ורשה
-
שלום לכולם
בחרתי בורשה מלון ברחוב chmlelne אני מבינה שזה רחוב די מוכר האם מישהו מכיר ויודע אם מדובר ברחוב רועש בלילה? תודה מראש לעונים

-
ורשההמיקום מעולה,למרות שנמצא כאילו מאחורי הבניינים בחצר.
מלון יחסית חדש,מבנה ששופץ.נמצא מטר מבית הקהילה יהודית(לא בית חב"ד) מאוד נחמדים שם החבר'ה.יש אפילו ארוחת ראשון בבוקר..כדאי להיכנס ,הם שמחים לאורחים במיוחד מהארץ..הרחוב הוא רחוב נעים עם חנויות ובתי אוכל רבים .מהפינה שלו מתחיל רחוב נובי סביט המרכזי.כיף להיסתובב בין החנויות,מסעדות ובכלל.קצת מעל, ביתן בית המאפה פשוט כזה..עומדים בתור מהרחוב וקונים מאפים חמים ונהדרים..בית השוקולד,חנויות פרפומריה..ודוכני פרחים..לא מלון פאר..לא לצפות ללובי מפואר ...
כמה מטרים ממנו קניון חמוד GALERIA CENTRUM עם שדרת הכוכבים.עברנו בה יום יומית בדרך למלון שלנו.יש בה סופר לא גדול של קראפור.מתחם מאוד נוח וכייף להיסתובב בלי להתעייף.יש בו חנות רשת TK MAXX אפילו.עודפים מותגים!בהשמך הרחוב,בינינם יפים בדיוק כמו שרשמת "אני אוהבת להסתובב בסמטאות" לא? ובניין תאטרון SABAT בהמשך כשהרחוב עובר להיות FOKSAL.
בסוף הרחוב ארמון קטן וחמוד עם גינה יפה ומסעדה צמודה..היו הרבה שוטרים לא נכנסנו..
-
ורשהלא ציינתי שם של מלון מיינתי את שם הרחוב המלון הוא mamaison residence n
diana מכירה?
-
ורשהאת הבניין מכירה..כמו שאמרתי,עברנו ברחוב יום יומית.
המיקום מעולה,לדעתי.אני גם פחות אהבתי את מיקום המלונות הרשתות הגדולות על תחנה המרכזית ההומה.
בבוקינג , החדרים נראים גדולים ויפים..
אנחנו היינו במלון דירות קצת לפני..Aparthotel Zgoda Warszawa by DeSilva
עיניין של מחיר והעדפה אישית בלבד.שניהם על אותו רחוב בהפרש כמה מטרים בלבד.
לדעתי האישית, אם לא לנים בעיר העתיקה,אז בהחלט שם! מלא עיניין מסביב,שפע מסעדות,בתי קפה,חנויות,נגיש מאוד לקוי אוטובוס החשובים 116, 180 מטרו..חשמליות..
הייתי חוזרת לאזור בוודאות.
*תלוי מה מחפשים במלון-יש שיחפשו חדר גדול ונוח,מיקום טוב..ויש לא יוותרו על רשת ידוע,אולי ספא במלון או קזינו..לכל אחד העדפה שלו.
-
ורשהכל אחת ואחד והטעם שלו. בבתי מלון וכו"ל
-
ורשהאני גם לא אוהבת את הבתי מלון הגדולים וההמוניים המלון שבחרתי קיבל ציון מאוד גבוהה בבוקינג. לקחתי גם דירה בעיר העתיקה ואני מתלבטת מדובר בקומה ג ללא מעלית ונראה קצת קשה לטיפוס כמה פעמים ביום כאחת שכבר הייתה בורשה מה לדעתך עדיף עיר עתיקה או המקום שבחרתי? הרחובות בעיר העתיקה אולי לא כל כך נעימים בחשיכה?
-
ורשהלכמה ימים את נוסעת? את צריכה גם מקום עם קבלה מאוחרת,בלילה?
