דחוף - שאלה לגבי קופונים אלסקה
-
הי
אנחנו מעוניינים לעשות את השייט בקינאי פיורדס והבנו שיש אפשרות לרכוש קופון 1+1. האם מישהו יודע איך נקראת חוברת הקופונים? והיכן ניתן לרכוש אותה?
תודה.
-
קיימים שני ספרי קופונים לאלסקה- toursaver ו-northern lights. הספרים עצמם לא זולים ובדרך כלל משתלם לקנות אותם רק אם מתכננים מספר אטרקציות המופיעות בהם. ממליצה לכם להכנס לאתרים של הספרים שציינתי ולחקור אם אכן משתלם לכם לרכוש אחד מהם.
-
מצטרפת ומחזקת את התגובה של karnielr
כדאי לבדוק האם יש את האטרקציה שאתם רוצים בספרון.
אני קניתי בשנה שעברה את הספרון של toursaver ולא היה בו שייט ארוך בקינאי פיורדס (אולי היה שייט קצרצר, בכל מקרה לא היה את השייט הארוך שאותו רצינו)
ידענו זאת כשרכשנו את הספרון ולא בנינו על זה.
בדקנו האם לפחות ״נחזיר את ההשקעה״ והגענו למסקנה שלכל הפחות לא נפסיד כסף על רכישה שלו (הוא עלה 100 דולר וידענו שנחסוך באמצעותו 100 דולר באטרקציות שרצינו)
בסופו של דבר באופן אישי לא מצאנו שום דבר נוסף לעשות מהספר, כך שלא חסכנו כלום למעשה (אולי אפילו ״הפסדנו״ כי יצאנו לאטרקציה עם מפעיל מסוים ביום שהיה לנו פחות נוח, כאשר מפעיל אחר, באותה עלות למשתתף יחיד אבל שלא היה לו 1+1 בספרון כן הוציא את הפעילות ביום המתאים לנו...)
בקיצור –
בכלל לא בטוח שיש את השיט הספציפי הזה בספרון, ולא בטוח שהרכישה של הספרון תחזיר את עצמה.
כדאי לבדוק באתרים + כשאתם מוצאים את הספרון להסתכל בו ולראות שאכן מכיל מה שאתם חושבים.
השייט בקינאי מרהיב וראינו בו הרבה לוויתנים, איזה כיף הולך להיות לכם!
-
חזרנו מאלסקה לפני שלושה ימים.
השתמשנו בחוברת של tour saver כי היה 1+1 על הטיסה למקארתי ועל לינה בקניקוט. זה החזיר את עצמו בגדול אבל בהחלט בדקנו מראש מה כוללת החוברת. יש אפשרות להוריד את האפליקציה ואז לרכוש במחיר זול יותר קופונים רק לאזור מסויים.
ספציפית לגבי ההפלגה בקינאי יש שם קופון להפלגה עם חברת מייג'ור מרין שיוצאת מסיוארד. לחברה יש המון סוגים של הפלגות אבל הקופון רק רלוונטי להפלגה של 3.5 או 7.5 שעות. שימו לב שהקופון על ההפלגות האלה לא נותן 1+1 אלא הנחה מסויימת.
-
תודה לכולכם אני אברר
-
היי תומס, איזה כיף לכם לחזור מעוד טיול!
אשמח לשמוע מה עשיתם בסוף באיזור של מקרת׳י/קניקוט?
איך הייתה הטיסה למקרת׳י? אני בטוחה שהנוף מרהיב.
פעם הבאה שאחזור לאיזור (מאחלת לי לחזור עוד כמה פעמים לאלסקה
) אני מניחה שאקח טיסה פנימה. הנסיעה הייתה יפה מאוד אבל אני בספק שאהיה שוב עם רכב שאפשר לקחת בדרכי עפר שכאלה.מאחלת לכולנו עוד המון טיולים כיפיים...
