ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול יום מבוסטון: ניופורט או החופים הצפוניים

פורום צפון אמריקה
    4
    5
    5579
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gal34578
      gal34578 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, בתאריכים 4.9-6.9 אני היה בבוסטון (ימים מלאים, נוחת ב5 וחצי בבוקר ב4.9 ויוצא מבוסטון ב7.9)

אני אהיה עם אשתי ועם והקטנה שלנו (שנה וחצי)

בהנחה שנרצה להיות יומיים מלאים בבוסטון וקיימברידג’ אז יהיה לנו זמן לטיול יום אחד

עדיף לנצל אותו לטיול בניופורט? או שמא לחופים הצפוניים: סיילם-איזור קייפ אן (מנצ’סטר ביי דה סי,גלוסטר,רוקפורט) וכו’?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • galialon
        galialon נערך לאחרונה על ידי

לא הייתי בחופים הצפוניים (זה ב-to do list שלי), אבל אני מאוד אוהבת את ניופורט. כמה נקודות שלדעתי יכולות להיות רלוונטיות לטיול עם בת שנה וחצי:

• ה-cliff walk נגיש לעגלות רק בחלקו, ולמיטב זכרוני צריך לרדת מדרגות כדי להגיע למסלול. עם מנשא יכול להיות סבבה.
        • אני לא חושבת שסיור באחוזות יכול לעניין אותה (לא מנסיון אישי, וכמובן תלוי בה ובכם). סתם שיטוט ברחובות, באזור הנמל ובחוף הים יכול להיות כיף.
        • בדרך מ/אל בוסטון, ממליצה לעצור במוזיאון הילדים בפרובידנס. הוא קטן ופחות יקר מזה שבבוסטון, ובעיני ממש מתאים לגיל הזה ואפשר בכיף לבלות שם שעתיים.
        • dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

אם נוציא את שייט הצפיה בליויתנים מהסיפור (אדבר עליו אחר כך), הרי שלא מדובר בטיולים שווי זמן.  המרחק מבוסטון לניופורט רחוק בהרבה מהמרחק לקייפ אן.  הטיול מבוסטון לניופורט הוא טיול יום מלא.  יוצאים בבוקר וחוזרים בערב.  הטיול לקייפ אן הוא לכל היותר טיול של חצי יום.  מה תעשו בחצי היום השני?  זה לשיקולכם.  ניתן לבקר בעיר סאלם הסמוכה לקייפ אן, ניתן להצפין לניו המפשייר ולבקר בפורטסמות (איכשהו, למרות ביקורים רבים באיזור, אף פעם לא ביקרתי בעיר הזו).  אפשר גם לבקר בפארק הלאומי ההיסטורי ב- Lowel  המתמקד בתעשיית הטקסטיל שהיתה בה במאה ה- 19 או בפארק הלאומי ההיסטורי ב- Saugus, שם מדובר כמדומני בתעשיות המתכת.

אם תחליט לצרף את שיט הצפיה בליויתנים לתוכנית, הרי שכבר מדובר ביום מלא.  ניתן לצאת לשיט בבוקר ולבלות את אחר הצהריים בקייפ אן או להיפך.  רק שים לב ששיט הבוקר יוצא בשעה מוקדמת (למשל, ב- 8:30), שאולי תהיה מוקדמת מדי עבורכם.

• adirgali
            adirgali נערך לאחרונה על ידי

אזור קייפ אן לדעתי יותר מתאים לטיול יום מבוסטון, בטח עם תינוקת. בספטמבר יהיה שם מהמם. 

• gal34578
              gal34578 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם

אם כך אבחר באמת באיזור קייפ אן

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון