מלון עם ילדים בווגאס
-
מישהו יודע מה המדיניות
בא לנו חדר מפואר
אם אני לוקחת חדר עם 2 מיטות זוגיות האם נוכל להיכנס זוג עם שלושה ילדים 9,12,15
-
בחדרים של בתי המלון בהם 2 מיטות קווין, לפי התנאים יכולים ללון רק 4 בני אדם, בין היתר בגלל תקנות הכיבוי ותקנות בטיחות ואחרות.
זה לא אומר שיש רבים ששוכרים את החדר ומוסרים למלון שרק ארבעה יהיו בו ולנים בחדר גם 10. יש כל כך הרבה חדרים בכל מלון גדול בוגאס (אלפים) שאף אחד לא בודק ואת אף אחד זה לא מעניין. אני אישית לא ממליץ. כל עוד שקט בחדר, אין בעיות בד”כ.
כמובן שאפשר לבקש מהמלון מיטה נוספת – ROLLAWAY BED תמורת תשלום, הכל בתנאי שלא יהיו יותר מ-4 בני אדם בחדר.
בכל אופן, בשביל משפחה בהרכב שלכם, אני ממליץ על מלון סויטות, לא יותר יקרים מחדרי מלון. הנה כמה מהם:
הילטון גראנד וקיישנס – יש איזה 5 כאלה, הכי טוב גם בגלל המיקום והחניה החינמית: ELARA.
דזרט רוז
ג’וקי קלאב (מיושן, מיקום מעולה)
פלטינום
מגדל טראמפ
טוסקני
וכו’ וכו’
-
אנחנו לנו בהרכב משפחתי במלון Venetian יש שם סוויטות משפחתיות שיכולות להספיק אפילו לשישה (2 מיטות זוגיות+ספה נפתחת). באתר של המלון ובאתרי הזמנות השונים ניתן היה להזמין את הסוויטה רק לארבעה נפשות לכן עשיתי את ההזמנה טלפונית מול המלון ואישרו לי את החדר לשישה.
בהחלט עונה על ההגדרה של חדר מפנק.
אגב, היתה לנו התלבטות גדולה אם לקחת מלון בסטריפ או מלון דירות שיותר מותאם למשפחות מחוץ לסטריפ כמו הילטון גרנד וקיישנס או מריוט גרנד שאטו. לאחר ביקור שם אני בדיעה שכדי לחוות את האווירה של וגאס (לטוב ולרע) כדאי לישון בסטריפ. המרחקים בין המלונות גדולים גם אם על המפה זה נראה קרוב.
-
אנחנו זוג + 3 הזמנו במריוט גרנד שאטו, הוא די קרוב לסטריפ, לא?
-
מריוט גם היה אופציה
אבל בא לי על ה”וניישן” או משהו כזה
אני לא מסוגלת לשקר ולהגיד אנחנו 4 ולבוא חמישה כי באמת אף פעם אין לדעת מה יכול לקרות.
אני אנסה לכתוב ישירות למלון
תודה רבה לכולם
-
במריוט ובשאר בתי המלון סויטות שציינתי לעיל, יש מטבח מאובזר לגמרי, בבונשיין אין כזה.
מריוט מלון מעולה, אני מעריך מקסימום 5-10 דקות הליכה לסטריפ.
-
תודה -
מצטרפת להמלצה על הונישן / פלאצו. בחדר יש שתי מיטות קווין וספה נפתחת אז אין בעיה להלין 5 אנשים.
המלון מעלף וממוקם לא רע.
פשוט תיצרו איתם קשר לשאול...
-
מריוט מלון נהדר
פחות מחמש דקות הליכה לסטריפ
ולפחות לנו העדר קזינו היווה יתרון גדול
-
מהטיול הראשון שלנו כמשפחה את מככבת אצלי בהמלצות תודה