חופשת סקי בהודו
-
היי
אני יוצאת לחופשה עם הבנות שלי בהודו והייתי רוצה לשלב סקי , האם משהו מכיר אתרים ותנאי האתרים או חוויות אישיות אשמח לשמוע אולי בעלי היקר ירצה להצטרף -
חופשת סקי בהודואישית - אין לי מושג. אבל מקור מענין ללמוד על אתרים הוא אתר Snow Forecast. למשל, כשנכנסתי להסתכל על הודו ניתקלתי באתר Gulmarg שבקשמיר המתחיל בגובה 2650 מטר ומגיע עד 4000 מטר. לכל אתר יש חוות דעת וטיפים של גולשים מהם ניתן ללמוד הרבה. אני למדתי שב- Gulmarg מעט מאוד מעליות ושבכלל תשתית המעליות בהודו מאוד רעועה (בלשון המעטה).
- מ.א. -
חופשת סקי בהודוניסיתי להגיע לאתרים שם, אבל זה קצת קשה.
נכון ללפני שנתיים היו שם שלושה אתרים.
אחד שנחשב סביר בקשמיר, אחד במנאלי בלי מעליות וטי-בארס (ההודי שתיאר לי אותו הסביר שצריך לעלות חזרה ברגל...) ועוד אחד ליד רישיקש (הכל יחסי - בערך 7 שעות נסיעה באוטובוס מצפון לרישיקש) שנחשב לאתר של עשירי הודו ואמור להיות יחסית נורמלי.
שיהיה בהצלחה!