ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתר bnb ודואר בבוליביה

פורום דרום אמריקה
    4
    4
    1440
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שירי2017
      שירי2017 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

מישהו יודע אולי לגבי האתר bnb שמפרסם דירות/חדרים להשכרה, עד כמה המארחים שמפרסמים שם הם אמינים והאם לאתר י/ש איזושהי ביקורת לגבי המארחים (לפי מה שידוע לי זה אתר בריטי). 

פשוט אני בת 30 ורוצה מאוד לטייל בבוליביה ורציתי לדעת אם זה לא מסוכן שם בשביל אישה לשכור דירה לבד.

רציתי גם לדעת אם מישהו יודע לגבי מה שקורה שם עם הדואר..לפי מה שהבנתי הוא לא מתפקד שם מי יודע מה אבל אם מקבלים חבילות בדואר restante יש אולי יותר סיכויים שזה יגיע. אני מאוד אשמח אם מישהו יודע לגבי זה משהו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

את מדברת על אתר איירBNB? 

זה אתר אמריקאי של שיתוף דירות בכל העולם. מדובר (לרוב) על בעלי דירות פרטיות שמשכירים לתיירים לזמן קצר – לפעמים זו דירה שלמה ולפעמים רק חדר בדירה שבה הם גרים. בדרך כלל אין על זה רגולציה של המדינה, כלומר, כל אחד יכול להשכיר ולכן האם זה אמין? כמו לשאול האם אדם שעובר מולך ברחוב אמין – לפעמים כן, לפעמים פחות. צריך לדעת לחרוש על האתר, איך לסנן, לקרוא לעומק ביקורות וכו’ כדי לא ליפול. אין לי מושג איך זה בבוליביה, אבל במקומות אחרים בעולם יכולים לפעמים להיות נפילות ובעיות (לי זה קרה).

רוצה להיות בטוחה יותר? תשני במלונות נורמליים, עם רישיון. מה גם שבמלונות/הוסטלים/גסטהאוסים לא זורקים לך מפתחות ושלום על ישראל, אלא יש לך קבלה ויש לך למי לפנות, לשאול שאלות, לקבל המלצות וכו’. נראה לי יותר מוצלח. 

• rmatarasso
          rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

בכל הטיול שלנו הזמנתי דרך בוקינג, גם אם זה יקר, זה אמין יש המלצות, ויש אבא ואמא.

בכל הטיול 5.5 חודשים הכל היה חלק,  למעט מקרה אחד בריו דה ז’נרו….

הזמנתי דירה פרטית דרך בוקינג (שכנראה ניסו להכנס לנישה של דירות כחלק מהתחרות של AIR BNB), כיוון שהחזרה שלנו ארצה היתה מריו, וידעתי שזה שבוע הקרנבל, הזמנתי את הדירה עוד באוגוסט חצי שנה מראש.

יום לפני שהחל הקרנבל, ויום לפני שהגענו לריו בדרך מקרה הסתבר לי שאין לי דירה, ולבעלים אין הזמנה על שמי, ובקיצור ברוך גדול….

בוקינג נכנסו לתמונה, ואף ניסו לדאוג לי למקום חלופי (שזה ממש לא פשוט ערב הקרנבל….) הם מצאו משהו שלא כלכך רציני והודיתי להם מאוד על השירות

אני תודה לאל הצלחתי להסתדר אודות למדריכה ישראלית שחיה בריו ועזרה לי למצוא דירה חלופית….שהיתה נפלאה ובסוף הכל היה טוב.

מה שאני רוצה לומר לך, שהגב של בוקינג ברגע האמת היה חשוב והשירות שלהם היה מצויין.

אם את מזמינה דרכם דרך קבע גם יש לך 10% הנחה של ג’ינייס. אני במקומך הייתי הולכת על בטוח

• ניתאי א
            ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

AirBNB בבוליביה? 

יצא לי להיות לשכור דירות דרכם אבל ביפן,בפריס ולונדון. לרוב בחרנו בדירות שהיו ממש טובות, בעיקר ביפן שכללו גם פוקט וואיפיי שזה מכשיר שמפיץ אינטרנט והיה ניתן לקחת אותו לכל מקום שנרצה.

בוחרים לרוב בדירות שיש הרבה ביקורות עליהן. דירות חדשות זה סיכון.

השירות הוא טוב, לפעמים ישנן ביטולים של הזמנות אבל זה קרה לי בפריס פעם אחת. לא בכל מקום פוגשים את בעלי הדירה כלל וכל התקשורת היא באמצעות תכתובות דרך האתר של airbnb.

בבוליביה עדיף ללכת להוסטלים או בתי מלון. גם ככה זה לא עולה הרבה שם.

לגבי הדואר אני הייתי הולך לדואר ומברר שם או מנסה לשלוח להם מייל.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון