הגעה משדה תעופה בריו לאריאל דו קאבו
-
שלום לכולם
מה הדרך הכי טובה להגיע משדה תעופה בריו (GIG) לאריאל דו קאבו ומה המחירים? נוחתים באיזור 9 בערב…
תודה לעונים
-
היי, סופי.
אתן לך את האפשרויות ולאחר מכן את דעתי והמלצתי:
- אפליקציית UBER:
תצטרכי להתחבר ל- WIFI של שדה התעופה (במידה ולא תהיה לך חבילת אינטרנט מראש).
בדקתי עבורך לפי השעה שציינת ואלה המחירים (בריאל):
UBER X- 290
UBER SELECT- 350
UBER BLACK- 460
- מונית מורשית שדה התעופה:
תעלה בסביבות ה-550 ריאל, תלוי בכמות הנוסעים, מזוודות ויכולת מיקוח שלכם.
- העברה פרטית:
תעלה גם כן סביב טווח המחירים שבין 600 עד 700, לרכב עד שלושה נוסעים. יש מחירים מיוחדים לרכבים פרטיים יותר גדולים ולוואנים. כמו כן, יש מגוון אפשרויות של שירותים, פינוקים ותוספות.
חשוב להדגיש (אני יודע שזה מה ששאלת, אני שם דגש עבור מי שיקרא ויתעניין באופן כללי) שאלה סוגי ההעברה ספציפית משדה התעופה הבי"ל של ריו כנקודת מוצא. ישנה אפשרות להגיע גם באוטובוס ממוזג מהתחנה מרכזית בטווח מחירים שבין 55 ל- 70 ריאל לאדם. בשנה שעברה היה קו פעיל גם מהשדה תעופה, כרגע הוא לא בשירות.
ההמלצה שלי:
אני מוציא כל יום העברות בין כל האזורים של ריו ( PARATY, BÚZIOS, PETRÓPOLIS, ARRAIAL וכמובן בין שדה התעופה לבתי המלון, בין היתר), אז העיצה שלי היא מתוך ניסיון והיכרות.
אני תמיד מציג ללקוח את היתרונות ועדיפות של כל אפשרות. יש פעמים שאגיד שאין הכרח בהעברה פרטית וניתן בקלות להתנייד בתחבורה ציבורית או באפליקציית רכב ויש פעמים שבשורה התחתונה, בלי קשר אם הוא מזמין דרכי או באמצעות מישהו אחר, אמצליץ להזמין שירות הסעה פרטי.
במקרה הזה, כשאני לוקח בחשבון גם את שעת הנחיתה שלכם, ההמלצה שלי היא שתזמינו הסעה פרטית. אם היה מדובר בשעות יום ובמידה ולא היה לכם צורך בשום שירות ותוספת, הייתי כותב שאתם יכולים בהחלט להזמין UBER. אבל דווקא בגלל שמדובר בנסיעת לילה יחסית ארוכה, אני מציע לכם לשריין העברה פרטית עם נהג שיגיע מוכן ורענן לנסיעה מהסוג הזה, נהג שמכיר את הדרך ויוביל אתכם בביטחה עד למלון שלכם. כי נהג אפליקציה, לא יצפה לרוב לנסיעה כזו באופן פתאומי. לא הייתי לוקח סיכון שיגיע נהג שכבר שעות רבות על ההגה ונע בין עייפות והירדמות. בכל מקרה, אם אתם בוחרים באפשרות הזו של UBER, תנסו להתרשם מהעירנות שלו ותשאלו ספציפית אם הוא מסוגל לקחת על עצמו את הנסיעה.
אם תצטרכי הכוונה נקודתית, את מוזמנת לשוב ולכתוב כאן או לפנות אליי באופן פרטי.