ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יום טיול מרומא לפומפיי

פורום אירופה
    2
    2
    2459
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • litalsal
      litalsal נערך לאחרונה על ידי

הי
      אני נוסע לרומא בקרוב ומתכנן לצאת משם ליום טיול בפומפיי
      מה הדרכים להגיע מרומא לפומפיי מלבד רכבות?
      מבדיקה שערכתי באתר הרכבות של רומא בבוקר המיועד יוצאות ממש מעט רכבות מנאפולי לפומפיי כך שאם אפספס אותן (האחרונה ב-0858) אין רכבת עד 1200. האם אפשר להגיע גם באוטובוס מהתחנה המרכזית בנאפולי לפומפיי? איפה אפשר לברר?
      אם יש מישהו שעשה זאת אשמח להמלצות...
      תודה רבה
      הראל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0

יום טיול מרומא לפומפיי
        היי Smile
        אני עשיתי את זה, אבל לפני כ-4 שנים, אז אני לא זוכר את הפרטים במלואם.

בפירוש יש בעיה עם תנועת הרכבות לפומפיי, וכדאי אולי לנסות להתבסס על אמצעי תחבורה אחר. שים לב שמרומא קל להגיע לנאפולי - ואני הייתי ממליץ על רכבת לילה בדיוק כדי לא להחמיץ את הרכבות הראשונות. הבעיה היא - מה קורה מנאפולי. יש משם אוטובוס ורכבת, וכמובן שגם מונית היא אופציה. כל זה כמובן בהנחה שאתה לא מרגיש בנוח לנהוג לבד, שזו תהיה ההמלצה האישית שלי. החופש שניתן לך בדרך הזו הוא אדיר, ושוה את ההתבחבשות הקלה שביציאה מנאפולי.

עוד מידע על תחבורה באיזור תוכל למצוא כאן: http://www.lametayel.co.il/archive/categories.asp?postid=147&a mp;parentid=132&dest_id=2525&dest_type=3
        וכאן: http://www.lametayel.co.il/archive/categories.asp?postid=207&a mp;parentid=132&dest_id=2525&dest_type=3

בכל אופן - לא הייתי מנסה לצאת ולחזור לרומא באותו יום, אלא אם ממש ממש אין ברירה (אפילו במחיר של לוותר על פומפיי. האיזור הזה הוא מדהים, ואתה עלול לצאת מאד מתוסכל אם לא תקדיש לו לפחות יומיים שלושה.

אבל זו רק דעתי Smile - מישהו חושב שאני טועה?
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון