חוזרים שנה שנייה לרומניה בתחילת יולי
-
שלום חברים, בניתי מסלול ל 7 לילות, למרות שבפעם הראשונה זה היה רק 4 לילות ולא ממש מיציתי את רומניה, והפעם לדעתי אוכל למצות את הטיול טוב יותר, אך אני זקוק לאטרקציות סביב הימים והאזורים שבחרתי כי אני נוסע גם הפעם עם ילדי בני ה 10 ו- 17 .
יום שישי | נחיתה באוטופן ונסיעה לכיוון קורטה דה ארגש הכולל לינה, ( הייתי כבר בכביש c7 שנה שעברה ) כי כנראה נגיעה רק אחר הצהריים, ונבלה במסעדה Curtea Veche מאוד אהובה אלינו מהטיול הראשון, וביום הזה אני לא מחפש אטרקציות .
יום שבת | נסיעה אל מערת הדובים לאחר ששמעתי הרבה המלצות חמות לגבי המקום הזה, ומשם נסיעה אל העיר סיגישאורה הכוללת לינה ( והייתי שמח לקבל המלצה על מסעדה טובה ולא יקרה בסיגישאורה ואולי אטרקציה אחת נוספת ליום המפרך הזה מבחינת הנהיגה .
יום ראשון | יציאה לכיוון האגם האדום ולינה ב Lacu Roșu, אך בדרך לאגם או באזור שלום הייתי שמח לעשות משהו עם הילדים כי יחסית מסיגישאורה לאגם הזה יש נסיעה די קצרה ואנו חייבים כאן אטרקציה .
יום שני | נסיעה ליאשי כולל לינה ואשמח מאוד לקבל מימכם המלצות לאטרקציות עם ילדים באזור יאשי וסביבתה, ובנוסף מסעדה מומלצת .
יום שלישי | נסיעה אל בראשוב הכולל שהיה של יומיים ולינה כמובן הכולל פארק מים ופארק הדינוזאורים, וגם כאן אשמח להמלצות נוספות .
יום חמישי | נסיעה חזרה לבוקרשט הכולל לינה, אך כאן הכנסנו את הפארק המים המוכר ( Therme Bucuresti ) ולאחר לינה בבוקרשט, למחרת בבוקר נסיעה חזרה לישראל .
אשמח מאוד לקבל ממכם עזרה לגבי אטרקציות ומסעדות טובות ועממיות ( לא מחפש מסעדות גורמה ), אלה לטעום שוב את רומניה ואתר הטעמים המשובחים שיש לה להציע .
שלומי
-
המסלול ארוך מידי לשבוע.
הכרטיסים כבר נקנו?בוקרשט-בוקרשט או רק חושבים על מסלול?
אם רציתם לבקר ביאש,שהיא עיר נחמדה,ללא הרבה אטרקציות לילדים חוץ מפארק גן בוטני,מדרחוב והקניון(בטוחה ימצאו מה לעשות בקניון)אפשר היה לשלב טיסות בוקרשט-יאש.
מה הסיבה לעצור בקורטאה? מסעדה??אם לא עולים לטראנספגרשן אין טעם להגיע לעיירה.
היינו בה,לנו לילה..כי הכביש היה סגור עדיין. היום, לא הייתי לנה בה,לא לטיול רגיל ולא לעליה לטראנספגרשן.
פארק המים(לא הייתי) בטח יפה וגדול,,האם ביקרתם בבוקרשט פעם שעברה? עיר עתיקה,מוזיאון הכפר הפתוח,פארק הרסטראו(השם שונה נראה לי.)Parcul Cismigiu מקסים,אפשר לעשות שייט,וגם בהרסטראו מקסים וממנו לעבור למוזיאון הכפר,דוכני רחוב טעימים ביציאה..
היכן טיילתם ואין לכם טעם לחזור השנה?
איזה נקודות כן רוצים לעבור והיכן ללון?
המרחקים גדולים מידי לשבוע,גם זה שבוע נטו,ללא זמני טיסה.
-
ערב טוב אמה, תודה על תגובתך .
בשנה שעברה היינו יומיים בבקורשט, וביקרנו כמעט בכל מקום, למרות שלדעתי להיתקע בבוקרשט ליומיים זה ממש בזבוז זמן, ועדיף כבר לנסוע לתל אביב אם את רוצה לראות פקקים על פקקים .
והשנה הזאת באמת שרציתי לערוך טיול גדול יותר, וכך עשיתי למרות המסלול הגדול שיש לי, וכן כבר קניתי כרטיסים וכבר הזמנתי את המלונות,וגם השכרתי רכב למטרה זו, ואם אני ישנה את המסלול שלי אני ישלם הרבה כנסות לבוקינג, כי הרי אני נוסע ממש בתחילת יולי .
-
הי
באזור בראשוב עם ילדים בני 10 ו-17 פארק החבלים מומלץ בחום. גם ההדרכה בשמורת הדובים לטעמי מעניינת. האם אתם חובבי מסלולי הליכה? אם כן, ואם אתם בכושר גופני סביר ובעלי יכולת טיפוס על סולמות – מסלול קניון 7 הסולמות מומלץ בחום
תיהנו,
הילה
-
הבנתי,תבדוק אם הלינה בקורטאה ניתנת לשינוי ללא תשלום קנס.פשוט אין מה לעשות בה,חבל.
הילדים גם היו בטראנספגרשן שנה שעברה?
אם לא,אז ,תלוי בשעת נחיתה,כדאי להתקדם וללאן באזור אגם וידרארו.להינות מהנוף,ובבוקר להמשיך לאגם בלאה,משם לסיביו / סיגהשוארה.
פארק חבלים,חוות אלבוטה בדרך כמעט..מתאים יותר מלינה בקורטאה.
כדאי תמיד להזמין לינה עם אפשרות ביטול,כך אפשר “להתחרט “ ולשנות מקום.
המפה לפי הליכה,כי כרגע הכביש עדיין סגור לתנועת רכבים,אמור להיפת לתחילת יולי.
תבדוק אם ניתן לשנות לינה בלילה הראשון.