ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיסים לפארקים הזמנה מראש מול רכישה בקופות

פורום צפון אמריקה
    8
    12
    13073
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • CccAmir
      CccAmir נערך לאחרונה על ידי

שלום רב אנו משפחה בת 5 נפשות 2 הורים ו 3 ילדים 6,12,14 

נהיה באורלנדו 5 ימים 4 מלאים באוגוסט 

ישנים במלון מחוץ למתחמי הפארקים 

האם יש יתרונות של רכישת הכרטיסים בקופות על פני הזמנה מראש 

מבחינת תור הבנתי שבכל מקרה מחכים להמרת הכרטיסים לכרטיסים מגנטים בקופות האם זה נכון ?

או האם יש הבדל במחיר ? האם מקבלים Fast Pass גם בקופות או רק למזמינים מראש ? 

תודה לעונים 

אמיר 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חפש פוסטים של יעל (המכשפה)

ככל הידוע לי אם תקנה כרטיסים מראש תוכל להזמין פאסטפאס מראש דרך האפליקציה וזה יכול מאד לעזור. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • הו אורלנדו שלי
          הו אורלנדו שלי נערך לאחרונה על ידי

האם ניתן להזמין כרטיסים רק מהאפליקאציה בנושא האמור מעלה? או שניתן גם דרך ה WEB? (יש אתרים שמפרגנים לאפליקאציה של עצמם...ורק בה יש את היתרונות...).

• CccAmir

מישהו יודע ויכול לענות על השאלה האם יש הבדל מהותי בין הזמנות כרטיסים בדיסני לרכישה בקופות האם ברכישה בקופות גם מקבלים FAST PASS ? 

• Shay3211035
              Shay3211035 נערך לאחרונה על ידי

את הFAST PASS אם אתה ישן מחוץ לדיסני אתה יכול להזמין כבר 30 יום לפני ההגעה.

אם תרכוש בקופות (חוץ מבזבוז זמן של לקנות בקופה) לא יהיה לך יותר מדי אפשרויות להזמין FAST PASS למתקנים שרצוי להזמין להם.

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

הצד השני של המטבע: אם רוכשים כרטיסים והטיול מתבטל או משתנה – הכסף הלך. 

• KH30
                  KH30 נערך לאחרונה על ידי

מציע לקנות מראש. התור בקופות יכול להיות ארוך, מעבר לכך ניתן להמיר לכרטיס מגנטי (בהזמנת הכרטיסים דרך האינטרנט מראש) במס’ מקומות רשמיים באורלנדו. אנחנו יום לפני המרנו באורלנדו ספרינג,מתחם קניות והופעות של דיסני, שהוא קרוב לכל הפארקים, הכניסה חינם, חניה בשפע ,הופעות רחוב ובכלל אווירה מגניבה ויש שם מס’ קופות ללא תור בכלל. לקח 3 דקות.

תבלו!

• המכשפה
                    המכשפה נערך לאחרונה על ידי

כל הפרטים והתשובות נמצאים בבלוגים שלי

http://family.lametayel.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9 E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99+%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%94%D7% 91+%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8+%D7%93%D7%A6%D7%9E%D 7%91%D7%A8+2014

http://www.lametayel.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7 %93%D7%95+%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8+%D7%93%D7%A6% D7%9E%D7%91%D7%A8+2017

חוצמזה מעתיקה לכאן הסברים רלוונטים:

כדאי ורצוי לקנות את הכרטיסים לפחות חודש מראש ולהזמין פאסט פאסים לדברים שמאוד רוצים. אמנם לנו שיחק המזל לפעמים, אבל בעונות עמוסות קשה לסמוך על המזל כפרמטר אמיתי להנאה. זה אומר גם להכיר קצת את הפארק כדי לדעת איזה מתקנים מעניינים אתכם. בגלל שלא הזמנו הרבה זמן מראש לא הצלחנו להזמין מקומות לארוחת בוקר עם סינדרלה ודברים דומים (שאמנם עולים הרבה כסף, אבל הם חווייה חד פעמית).

פאסט פאס בדיסני נגיש 60 יום מראש ללנים במלונות של דיסני ו 30 יום מראש למי שלא לן במלונות של דיסני.

לא ניתן לקנות אותם. זה לא כמו ביוניברסל….

את יכולה להזמין 3 מראש ואז כשהם נגמרים להזמין בכל פעם אחד לפי המלאי הפנוי באותו רגע.

אם אחרי הביקור בבלוגים יהיו עוד שאלות אענה בשמחה.