העיר העתיקה מקסימה..במיוחד בסופי שבוע.קומה 3 בלי מעלית קצת בעיה(עבורי)
בדרך כלל בערים גדולות לא חוזרים כמה פעמים לחדר..בוורשה כן חזרנו,השארנו דברים ויצאנו שוב..Mamaison Residence Diana עם מעלית.
איזה מקום בעיר העתיקה?
חברים שלי היו בוורשב אחרינו,אחרי לילה בדירה לא מוצלחת,בלילה סגרנו דרך האינטרנט למחרת היום בSleepWell Apartments Nowy Świat ממש בפינה של נובי סביט.זה לא ע' הכיכר העתיקה..יש תחנות אוטובוס משני צידי הרחוב.
בואי נגיד כך,תלוי בעונה,תלוי באופי הטיול(קניות,סתם טיול,ספא?) תלוי באדם..
בתקופות החגים והדוכנים הייתי הולכת על עיר העתיקה..
מיקום DIANA מעולה..
-
ורשהגם אני הזמנתי ב Mamaison Diana
בעיקר בגלל האפשרות להגיע מוקדם בבוקר (גם אם לא מקבלים את החדר יש היכן לאכסן את המזוודות), החדרים (דירות) המרווחים והמטבחון שמאפשר גם להיות גמישים בנישנושים
אנחנו נהיה באוגוסט,
אם לבסוף תחליטי לשהות שם אשמח גם לחוות דעת...
-
ורשהאני נוסעת ב7 לאפריל כמעט בטוח שאשהה במלון הזה. הבנתי ממס אנשים ששהו כי החלונות לא נפתחיםץ כדאי שתבררי . אני ביררתי ולגבי החדר שהזמנתי ניתן לאפשר פתיחה ישנם חדרים שלא ניתן אלא אם כן לא מפריע לך.
-
ורשההדירה בעיר העתיקה 50 מטר מהברביקן ציון 9.7 בבוקינג מחמאות בלי סוף על הדירות והבעלים. נקרא duval serviced appartament מדובר באדם בעל 4 דירות בגדלים שונים בבניין הבנתי שנמצא שם הרבה כנראה שהמסעדה למטה מתחת לבניין בבעלותו ומביא ארוחת בוקר למי שמזמין. כמובן שאני מעדיפה את הצביון העתיק על המודרני אבל חשובה לי הקרבה לתחבורה נוחות ושלא יהיה בלילה שקר מדי ובודד כי אני נוסעת לבד.הזמנתי אני נוסעתעם אלעל 5 ימים נטו ואני מבינה שזה הרבה לורשה בפרט שאני לא מתכוונת לגעת באתרים "הכואבים" אבל מצד שני אני לא בקטע של לעשות וי אני אוהבת את השוטטות ברחובות הלא מיותרים לשאוף אווירה לחוש את המקום להכנס לחנויות ולהביט ץ קראתי את הבלוג שלך אני בטוחה שתציעי לקפוץ לקראקוב ישבתי על זה שאני יגיע לורשה ואז אחליט. אני יודעת שקרקוב יפה אבל חזרתילפני חודשיים מפראג וזה היה הביקור הרביעי שלי כך שסביר שקרקוב לא תפיל אותי מהרגליים. אם כן אסע יספיק לי יום וחצי ? כלומר ליליה אחד של לינה?
-
ורשהתראי היינו שבוע..אז גם אני לא בין הממהרים.
אם תרגישי שוורשה סיימה לרגש,אפשר ליום וחצי לקרקוב,לעיר העתיקה.
בזמן אחרון מה שפיל אותנו זה יותר טבע ואם הטבע הוא עירוני אז כן..השילוב המיוחד הזה עושה משהו..
המיקום של הדירה בעיר העתיקה, במיוחד אם את אונהת חנויות מיוחדות וסמטאות..פצצה.אנחנו לא הרגשנו איזה בעיה בלהסתובב.אומנם לא חזרנו ממש בלילה..
