ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בפילנסברג או סאן סיטי

פורום אפריקה
    2
    7
    10131
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • anat100g
      anat100g נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו זוג עם 3 בנים מתבגרים. 

נוחתים בתחילת ספטמבר 5.9 ביוהנסבורג בבוקר – מבלים לילה ראשון בעיר

רוצים להגיע למדיקקואי ב-8.9 בצהריים המוקדמות לשני לילות. אנחנו אוהבים חיות אבל מתלבטים כי נהייה יומיים במדיקוואי, מצד שני לאס וגאס וקזינו ???

האם יש לכם המלצות או דיס המלצות בין פילנסברג וסאן סיטי.

האם פארק המים מתאים בתחילת ספטמבר?

איזה מלון או לודג׳ ממולץ ולא יקר מאד?

האם כדאי להזמין ארוחת ערב במלון או יש מספיק מסעדות?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Eytanin
        Eytanin נערך לאחרונה על ידי

ראשית, הייתי מיעץ לכם ללון מחוץ לעיר ולא דווקא בעיר. יש בקרבת העיר הרבה מקומות לינה נעימים מאוד. אפשר להתיעץ בנפרד.

בעקרון, מכוון שהמרחק משדה התעופה לסאן סיטי אינו מרוחק כל כך. הייתי בכלל שוקל ‘לדלג’ על העיר (אלא אם יש לכם שם מטרה מוגדרת לביקור) ולהמשיך לסאן סיטי. 

במדה ולא תרצו להגיע עד סאן סיטי ביום הנחיתה, הייתי נוסע ‘צפונה’ לכוון פרטוריה, לן בפרבריה אחרי שהייתי מבקר בפורטרקר מוניומנט. על מקומות לינה באזור ניתן לדון כאן מאוחר יותר.

סאן סיטי היא כבר אינה זמן ארוך מאוד, ‘לאס וגאס’ היא אפילו אינה דומה ללאס ווגאס. יש הרבה אטרקציות לילדים כלמבוגרים בסאן סיטי. דוגמאות: חוות תנינים, מתחם ציפורים, מפלים וגשרים תלויים ושיט באגם. (עדיין לא הזכרתי כלל את ‘העיר האבודה’.

במשך השנים המלצתי למטיילים על לינה במלונות שבמתחם. לפי הקריאה בין השורות שלך, הייתי ממליץ לכם ללון במלון קבאנאס. 

הלינה בפילנסברג מאוד יקרה מטבעה בכל אחד מהריסורטים שבה. הם כולם נמכרים כמלונות *5 (משהו שאיני מסכים אתו) ואם ממילא אתם במדיקווה, פילנסברג יכול לשמש לכם רק ‘כספתח’ לבאות עם תשלום מוגזם ללינה. וותרו על זה. 

ספטמבר הוא ראשית האביב. מזג האויר יכול להיות הפכפך. דבר אחד מובטח: המים בפארק המים יהיו קרים! לאמיצים זה יכולה להיות ‘הרפתקאה’. לאנשים מהישוב, לא הייתי ממליץ. 

יש בסאן סיטי מסעדות (מזנונים מהירים, בתי קפה ומסעדות-רשת) ואין ‘חובה’ לאכול במלונות. (נדמה לי, שבקאבאנאס, אין בכלל מסעדה)

• anat100g

תודה על התשובה המופרטת.

אין לנו משהו ספיציפי לעשות ביוהנסבורג, אנחנו נוחתים 10:30 בבוקר וחשבנו שיהיה קשה לנסוע ישר אחרי טיסה עם קונקשיין.

בהתחלה חשבנו לראות את קניון בלייד ואז להגיע למדיקוואי כי אמנם יש לנו 3 ימים אבל זה נראה נורא רחוק. מה אתה חושב?

האם אוריגורג ליד דרבן יהווה תחליף?

חשבנו על מסלול:

3 ימים צפון או סאן סיטי או פילנדברג

3 ימים ספארי

טיסה לדרבן

5 ימים דרבן – רויאל פארק נטל, ild coast, אוריביגורג, מרגרייט

טיסה לפורט אליזבט

14 ימים דרך הגנים והייו

• Eytanin

אין לכם מה לרוץ לקניון בלייד! (אפילו שקניון אוריך אינו ‘תחליף’ לבלייד) 3 ימים לרוץ לבלייד ולחזור למדיקווה, אינו פתרון טוב!

כי אם אתם בחרתם במדיקווה, אני מניח שזה בגלל שאין שם מלריה. (אחרת כניראה הייתם בוחרים בקרוגר) ומכאן, גם הבלייד ‘חשוד’ בהמצאות מלריה.

אז עכשיו שאת מפרטת, קל לי יותר להציע:

נחתתם, סעו לכוון פרטוריה. בקרו בפורטרקר מוניומנט ואולי תלונו לא רחוק משם בלטסדי או בקרבת מקום. בבוקר השכם צאו לטיסה בכדור פורח ולאחר הטיסה המשיכו לסאן סיטי (לא לפילנסברג) אם תרצו לבקר בפילנסברג, צאו לסיור עם רכב של השמורה מתוך סאן סיטי. המשיכו בתכנית שלכם כמו שכתבת. 

אגב: לנסוע ישירות ממדיקווה לרויאל-נטל פארק, יקח לדעתי פחות מאשר לנסוע ליוהנסבורג לטוס לדרבן ולחזור לרויאל-נטל. תשקלו את זה.

• anat100g

הי צפריר,

שמעתי לעצתך, והזמנתי 2 לילות בקבאנאס. יש לך המלצות ספציפיות ללינה בפרטוריה/לסטדי, ופרטים על הטיסה בכדור פורח? 

נשמח לקבל גם המלצות גם על המשך המסלול.

לצערי את הטיסה בין יוהנסבורג לדרבן לא ניתן לבטל אבל את הטיסה לפורט אליזבת עדיין לא הזמנו.

• Eytanin

ערב טוב

מצ”ב האתר של לסצדי. קראו והתרשמו. יש בסביבתו הקרובה עוד כמה וכמה מלונות ולודג’ים. בטוח שתמצאו אחד. מצ”ב גם האתר של כדור-פורח. זהו הכי וותיק בעסק. הוא ממריא לא רחוק מלסצדי. יש עוד חברה אחת שגם היא ממריאה לא רחוק משם. איני מכיר אותם אבל אם תחפשו, תמצאו אותם בטוח. 

אין לכם ברירה אלא לטוס מדרבן לפורט אליזבט. לא הייתי נוסע במכונית. 

תודה

aha Lesedi African Lodge | Book Your

Accommodation Today

https://aha.co.za/lesedi/

Packages | Bill Harrop's Original Balloon Safaris

balloon.co.za/packages/

Magalies River Valley

• Eytanin

חפשי ביו-טיוב את הלינק הזה:  Hot air balloon ride - Magaliesburg

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון