מה בטרמינל 1?
-
עוד לא טסתי בטרמינל 1 המחודש
מה יש בו מבחינת תנאים לנוסע אחרי הבדיקות הבטחוניות?
ניסיתי לסקור את האתר של נתב”ג אבל הוא לא היה מספיק ברור
משחקיה? הילדים כבר יחסית גדולים, אבל הקטנה עוד תהנה. יש משהו?
מזון/בתי קפה? הדבר היחיד שראיתי באתר של נתב”ג זה בורגר ראנץ. אבל אני מניח שיש דברים אחרים. מה?
סטימצקי – לפי האתר של נתב”ג יש. אבל באתר של רשת סטימצקי היא לא הוזכרה. יש? בגודל סביר או מינאטורי?
הבנתי שיש חנות דיוטי של ג’ימס ריצרדסון. אני מניח שהיא יותר קטנה. אבל היא ממש קטנטנה?
אני לא מחפש סתם לבזבז כסף. ומן הסתם נביא אוכל מהבית. אבל אני מנסה להבין בכל זאת מה יש.
ועוד שאלה “למבינים”. להבנתי הטבות “טרום טיסה” של כרטיס כאל עסקי רלוונטיות גם לטרמינל 1. יש למישהו נסיון מעשי? בעבר יצא לי לנצל לפיצה או ספר

ושאלה אחרונה – מה הנהחיות העדכניות לגבי נוזלים בנתב”ג? טיסות לאיחוד האירופי (צרפת)
כלומר האם אפשר להביא שתייה מהבית

-
טרמינל 1 הוא אחלה
יצא לי פעמיים לטוס משם ומכירה מישהו ממש קרוב שעובד שם.
יש גימס ריצרדסון, לא גדול כמו ב 3 אבל יש שם כל מה שרוצים.
יש ארומה, פוט לוקר, חנות צעצועים ועוד...
לא זוכרת אם יש משחקיה
ביציאה מהארץ פחות מקפידים על העלאת נוזלים, אבל אין לדעת.
מבחינת תנאים לאחר בידוק יש מיטות שיזוף ועיסוי תאילנדי

סתםםםםםם הכל טוב וזה אחלה טרמינל
נסיעה טובה
-
גם אני נסעתי מטרמינל 1 ויש בו כמעט הכל. הדבר היחד שהיה חסר הם מקומות ישיבה
-
הטבת טרום טיסה של כאל היא רק בטרמינל 3.
המראנו מטרמינל 1 בפסח והוא מצוין. יש בו כל מה שאתה מחפש. היה שקט ומסודר ויעיל. החנויות קטנות יחסית.
-
באתר של כאל רשום שההטבה היא רק בטרמינל 3 אבל בפועל ניצלתי אותה כבר פעמיים בסטימצקי בטרמינל 1 וחברה שלי ניצלה בארומה.
ולשאלה המקורית – הסטימצקי סביר מאד בגודלו. גם אני חפרתי באתרים ולא היה ברור לי אם יש ואם ההטבה תתפוס.. החלטתי להזמין הטבה ולקוות לטוב והיה טוב

(חוץ מזה שהספר שרציתי עולה 108 שח ולכן לא היה כלול בהטבה. מה יהיה עם מחירי הספרים האלה?? ההוצאות חוגגות את ביטול חוק הספרים, בענק).
לגבי נוזלים זה לא עניין של מקפידים פחות – לדעתי זה פשוט מותר. בטרמינל 3 יש סרטון שרואים כשמחכים שם בתור לביטחון ולא מוזכר שאסור נוזלים. זה אותו דבר בטרמינל 1 (רק סרטון לדעתי לא היה..), לפחות בכל נסיעותיי שם והאחרונה לפני חודש.
-
יש גם ארומה. התפריט בבורגר ראנץ די מוגבל. אין המבורגרים לפי זכרוני. לדעתי ביציאה מישראל אפשר להעביר איזה שתיה שרוצים.
-
תודה לכולם
-
יש משחקיה קטנה וחביבה בטרמינל 1
-
יש ארומה
דיוטי פרי ג’ימס ריצרדסון יותר קטן
דווקא לנו לא היתה חוויה חיובית שם, הכל מאד צפוף, אין מספיק מקומות ישיבה, אנשים יושבים על הרצפה מחוסר מקום. הרגשה של עולם שלישי.
-
נכון ללפני שבוע – משחקיה קטנה, מתאימה לקטנים [בתי בת 6 נהנתה שם].
אוכל – יש ארומה ויש איזשהו בורגר, אנו לא קונים אוכל בחוץ אז רק ראיתי ולא התעמקתי.
באופן כללי די צפוף ולא תמיד יש מקום לשבת לממתינים.
לא יודעת לגבי דיוטי פרי, לא שמתי לב.
לגבי נוזלים, טסנו איזיג’ט ולא עשו לנו שום בעיה .
-
אני מנחש שהתשובה היא לא, אבל אני אנסה בכל זאת….
טרקלין דן קיים בטרמינל 1 ?
-
אין טרקלין דן בטרמינל 1
-
בטרמינל 1 יש טרקלין מצדה
-
למיטב זכרוני בטרמינל 1 יש צומת ספרים . מול ארומה .
-
תודה לכולם
-
בורגר ראנץ’ קטן..ללא המבורגרים – אבל עם אפשרות להכין סוג של כריכים שאפשר להעלות למטוס (לא זול יותר ממה שמציעים בטיסה עצמה)
ארומה רגיל..
מיעוט במקומות ישיבה לאכול
סטימצקי בגודל סביר לחלוטין..
עוד כמה חנויות
-
יש משחקיה קטנה כמו שאמרו.
יש חנות ספרים כלשהי.
יש ג'יימס ריצ'רדסון, קטן יותר מטרמינל 1, אבל לא פיצי, יש בו הכל.
מבחינת אוכל, הוא די זוועה, בבורגרראנץ' אין המבורגרים. ממליץ לקנות כריך במכונות האוטומטיות, לא בבורגראנץ' או בארומה. ניסינו גם וגם, זה שבמכונה ניצח בגדול.