ברלין או קופנהאגן
-
אנו זוג פלוס ילד בן 6 . אחרי בדיקה הגענו ל2 האופציות הללו. מה יותר כדאי. יש הבדל במחירים ל7 ימים ? מבחינת הילד מה יותר נוח ומה כדאי. איפה הוא יהנה יותר. ואם נלך לקופנהגן יש עוד איזה מקום לשלב ?
-
אני בעד קופנהגן
-
-
קופנהגן עיר מקסימה אבל לדעתי אפשר למצות אותה ב-3 ימים. אפשר כמובן (ורצוי)לשכור רכב ולצאת מהעיר אבל לזה שבוע לא יספיק. אנחנו היינו 3 ימים בעיר+ שבוע בטיול מתגלגל והיה נהדר.
אם רוצים להיות יותר משלשה ימים רק בעיר ברלין מומלצת- לדעתי הרבה יותר מגוונת. כמו כן העלויות בה יהיו נמוכות יחסית לקופנהגן
-
היי,
כדאי לבחור בעיר ברלין, הטיסה, המלון והמחיה זולים יותר, מבחינת הילד יש יותר מה לעשות אתו ועבורו: גן החיות של ברלין, האקווריום של ברלין, טיול בפארק טירגארטן, שיט בנהר אפשר לשכור סירה קטנה לשוט באגם, תצפית מגדל הטלוויזיה בכיכר אלכסנדרפלאץ, האצטדיון האולימפי, משחקייה ענקית בשטח של יותר מ-2,000 מ"ר KIDS PartyGames ועוד.
תומר
-
-
או ללכת לכיוון בריסל וברוז'? -
קופנהאגן יעד מעולה לילדים (בברלין לא הייתי). יש שם מה לעשות שבוע. בנוסף אפשר לנסוע לפארק שעשועים “באקן” (בערך 50 דקות מקופנהאגן) או ל”טירת המלט” (נסיעה קצרה יחסית מקופנהאגן). .
-
הנה כמה דברים שישפיעו על השיקול שלך:
קופנהגן הרבה יותר ידידותית לילדים מכל הבחינות, האטרקציות, המאכלים אפילו האווירה עצמה. מהבחינה הזאת קופנהגן לוקחת בענק.
ומניסיון אני אומר לך, ששבוע בקופנהגן זה הזמן המדויק והאידיאלי למצות את העיר ולחזור לארץ בלי תחושת החמצה.
בנוסף, העיר, האנשים, המקומות, האטרקציות בקופנהגן הרבה יותר נחמדים וקלילים בניגוד לברלין, שהיא עיר מאוד "כבדה". זה לא משהו שאפשר לשים עליו את האצבע, זו האווירה הכללית שאתה חווה ומקבל מהמקום.
עם זאת, קופנהגן הרבה הרבה יותר יקרה מברלין וזה מתבטא בכל האופנים, ובכללי היא נחשבת לאחת הערים היקרות שיש.
לכן אמליץ לך על ליסבון

עיר זולה בצורה מטורפת.
גם הוויב שמקבלים בליסבון הוא וויב של עיר צנועה ויפה במיוחד. העיר היפה ביותר שהייתי בה בעולם ללא ספק!
היא גם ידידותית ומומלצת במיוחד למשפחות עם ילדים, שכן היא מספקת אטרקציות שמיועדות לילדים ומבוגרים ביחד.