האוטובוסים עוברים ברחוב קרוב . ביום ראשון הרחוב הראשי הופך להיות מדרחוב ואוטובוסים עוברים ברחוב מקביל.לי בקובץ וורשה היה רשום לצאת מחוץ לעיר לעיירה עם אגמים ,וללובלין.בסוף לא יצאנו.טיילנו מאוד באיזי.תבדקי עם המזרקה פעילה.
כדאי לטייל בפארקים הרבים.
בתור אחת שחרשתי פעם שניה את מקומות היהודיים בקרקוב וברלין...דווקא בוורשה הרגשתי איך שהו שונה.זה לא היה מכביד בכלל.מוזיאון היהודות מיוחד,לא דווקא רק על השואה.שואה חלק מאוד קטן בו.גם כיכר השילוחין די עזובה וריקה אם לא יהיו משלחות נוער.קטע של חומות וורשה,מקווה שיקבל מעמד מיוחד יותר..לפחות שלוחות עם קורוזיה יוחלפו.
תשאירי את החלטה על קרקוב,לזמן אמת.
-
ורשהתודה על הטיפים וזה מה שאעשה אגיע לורשה ואחליט. יש רכבת מהירה לקרקוב שעתיים ועשרים דקות בדיוק. אם אחליט אשתמש ברכבת זו . נכון אין כמו שילוב של עיר עיירות וטבע אבל זה משהו שאני מעדיפה לא לעשות לבד. נסעתי עם בעלי לאוסטריה . סלובניה. רומניה גרמניה היה מדהים. טיול עירוני בלבד קצת מעייף . שוב תודה ביי

-
ורשהשלום,
אני ובעלי נוסעים לורשה באפריל ל3 ימים. אני היתי כבר בורשה ומאוד התאהבתי.
אבל מה שמעניין אותנו עכשיו זה לצאת לטבע לפארקים עם הרבה צמחיה ,אשמח לשנוע המלצות וטיפים.
תודה רבה
סבטה
-
ורשההיי סבטה,
אנחנו מאוד אהבנו את הפאקים והגנים בוורשה.
תראי בבלוג שלי,את התמונות והלינקים,דרכי הגעה..
קל מאוד להגיע בתחבורה הציבורית.
היינו באמצע מאי,פריחת לילך(סירן) הייתה במיטבה..גם לנדישי ופיאונים היו בכל מקום..
-
ורשהתודה רדה על התשובה המהירה.
היתי בביקור קודם שלי בוורשה ברוב הפארקים.עכשיו אני מעוניינת יותר באיזה שמורת טבע או יער , מסלול שקרוב לוורשה וניתן להגיע עליו בתחבורה ציבורית. תודה
-
ורשההיה רשום לי בקובץ,אבל לא נסענו לבסוף:
אגם זאליו זגרזינסקי
Zegrzyński Lake
במרחק 20 ק"מ מורשה נמצא אגם זגרזינסקי, אגם מלאכותי גדול ומרשים בעל 3 חופים אטרקטיבים, אתרי ספא רבים ומרכזי נופש ובריאות. בחופים שבילי הליכה ורכיבה על אופניים ברמות קושי שונות, אזורי משחקים לילדים ומגרשי ספורט שונים. מידי שנה נערכים כאן פסטיבלים ותחרויות שונות.
לידיעתכם, גם בחורף לא משעמם כאן היות ונערכות בו תחרויות שיט באגם קפוא. יהיה קר!- לאתר הרשמי
- באוטובוס – קווים 705, 734 ו-735 .
-
ורשההיי,
היינו במלון זה לפני שנתיים, מלון מעולה והמיקום מצוין.
זהו מלון דירות אנחנו קיבלנו דירה ענקית (לזוג) אם אני זוכרת נכון בגודל של 70 מטר
מאובזרת נפלא.
מומלץ בחום.
תוכלי לקרוא על פולין שלנו בבלוג.
תהנו,
אביה
-
ורשהתודה רבה!