מחפשת המלצות לטיול כוכב ברומניה עם פעוט בן 2.5
-
שלום
מתחילה כעת לתכנן את הטיול
אשמח לרעיונות
הנסיעה מתוכננת לסוף אוגוסט – שבוע
בפנטזיה שלי, טיול כוכב עם לינה כפרית, בצימר או דירה שנוכל לבשל בה לעצמנו.
נשמח למחשבות על טיולי יום ליד נחלים או סתם ביערות .. בעיקר חשוב לנו טבע ונופים ..
תודה
-
טיולי כוכב ברומניה לא פשוטים כי הנסיעות ארוכות יחסית גם עם ק”מ קצר.
אזור ברשוב,העיירות מסביב מתאימות לטיול כוכב נחמד כזה. והייתי מסיימת בבוקרשט, הפארקים שלה יום לפחות.
חפשי לינה בעיירות קרובות לברשוב. קריסטיאן,רשנוב.
פויאנה ברשוב תיירותי הרבה יותר ותעריך את הדרך ממנה לטיול יומי..
-
שבוע טוב !
- אני חושב שאזור FUNDATA כאן בהודעות מס’ 12 – 14 , יהפוך את הפנטזיה למציאות !
- בכלל ממליץ לך לקרוא את כל פרפראות רומניה עם מידע חדש ועדכני וגם להמשיך ולעקוב עד הטיסה הואיל ואני מוסיף מידע חדש כל הזמן .
- אם האזור נראה לך אמליץ לך גם על מקום לינה מרשימת ההמתנות שלי !
- סליחה על השאילה, לא רצית לנסוע לרומניה בקיץ לשעבר ?
-
אין לי המלצות ספיציפיות לטיול אבל בכלליות ממליץ להזמין רכב (וכל שירות אחר) כמה שיותר זמן מראש, באתרים המאפשרים ביטול בחינם, בכדי לקבל את המחירים הטובים ביותר. לבטל/לשנות תמיד אפשר ובעצם אפשר רק להרוויח אם מזמינים מראש, גם אם לא סגורים על כל הפרטים.
יש היום אתרים כמו easycar ו-carrentals וגם סוכניות ישראליות בשפע (כולל כאן באתר למטייל) ולרוב הביטול הוא בחינם.
מומלץ גם להזמין את מושב הבטיחות לילד מראש (שלא תגיעו ולא יהיה להם בסוכנות). ועדיף רכב מרווח/נוח יותר ממה שאתם רגילים אליו בארץ – אתם הולכים לבלות בו חלק ניכר מהזמן.
והכי חשוב – להזמין ביטוח ביטול/החזר השתתפות עצמית, בשונה מביטוחים בריאותיים, יש סבירות גבוהה יותר שיעשה בו שימוש וכדאי לדעת שלא משנה איזה שריטה מרגיזה או פנצ’ר שעלול לקרות, אתם מכוסים מבחינת “הקנסות” שיבואו.
תהנו!
-
הי
ממליצה בחום גם על אזור קניון זרנשטי. יש אפשרויות למסלולי הליכה בדרגות קושי שונות, כולל אחד קליל ומישורי בו הילדון יוכל לרוץ להנאתו

תיהנו,
הילה
-
הילה
תוכלי בבקשה לפרט לגבי המסלולים?
-
הי,
שלחי לי כתובת דוא”ל ואעביר לך מיילים שקיבלתי ממרכז המבקרים בזרנשטי לפני שנה עם פרטים על מסלולים שונים. הנה המלצות שלהם למסלולים משפחתיים לדוגמא (עבור המסלול הראשון אם תרצו אשלח לך הסבר ברור יותר על מיקום החניה)
I recommend you to go in the Zarnesti Gorge (a 4km long canyon situated on the way to the Curmatura Chalet).The trail starts from the center of the town- goes to Gura Raului Chalet- Botorog Fountain( until here are 4 km, here is the parking place and also the main spring to get water)- from here you start following the blue stripe into the Zarnesti Gorge ( "Prapastiile Zarnestilor" in Romanian), walking about 1 hour until you see the crossroads and the trail that goes to Cabana Curmatura- From here you can comeback on the same way.The trail is very beautiful and in the summer is pretty cool just perfect to get in the shades and cool off.Perfect for children since the trail is all about walking in the canyon, very easy.Another trail it will be the trail that goes to "Coltii Chiliilor" Monastery along with a small religious cave near it. The trail is medium as level but is suitable for children also, it will be a 2 hours hike in the forest following the blue stripe again ( this time the blue line that goes in the direction of Plaiul Foii Cabana).If your going that way you can stop first at the Visiting Center of the Piatra Craiului National Park, it's an attraction that exhibits the flora, fauna of the national park, being also very entertaining for children and also for the parents.You can find a hiking map on our site www.visitzarnesti.ro to mark those trails before you go!Thank you once more for your interest -
חח איזה זכרון
יכול להיות שהתלבטנו
בסוף טסנו לצפון יון היה נפלא !!!!!!
אני אתסכל על הרשומות שנתת לי
מוזר לא קבלתי עדכון על תשובות להודעה שלי במקרה אני רואה עכשיו את התשובות ,תודה רבה
-
-
תודה רבה אסתכל
באיזה איזור זה נמצא?
אבדוק במפה
) -
ואגב המלצתך על האיזור הזה
האם היית ממליץ לינת כוכב בבראשוב?? או צפונה משם?
עוד לא הזמנו טיסה ואני רואה שאפשר לטוס לקלוז או סיביה(?)
אלף תודות
-
אשמח אם תשתפי אותי גם במידע הנוסף
-
אודה לך אם תשתפי גם אותי במידע הזה במייל
-
בינתים הזמנו טיסות
טסים לבוקרשט וחוזרים מסיביו
מתחילה לשבת ממש על מסלול

אשמח לסייע למרות שיש מנוסים ממני בטוח פה
-
היי הילה