור אמיתי באלסקה, על חשבון ימי הנסיעות החדגוניות של "הדקוטות והנברסקות". אפשר לקחת קרוז כמתוכנן בסיאטל, לעשות שיט חד כיווני לאלסקה, לקחת שם קארוואן או רכב ולטייל שם כעשרה ימים או אף יותר. המקום אולי נידח אבל הוא בארה" ב ונוח לטייל שם עם מגוון ענק של אתרי קמפינג. משם לטוס לסיאטל, להמשיך כמו שתכננת ולנסוע לרוקיס. נסיעה לבאנף תקח מינימום יומיים ולא יום אחד כפי שתכננת. כדאי מאוד לשלב את פארק גליישר, לילוסטון להקדיש מינימום שלושה ימים, הוא פשוט מאוד גדול ויומיים לא מספיקים לבקר בכולו. כמו כן, כדאי להקדיש יום לפארק טיטון הסמוך. בנוסף אני ממליצה לשלב את מדינת קולורדו היפה, לדעתי אם תבקר בכל המקומות הראויים לא יהיה זמן לנסיעה ויהיה צורך להעזר בטיסות. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • pini6431

תודה.

כפי שציינתי ברישא, התכנון הוא כללי והודות לפורום ולאנשים הטובים התכנון בהתגבשות ואני קשוב לכל העצות הטובות וסביר להניח שבסוף נקבל את הטיול החלומי.

ושוב תודה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון