הטענת טלפון נייד
-
האם מספיק לרכוש מתאם פשוט בין שקע ישראלי לארצות הברית בשביל להטעין טלפון נייד?
זה יעבוד במתח 110V?
-
כן רק לאט יותרמאחר שלרוב היום מטענים ורכבים משני חלקים עדיף לקנות את חלק התקע שמתאים לארה”ב
-
לא הבנתי את התשובה.
הטלפון במקרה שלי גלקסי S7 יעבוד גם במתח 110V?
וכל מה שאני צריך זה מתאם פשוט שעולה כמה שקלים או שאני צריך ממיר מתח?
תודה.
-
מתאם פשוט. הטל עובד ב2 המתחים.
-
לא נכון לגבי לאט יותר לגבי המטענים של הניידיםהמטענים של הניידים כבר שנים רבות מתאימים למתח 100-250 וולט. צריך רק מתאם לתקע
-
התשובה הקצרה היא כן.
מנסיוני יותר נוח לקנות את הקופסה הקטנה אליה מתחבר הכבל של ה-usb. המתאמים לפעמים קצת רופפים.

-
שירלי: "הקופסה הקטנה" הוא מטעןאני לוקח כמה מתאמים, שעולים גרושים באתרים כגון: עלי אקספרס, אחד רופף, השני בסדר.
-
מתאם פשוטאו מה ששירלי כתבה.
לנו זה הטעין מעט לאט יותר במטען מהבית ומהר במטען המקומי….
אולי זה תלוי בטלפון?
יעל
-
באופן אישי אני גם לא אוהב מתאמים מאותו שיקול של רופף. בייחוד כשיש שקע, אליו מחובר מתאם, אליו מחובר השנאי (תלוי בדגם אבל לפעמים הוא קצת גדול) ואליו מחובר עוד כבל. פוטנציאל גבוה לתקלות כמו מגע רופף.
היות ומטענים ואפילו מטענים מהירים עולים מעט מאד בימיינו, שווה לדעתי לקנות שני מטענים עם תקע אמריקאי ולסגור עניין.
אם הטיסה כבר מעבר לפינה: אפשר לקנות באמזון תמורת 5-10 דולר ולשלוח שיחכה לנו במלון הראשון (בכלל בטיול שווה לטעמי לעשות אמזון פריים ואז המשלוחים חינם)
אם הטיסה עוד זמן אפשר להזמין מסין לארץ יותר בזול.
-
המטענים הזולים (ולא מקוריים) עלולים להיות מסוכניםפירקתי כמה מטענים שקניתי דרך ebay רובם הגדול לא ענו על תקני בטיחות,
בייחוד בדרישה של מרווח בידוד של לפחות 5 מ”מ בין המתח של הרשת (230-115V) לבין המתח הנמוך.
פריצת בידוד בין מתח הרשת למתח הנמוך יכולה להיות מאוד מסוכנת, במיוחד אם משתמשים בטלפון בזמן טעינה.
לא ואמר אם כן או לא להשתמש במטענים זולים, רק מסביר את הסיכונים.
-
תודה לכולם.
הזמנתי מטען מהיר עם שקע אמריקאי ליתר ביטחון.
על הדרך גם הזמנתי POWER BANK חזק ומהיר שיהיה למקרה הצורך.
של חברת ANKER המוכרת.