ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קאפרי בעגלה עפ תינוקת בת שנה וחצי - יש גם מנשא :)

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    16681
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ifat_us
      ifat_us נערך לאחרונה על ידי

היי לכם התלבטתי לפני כשבוע אם לנסוע, כשראיתי שמחיר הטיסה יורד זרמתי. יודעת שהקטנה שלי בת שנה וחצי מכתיבה את הקצב. טיולי כוכב מנאפולי – יודעת שהציעו פיצול. כרגע זה מה יש Smile יש לי שבעה ימים בתחבורה ציבורית.

יום ההגעה ויום לפני הטיסה יוקדשו לנאפולי. יש לי חמישה ימים לטיולים מחוץ נאפולי באיזי בתח”צ:

מספר שאלות. לצערי על פומפיי אוותר. אין לי ברירה עם העגלה.

1. 1.מה בקאפרי אפשרי בעגלה? האם הכניסה לגני אוגוסטוס לתצפית נוף אפשרית עם עגלה?.. מן הסתם את הפוניקלר באנקאפרי לא אוכל לקחת לעלות לראש ההר לתצפית.

1. 2. סורנטו – אמלפי  – פוזטינו – רוולו. – הדרך האמפלפטינית. אנא שפכו אור. כנראה אצטרך פעמיים לקחת רכבת מנאפולי. מה הגיוני לעשות ביום אחד?… מה “הולך” עם מה?
      2.  
      3. 3. מה עוד לא כדאי לפספס שאינו במסלול התיירים?…

1. אשמח לכל טיפ אפשרי לטיול עם תינוקת. מודה מקרב לב לעונים.

לא אעשה את הדרך האמפלפטינית בשבת – ראשון <3 Smile

1.  
      1.  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • annaly
        annaly נערך לאחרונה על ידי

אז ככה,

אין לי נסיון עם תח”צ… אבל

1. לקאפרי כן לקחנו עגלה.

נסענו במונית לאנאקפרי. את הרכבל את יכולה לעשות כשהתינוקת עליך. תשאירי את העגלה למטה. (אנחנו לא עשינו כי נסענו 2 מבוגרים ו-3 ילדים והם הסכימו “רק” ילד אחד על כל הורה).

מאנאקפרי לקחנו אוטובוס לקאפרי – צפוף, אבל זה מה יש. קיפלנו את העגלה והעלנו אותה לידנו. ובפניקולר למטה גם הכנסנו אותה מקופלת.

1. גם לפומפי נסענו עם עגלה. בכמה מדרגות קיפלנו אותה, אבל לרוב היא עברה ממש בסדר.
        2. בנאפולי לא היינו, כי היינו עם רכב והעדפנו לא להיכנס לעיר הגדולה, חנייה וכל זה.
        3. גני אוגוסטוס – תצפית הנוף זה ממש מקום קטן. אנחנו באנו עם העגלה (כי ככה טיילנו בכל קאפרי) והם הציעו לנו להשאיר אותה בכניסה. מומלץ. את יכולה שם או לתת לה להסתובב או על הידיים (או מנשא כמובן). 
        4. סורנטו חמודה. אולי עדיף לך להגיע בשייט ולא ברכבת / אוטובוס. אגב, סורנטו היא לא בכביש אמאלפי.
        5. דרך אמאלפי – עשינו עם רכב, מאמינה שזה שונה. קחי את האוטובוס – ותספיקי מה שתספיקי. תעשי את זה באחד הימים הראשונים, שאם לא תספיקי הרבה ותרצי עוד תוכלי לקחת שוב את אותו האוטובוס ולרדת בעיירות האחרות. 

תהנו!
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • hadas2308
          hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

אמנם לא טיילנו באזור עם תינוק בן שנה וחצי אבל טיילנו שם עם ילדה בת ארבע וגם טיולון...וגם טיילנו בהרבה מקומות אחרים עם תינוק. זכור לי ששטנו לקאפרי עם טיולון. אני זוכרת שלא היתה בעיה להסתובב באי עם עגלה- קצת דחיפות...ואפילו הגענו לצד השני של האי. בפוניקולור לא עלינו באמת...האמת שלא זכור לי למה...(עברו חמש שנים...)

לגבי פומפיי- זכור לי שהסתובבנו עם טיולון- אבל הבת שלנו לא היתה חייבת לשבת...אבל בגלל שהמרחק הליכה שם היה גדול ופחדנו שתתעייף לקחנו איתנו את הטיולון. אם העגלה שלך עם גלגלים טובים- לא תהיה לך בעיה שם- למעט כמה מדרגות שיש שם.

בכל מקרה...תהנו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • ifat_us

תודה. עזרת מאוד..

• ifat_us

תןדה, עזרת מאוד

• morly82
                morly82 נערך לאחרונה על ידי