Six flags
-
אשמח לייעוץ:
טסים באוגוסט לחוף המזרחי בהרכב משפחתי עם שלושה מתבגרים חובבי רכבות הרים. במסלול שלנו יש לפחות שני פארקים של six flags: ב ניו ג'רסי ובספרינגפילד.
א. האם מישהו היה בשניהם? האם יש עדיפות לאחד מהם?
ב. העלות בספרינגפילד זולה יותר ב 15 דולר לאדם (75 דולר למשפחה). יש סיבה לכך?
ג. שוקלת לקנות מנוי שנתי שמאפשר כניסה לכל הפארקים של הרשת. אלא שגם כאן בניו ג’רסי העלות היא 90$ למנוי ובספרינגפילד 73 $ למנוי, למרות שלכאורה (האנגלית שלי אולי לא מספיק חדה להבין הכל) המנוי מקנה כניסה לשני הפארקים. אם כך: מדוע יש הבדל?
ד. האם שווה לקנות מנוי שנתי? לכאורה: העלות ספרינפילד למנוי שנתי זהה לעלות כניסה בודדת בספרינגפילד… אם אני מבינה נכון, המנוי כולל גם כניסה לפארק המים?
אם יש מישהו שמבין בדברים, אשמח מאד להערות…
שבת שלום לכולכם
-
היי,
אנחנו היינו בשני הפארקים – גם בספרינגפילד וגם בניו ג’רזי. במסגרת טיול ארוך שעשינו, היה לנו מנוי שנתי – אכן היה מאד מאד משתלם. שני הפארקים נהדרים ולחובבי הז’אנר (כמו הילדים שלי) בכל אחד מהם יש רכבות אחרות והפתעות מגוונות. אם תשאלי את הילדים שלי – הם לא היו מוותרים על אף פארק, אם אפשר כמובן
מבחינת מסלול וזמן, גם וגם. אם חייבים לבחור, אז ניו ג’רזי עדיף – הן מבחינת הגודל והן מבחינת גיוון הרכבות וכמובן רמת האקסטרים.
בשניהם יש גם פארק מים – אנחנו אהבנו יותר את זה שבספרינגפילד, אבל שניהם פחות או יותר מאד דומים.
מבחינת העלויות: יש הבדלים במחירי
הכניסה בין הפארקים השונים. זה לא דיסני שהמחיר הןא אחיד. בדרך כלל מנוי יוצא
יותר זול אבל מצד שני אם אין כוונה להשתמש בכל הפארקים אז אולי זה מיותר
שורה תחתונה: אם הילדים שלכם חובבי אקסטרים ורכבות הרים וזאת הפעם הראשונה שלהם בפארק מהסוג הזה – הם יהנו בכל פארק מהרשת. תבחרו מקום שמשתלב במסלול הטיול שלכם. ואם התמזל מזלכם ויש לכם זמן לשני הפארקים – מה טןב. הרווחתם בגדול. ההנאה שלכם מובטחת.
-
תודה רבה!