-
היי,
לקחנו את הטיסה מצ'יטינה למקארתי בבוקר היום הראשון ובכיוון ההפוך בבוקר היום השלישי כך שהיו לנו שם יומיים מלאים. מזג האויר היה בהיר והטיסה מהממת.
ביום הראשון ניסינו לטפס למכרה בוננזה אבל היינו חייבים להסתובב בחצי הדרך בגלל השלג. אחה"צ של אותו היום עשינו סיור מודרך בעיירה קניקוט שהיה מעניין. ביום השני עשינו יום שלם של ice climbing עם חברת St. Elias alpine guides ברוט גליישר. זה בהחלט היה יום השיא של כל הטיול הארוך שלנו! המדריכים בחברה היו מצויינים ומקצועיים. רפטינג לא עשינו כי העונה מתחילה רק ב 15 ביוני.
ישנו בקניקוט גליישר לודג' ומאוד אהבנו את המקום! בעיקר את הדק בחוץ שפונה לנוף המהמם של הרי רנגל והרי הצ'וגץ'.
לא יכולים לחכות לביקור הבא באלסקה. האמת שכנראה וזה יהיה לחודשיים נוספים בסתיו הקרוב

-
איזה כיף, נראה שהיה לכם הספק מצוין!
לצערי כשהייתי שם היה די מעונן אז החלטנו לוותר על טיסת נוף..
לדעתי קניקוט זה מיקום מצוין ללינה, מקווה גם לישון שם בפעם הבאה (הפעם ישנו בקמפינג מהצד השני של הנהר ליד מקרת׳י)
תהנו בסתיו!
-
שלום חברים,
חברתי ואנוכי מתכננים טיול לאלסקה החל מ26 ליולי. ראינו את הקופונים והתעניינו לדעת אם שווה לנו לקנות. קודם נטוס לונקובר ונלון שם שני לילות 26 ו27 ליולי. נשמח לשמוע המלצה על בית מלון סביר ואם אפשר במרכז ואם יש קופונים גם לזה. ב28 נפליג שבוע לאנקורג׳ ונעגון בנמל ויטיאר כשעה נסיעה מאנקורג׳. שאלות: יש למשך ההפלגה שלוש עצירות בקצ׳׳קן וג׳ונו וסקגוויי. יש כל מיני טיולים ואטרקציות המוצעים במקומות הללו במחירים שונים. האם הקופונים באמת יוזילו את הדמי כניסה? בנוסף נבלה מה5 עד ל8 באזור פארק דנלי. האם אתם יכולים להמליץ על בתי מלון או נופשנים בסביבה שגם שווים וגם מכירים בקופונים? בנוסף שמנו לב שיש רכבת מאנקורג׳ לפירבנקס דרך דנלי. האם כדי לנסוע איתה והאם הקופונים חלים כאן. אנחנו בכלל חושבים לשכור רכב ל4 ימים במחיר של בערך 450 דולר. לבסוף כמו שכתבתי לפני כן האם יש דרך לא יקרה להגיע מהנמל בויטיאר לבית המלון שלנו באנקורג׳ או שניקח את התחבורה המוצעת מטעם ההפלגה ישר לשדה התעופה באנקורג׳ ומשם ניסע לבית מלוננו בעיר אנקורג׳. נשמח לכל תגובות והמלצות ואכן נהיה אסירי תודה. בלייר וחברתו...
-
הקופונים הם לאלסקה כך שהם לא מתאימים להוזלת לינה בוונקובר שהיא בקנדה. באופן כללי לגבי כדאיות הקופונים צריך לעשות קצת עבודה עצמאית. הכנס לאתר שבו מוכרים את ספרי הקופונים , יש שם פירוט מלא של ההטבות, תבדוק מה מתאים לך, מה ההנחה, תעשה חישוב כמה אתה חוסך ואז תזכור שגם ספר הקופונים עצמו עולה לא מעט ותחשב אם זה משתלם. רק אתה יכול לעשות את החישוב הזה. לי למשל, בשני ביקורים שונים, העניין לא השתלם.