אוטובוס צ'אנג ראי - צ'אנג מאי
-
שלום,
כשאני בודק מעבר בין צ'אנג ראי לצ'אנג מאי באוטובוס אני רואה שיש חברה אחת בלבד green bus thailand בו ניתן לרכוש כרטיסים און ליין ואתר אינטרנט 12go.asia שגם בו ניתן לרכוש כרטיסים און ליין
האתר של green bus thailand יותר זול וגם נותן לבחור מקומות ישיבה ואילו האתר השני לא מאפשר
האם למישהו יש נסיון עם מי מהאתרים?
בנוסף, אני רואה שיש שני סוגי אוטובוסים, האחד עם 46 מקומות ישיבה (Express) והשני עם 23 מקומות ישיבה (VIP)
האם למישהו יש נסיון בנסיעה במסלול הזה או ההפוך לו? יכול לספר חוויות? תובנות?
תודה
-
לא חושב שיש צורך להזמין מראש באינטרנט, האוטובוסים יוצאים תכופות (לפעמים פעמיים בשעה) ולא מלאים. נסעתי ממאי לראי, היו לי שני מושבים, האוטובוס יצא באיחור קל ללא סיבה, עצירה או שתיים בדרך, שלוש שעות נסיעה בערך.
-
האוטובוסים יוצאים בתדירות גבוהה, כל חצי שעה לערך, אך לרוב הם מלאים. יש צורך להזמין כרטיסים מראש. מספיק יום- יומיים לפני הנסיעה. אני קניתי לפני כשנה בתחנה המרכזית הזמנית בצ׳אנג ראי. בוחרים מקומות ישיבה בקניית הכרטיס. (לא יודעת לגבי הזמנה באינטרנט). חברת green טובה. חשוב להזמין רק vip או מחלקה ראשונה.
-
יש המון אוטובוסים
זו נסיעה לא ארוכה 3.5 – 4 ש’
וגם אם לא תיסע בVIP
אוטובוס ברמה 1 מצויין.
לדעתי אם אתה יומיים בציאנג ראי
וביום הראשון תזמין כרטיסים דרך המלון/גסט האוס
או תלך לתחנה שליד השוק
(אני לא בטוח שהתחנה הישנה עדיין שם כי נדמה לי שהיא עברה קצת”מחוץ למרכז”)
תשיג כרטיסים ללא בעיה
-
האוטובוסים עדיין אוספים דרך המרכז
-
תודה לכולם
מכיוון שאני יודע את התאריך נערכתי מראש ורכשתי את הכרטיסים באתר של green bus thailand
בעצתכם בחרתי את ה VIP …
אתר האינטרנט ידידותי פחות או יותר וכולל אנגלית ברובו
לאחר בחירת היום והמסלול, בחירת המושבים והתשלום מתקבל מספר הזמנה ניתן להדפיס את הכרטיסים … אומנם בפורמט לא ידידותי … (לצורך גיבוי עשיתי צילום מסך)
פניתי בפייסבוק לחברה … ענו מיידית … באנגלית טובה … והציעו להוריד לטלפון את האפליקציה שלהם …
ושם להדפיס את הכרטיסים לטלפון … לדבריהם זה מספיק ואין צורך להגיע עם כרטיסי נייר …
המחיר באתר של החברה זול יותר מהמחיר באתרים מתווכים ...