ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לשלב את טורונטו או לא ?

פורום צפון אמריקה
    6
    9
    12444
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gm165
      gm165 נערך לאחרונה על ידי

היי

אני מנסה לבנות שלד לטיול שלכת בניו אינגלנד שיוצא מניו יורק, דרך בוסטון, ההרים הלבנים, ורמונט, אלף האיים, ניאגרה, אגמי האצבעות ובחזרה לניו יורק.

חשבנו לשלב גם את טורונטו בין אלף האיים למפלי הניאגרה, שנמצאת ממש בסמוך.

ברוב המסלולים שמוצעים בפורום, אם לא בכולם, טורונטו לא מוזכרת כאופציה.

תוכלו להאיר את עיניי מדוע ?

הרי זו עיר גדולה, מעניינת, נראית לי ידידותית לילדים, שנמצאת על הדרך ולא דורשת סיבוב גדול או מיוחד. אפשר בכייף להקדיש לה יום או יומיים וכך לראות עוד מקום, על שלל האתרים שהיא מציעה (פארקים, מוזיאונים, תצפית, גן חיות, קניות ועוד). באופן כללי אני רואה משהו נחמד באתנחתא בעיר גדולה בין טיולי הטבע הגדולים, וטורונטו משרתת את המטרה הזו, כמו בוסטון, ניו יורק, וושינגטון.

האם אני מפספס משהו ??

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אתה לא מפספס. גם אנחנו שילבנו את טורונטו בתור אתנחתא עירונית בין אלף האיים לטורונטו.

למה אחרים משלבים או לא משלבים יעד כזה או אחר? כי לכל אחד יש סדרי עדיפויות אחרים ולכל אחד יש טעם אחר.

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

גם אני שקלתי את טורונטו, ובסוף הסתפקתי בכמה שעות בודדות שם

טורונטו בהחלט עיר יפה וגדולה ושווה ביקור

אבל בסופו של דבר יש כמות סופית של ימים בטיול וצריך לתעדף.

כשיושבים לבנות את התוכנית בדרך כלל רואים שאין לנו מספיק זמן לטיול וצריך לקצץ ולקצץ הרבה

אז הניאגרה זו “מטרה”

ניו יורק היא “מטרה”

אגמי האצבעות זה “בדרך” בין שתי המטרות הקודמות

אבל טורונטו היא ברוב המקרים לא “מטרה” (לא טסנו לצפון אמריקה כדי לראות את טורונטו) והיא לא ממש בדרך לשום מקום

אז היא נופלץ בשלב הקיצוצים...

• gm165

תודה על התגובות…

פשוט הפתיע שרוב המטיילים בוחרים לוותר על העיר, שנמצאת ממש קרוב למפלים. אני הייתי מוותר על דברים אחרים שמוכנסים לעיתים כ”אתרי חובה”, אבל זו דעתי האישית, ולכל אחד סדר עדיפות שונה.

רציתי רק לדעת שאולי אני מפספס – וזו עיר משעממת, אפורה ולא מעניינת, שחבל לבזבז עליה זמן.

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

זו לא עיר משעממת או אפורה

במקרה שלי למשל הטיול כלל את בוסטון, ניו יורק ופילדלפיה. אז חוץ מזה שנגמר הזמן לא ראיתי צורך בעיר נוספת.

האם יכולתי לשלב את טורונטו במקום פילדלפיה? בהחלט. אבל פילדלפיה זו עיר שיש בה (מבחינתי) דברים מיוחדים (פארק העצמאות והמדרגות של רוקי) בעוד שטורונטו (שוב מבחינתי) לא כללה שום דבר מיוחד.

• karnielr
                karnielr נערך לאחרונה על ידי

טורונטו עיר בה אני מבקרת רבות, על האטרקציות שבה כתבתי בלוג, קישור בתחתית ההודעה. עם זאת- כאשר יש מספר ימי טיול מוגבלים אפשר לשקול ויתור עליה. בהחלט לא הייתי מוותרת על "אתרי חובה" בשבילה. היא כן קצת אפורה ואין בה שום ייחוד, כמעט בכל עיר יש תצפית, גן חיות, מוזיאונים ופארקים.... ולא- היא לא ידידותית במיוחד לילדים....

• ריקי 5
                  ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

בדיוק כמו שכתב השואל – טורונטו היא עיר גדולה על שלל האתרים שהיא מציעה (פארקים, מוזיאונים, תצפית, גן חיות, קניות ועוד)
                  אבל כמו שכתב אנשיםטובים – כל הדברים האלו ישנם בכל עיר גדולה. אין בטורונטו שום יחוד. ברור שאם יש לך זמן אפשר לעצור שם ולבלות שם כמה ימים, אבל אם זה על חשבון משהו אחר שהוא יחודי – חבל על הימים האלה. 

• splaw
                    splaw נערך לאחרונה על ידי

גם אנו היינו בטורונטו פעמיים, “בין לבין”.

פעם אחת בחזרה מונקובר לאחר הרוקיס הקנדים, לאתנחתא של יום אחד לפני החזרה לארץ ופעם שניה במסגרת טיול רכוב עם משפחה מניו ג’רזי ללניאגרה ואז לנו לילה בטורונטו, תצפית מגדל cnn ומסעדה בערב והפרלמנט.

אכן הכל תלוי בלו”ז ובזמן ובסדרי העדיפויות.

בפעם האחרונה באוקטובר האחרון, לאחר ניו אינגלנד וכו’ בשלכת, העדפנו סופ”ש במונטריאול לפני חזרה לארץ, ובטיול רגלי של שבת אחה”צ בעיר נתקלנו בפסטיבל ההמוני של ההאלווין....

• gm165

תודה לכולם על התגובות. שפכתם אור על הנושא, וניקח את זה בחשבון בתכנון.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון