שתי שאלות בקשר להולנד
-
ערב טוב,
1. הבנתי כי למוזיאון הפתוח בארנהיים ניתן להיכנס עם כרטיס המוזיאונים, האם כך גם לגבי בן החיות הסמוך?
2. היכן יש סופר מרקט קרוב לקניות שלפני ההגעה לדה אמהוף?
תודה מראש למשיבים
-
שתי שאלות בקשר להולנדגן החיות לא נכלל בכרטיס המוזיאונים. המוזיאון הפתוח כן (שים לב לשינויים האחרונים בכרטיס).
לגבי סופר - לא הייתי בדה אמהוף, אבל גם לא ראיתי עיירה בהולנד שאין בה סופר... למשל תרשום בגוגל "jumbo netherlands almere". אהבנו את הרשת של JUMBO כי הם קיבלו כרטיסי אשראי בינלאומיים.
-
ועוד הולנדתודה עמיחי על תשובתך
מנסה לעשות חישובים ולהבין האם שווה לקנות את כרטיס המוזיאונים ולא מצליח חהגיע לתשובה חד משמעית.
האם לבעלי הנסיון יש תשובה?
-
ועוד הולנדזו מתמטיקה
עשי את החשבון של
מחיר כניסה ללא הכרטיס למבוגר/לילד
מחיר הכרטיס
ותראי אם בהרכב שלכם/היעדים שלכם
יוצא לכם משתלם.
מבחינתי כלל אצבע לכל כרטיסי ההנחה מסוגים שונים- שההפרש צריך להיות משמעותי.
כלומר אם תכנון ההוצאות שלכם הוא 70€ לאדם
וכרטיס המוזיאונים 60€ לאדם
מספיק שלא תגיעו לאחד היעדים וכרטיס המוזיאונים כבר יהיה "בהפסד"
לכן הדלתא הכלכלית צריכה להיות יותר ממחיר אתר אחד(כלומר מספיק משמעותית).
או
אם יש הטבות נוספות (כניסה ללא תור וכו)
-
ועוד הולנדהרי ברור מה התשובה... תלוי לאיזה מוזיאונים אתם מתכננים ללכת. ומה ציפית שאענה?
אם עלות המוזיאונים שאתם תבקרו בהם בכל מקרה (לא לספור את אלה שתיכנסו אליהם רק בגלל שכבר יש כרטיס) גבוהה מעלות הכרטיס, ובהפרש ניכר - אזי הכרטיס משתלם.
לנו זה השתלם מאוד. לאחרים זה לא משתלם. תלוי היכן מבקרים (סיפור הטיול שלנו בהולנד - בבלוג שלי בחתימה כאן).
-
ועוד הולנדתודה רבה לכם
-
ועוד הולנדהיי,
בכפר הנופש דה-אמהוף יש מינימרקט, שיש בו את כל מה שצריך לחופשה כזאת. חלק מהמוצרים הם בגודל או מסוג שמתאימים במיוחד לנופשים (במיוחד אהבתי גליל פלסטיק קטן, שמכיל כמה סוגי תבלינים
)בהנחה שאת לא הולכת לארח במקום את המשפחה המורחבת לסדר פסח, לא הייתי מחפשת במיוחד סופרמרקט בחוץ. החיסכון, מן הסתם, יהיה של יורו ספורים.
תהנו!
אנחנו אהבנו מאוד את השהות שלנו שם.
-
ועוד הולנדכפי שכתבו קודמי- בתוך כפר הנופש יש סופר מספק לחלוטין ומחיריו הוגנים.
אם בכל זאת תרצו לערוך קנייה גדולה (אנחנו למשל רכשנו לעצמינו מנגל...), יש ליד הכפר עיירה בשם almere ובה סניף מצוין של סופר מרשת "אלברט היין".
ואופציה נוספת- בעיירה nijkerk דרומית לדה אמהוף, יש סניף נוסף של סופר מרשת "אלברט היין"' לצד מספר סופרים אחרים.