יעל

• CccAmir

תודה 2 שאלות נוספות 

1. אם הפכתי כרטיסים מהאינטרנט לכרטיסים מגנטיים ערב לפני באחד מהמקומות שהוזכרו (disney downtown) האם זה אומר שאני נכנס ישירות בבוקר בלי שום תור ?? 
                      2. 2 איך מקבלים FAST PASS  הבנתי שאחרי הזמנת הכרטיסים באינטרנט ו 30 יום לפני ההגעה בהנחה ואני לן מחוץ לפארקים של דיסני הבנתי שאני ממלא פרטים לקבלת FP
                      3. באתר של דיסני ואז מה ??? אני מקבל קוד לאפליקצייה ? שובר להדפסה ?? כרטיס מגנטי בקופה ? איך זה נראה ואיך משתמשים בזה ? האם כמה שיותר לתפוס מתקנים מבוקשים נותן לי עדיפות על פני אחרים לאותו תאריך בקיצור איך זה עובד כל נושא ה FP 

תודה מראש 

1.  
                      • Shay3211035
                        Shay3211035 נערך לאחרונה על ידי

..

1. רק התור של הבטחון בכניסה.

2. יש להוריד את האפלקיציה של דיסני ולשייך את המספרים הסידוריים של הכרטיסים לחשבון שלך ואז אפשר להזמין את הפאסט פאס שיהיה פנוי. אחרי שסיימת 3, אפשר להוסיף כל פעם עוד אחד כשנמצאים בתוך הפארק.

3. פאסט פאס זו תורה שלמה, רצוי להזמין למתקנים המבוקשים ביותר כמו FOP באנימל קינגדום. סביר להניח שיום לפני בחודש אוגוסט (אלא אם זה אחרי ה12.8 לא תמצאו שום מתקנים פופלארים עם זמינות לפאסט פאס. הכרטיסים המגנטים משמשים לכניסה למתקנים דרך תור הפאסט פאס לפי השעה שקבעת

• סימה
                          סימה נערך לאחרונה על ידי

אני אפילו לא זכרתי שהמרתי את הכרטיסים לכרטיס מגנטי, אז כנראה שזה משהו ממש מהיר (וכבר היינו 3 פעמים בדיסני). בעלי הזכיר לי שיש מכונות שאליהם ניגשתי כדי להמיר את הכרטיסים. אבל שוב, ממש לא זוכרת את זה. 

בכל מקרה יש תור לבטחון בכניסה. ההמלצה שלי לגבי כל הפארקים להגיע אפילו לפני שעת הפתיחה הפורמלית. מעבר לזה שרואים את טקס הפתיחה, יש פחות תורים. ככל שמתקדם היום התורים גדלים. 

כשרוכשים כרטיסים לדיסני באתר מבצעים רישום לאתר. השם משתמש והסיסמה משמשים אותך גם כשאתה מוריד את האפליקציה לפלאפון. ואז אתה נכנס לפאסט פאס ובוחר את המתקנים והשעות המתאימות לך. אפשר לעשות את זה גם דרך המחשב וגם דרך האפליקציה. כמו שאמרו כדאי לעשות 30 יום מראש. אני בפעם האחרונה שכחתי מזה (הייתי עסוקה בטיול עצמו) וכשעשיתי יומיים לפני כבר לא נשארו מתקנים בשעות נורמליות. בבלוג שלי תוכל לקרוא על החוויות בדיסני ובכלל באורלנדו.

• המכשפה
                            המכשפה נערך לאחרונה על ידי

אני ממליצה על הצמידים

בהנחה שיש לך כרטיס מגנטי אתה יכול קנות צמיד שהופך להיו הכרטיס (ואז הכרטיס המגנטי הוא רק גיחבוי) מאוד מאוד נוח לעבוד עם הצמידים בכניסה למתקנים. הפאסטפאסים יוטענו ישר לשם. זה יורת נוח מכרטיס פשוט עונדים אותם.

צירפתי לך הודעות עם סיכומים וטיפים שלי לגבי דיסני:

https://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-40 67088/srch-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%99#msg_4067088

https://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-40 67088/srch-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%99#msg_4067088

וגם קישור לבלוגים שלי על טיולים דומים:

http://family.lametayel.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%9 E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99+%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%94%D7% 91+%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8+%D7%93%D7%A6%D7%9E%D 7%91%D7%A8+2014

http://www.lametayel.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7 %93%D7%95+%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8+%D7%93%D7%A6% D7%9E%D7%91%D7%A8+2017

אם יש עוד שאלות אענה בשמחה.

יעל

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון